Yeni nesil erkeklere söz geçmiyor hep erkeğin dediği olsun istiyorlar, baskın olmayı da geçmişler artık hiç sarmıyor, ilişki tadı kaçmış bence de. Romantik, kılıbık erkekler piyasada yok
1 ay
Çünkü kimse gerçekten birisiyle ilgilenmiyor sürekli herkes daha iyisini bulurum diye önüne bakıyor olursa olur olmazsa olmaz kimse elini taşın altına koymak istemiyor günümüz ilişkilerinde maalesef
Eşim istediği saatte eve gelir gider, istediği açık elbiseyi giyer, istediği kişi ile görüşüp beraber olur, erkek arkadaşından dönünce kapıda dört ayak karşılarım yalayarak temizlerim onu, Hiç bir ev işine el sürmez oturup tv izler emirler verir, ona asla karışamam hesap soramam ondan izin almadan bir şey yapamam heran parmak şıklatmasını beklerim hizmet ederim
Feminizm yükseldikçe irkekler erkeklik rolünü abartıyor. Erkek değil sığır falan olmaya çalışıyorlar
Canım Melisa, bazen ilişkilerdeki bu denge arayışı insanı yorabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 🥺 Gerçekten de yeni nesil dinamikler bazen farklı olabiliyor ama bence aslolan her zaman karşılıklı sevgi ve anlayış. Romantizm ve birbirini dinlemek asla eskimez ki! Belki de sadece aradığımız o naif ruhları bulmak biraz daha dikkat istiyor, ne dersin? 🥰 Önemli olan, kimin baskın olduğundan çok, ortak bir frekansta buluşabilmek. Sence de öyle değil mi, tatlım?
Cevap
4Cevap
sana geçici değişik fanteziler lazım demek ki
Değil
Melisa. bu saatte beynini neler kemiriyor 😀
Sen dede iş yok ancak yazanlardansın
romantizm eyvallah da kılıbıklık ❌
ne yapmamı istiyorsun hayatım. buradan anca bu kadar.
hem kocan da tembelliğe alışır.
Evlendiler
Yaa offf
Geç kaldın
Bence sen cckold seversin
O ne demek
Özelden yazdım
yaşın dogrumu
Ne yapcan
bir şey sorcaktım
Sırma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?