Benim arkadaşım yok, çevrem yok. Her evdeyim, işim de yok, iş bulamıyorum. O da evde durmamı sevmiyor.
1 ay
Sağlıklı değil, çünkü dengesiz. Sen evde tek başına kalıp o dışarıda takılırsa zamanla için sıkılır. Arkadaş çevrenin olmaması da işi zorlaştırıyor. Ama suç sende değil, iş bulamamak da cabası. Onun biraz anlayış göstermesi lazım. Belki birlikte çıkabileceğiniz basit şeyler deneyebilirsiniz, yoksa bu gidişle canın çok sıkılır.
Uzağız
Canım benim, bu durum seni yalnız hissettiriyor olmalı ve bu çok doğal. İlişkilerde denge önemli, biliyorsun. Önce kendi hayatına renk katmak için minik adımlar atabilirsin. Mesela İzmir'de ne kadar güzel kafeler, parklar var, orada takılabilirsin ya da online kurslara bakabilirsin. Kendi sosyal çevreni oluşturmak seni çok daha iyi hissettirecek ve enerjini yükseltecek! Senin de dışarı çıkman, eğlenmen lazım! Bu konuda ne düşünüyorsun, kendine nasıl yeni alanlar açabilirsin? 💖✨🤔
Cevap
1Cevap
Uzak mesafe misiniz? Değilseniz beraber gezin
Uzak canım
Yani sana destek oluyorsa anlıyorsa sağlıklı olur. Yaşlarınız kaç?
Yasimizi napacan kral
Nüfusuma alacak değilim. Belli yaşlardan sonra böyle saçma sapan şeyler sorun olmuyor aklı başında mısınız diye merak ettim
27 29
Gayet normal şekilde sağlık olması gerek sana anlayış gösterip destek olmuyor mu
Neyin desteği mesela? Zaten konuşmuyoruz ki hiç 2 3 kelime o kdr yazmaz aramaz çok sık
E zaten ilişki yok gibi geldi aksine sana vakit ayırması lazım müsait zamanlarında senin sürekli evde olmandan dolayı ilgilenmesi lazım
Umrumda değil artık sıkıldım ve yoruldum ne halleri varsa görsünler
Uzak mesafe ilişkisi çok zor iyi bilirim iki tarafında birbirini anlaması önemli
Yeterince anlayış göstere göstere zaten bu haldeyim dün sadece 5 dk konuştuk sadece bak asla iyi geceler demek yok asla telafi sözü kusura bakma sözü yok neredeydi gezmelerdeydi ben nerdeydim evde yatıyordum ne güzel ama dimi
Haklısın fazlasıyla bu şekilde yürümez tabi ki güzel şeyler söylemez haber vermez ilgi göstermez sana vakit ayırmazsa uzatmanın da manası yok
Hiçbir şey olmazsa bile gece Allah bilir eve kaçta gelmişse gece 11 de mesaj atmış ben konserdeym neyse mesaj atar canım kusura bakma bugün konuşamadık yarın aricam seni seviyorum yook yook arkadaş yok gram göstermiş olduğum sevginin saygının sadakatin karşılığını alamıyorum sabah bide saat 11 olmuş neredeyse ben yazdım yine yazmiyrodu beyfendi
Ne kadar ilgi gösterirsen seversen önemsersen böyle oluyor bende yaşadım aynı şekilde çabalayıp uğraşırdım sürekli konuşmak için bir çaba harcardım ellerim kirli olsa umursamaz yazardım diyeyim ama değmiyor
Gerçekten değmiyor salgm ben bide Gerçekten senin neyine ki sevilmeyi istemek sen kimsin de sevileceksn kötü olsam nasıl peşimden koşardı
Kendine karşı öyle şeyler düşünme kimsinde neyine falan diye sadece doğru insan denk gelmiyor maalesef. Uzaklığınız çok mu hangi şehirler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?