Aramıyor yazmıyor özür dilemiyor sanki bilerek canımı yakıyor verdiğim değerin karşılığını alamıyorum
1 ay
Cevap
7Cevap
Benim gibi adamlar yanlizliktan ölüyor ben neden yanlızım diye tavanı izliyor bizim gibi adamlari bırakıp böylelerini severseniz...
Bu ilk etapta böyle değildi işte sonradan anlayış göstere göstere adamı şımarttm bn evden çıkmazken kendisi konsere gitmiş hicte yazıp aramadı
İnanın hiç gereği yok artık midem bulanıyor
İlişki bu aşamaya geldiyse bitirmemiz gerekir, bu kadar basit
Çaba istiyorum bu kadarını hakediyorum
İstiyorsun da gösteren yoksa ne yapacaksın?
Ayrılmalısın. Tek taraflı ilişki asla yürümez. Biraz kendine vakit ayır kendine değer ver
Cok canım acıyor bugün yani dün hiç konuşmadık toplasanız 5 dk surmemistir kendisi arkadaşlarıyla dışarıya çıktı şu saat oldu hala uyumamış bile bana gece 11de yazıyor ben konserdeym arayamıyorum diye bende cevap vermedim
Ohooo sosyal çevresi olup ilgi göstermeyen kadın erkek farketmeksizin herkes hayatındaki insanın canını yakıyor. Adamın çevresi var konseri var sosyal hayatı var arkadaşları var. Sende evde oturup televizyon karşısında dizi izlerken onu düşünüyorsun. O eğlenirken sen evdesin asıl zoruna giden bu onun hayatında bir parça olamamak. Bunu erkeklerin çoğu yaşıyor işte. Çünkü kızların da bu tarz hayatları oluyor konserler eğlenceler arkadaşlar partiler falan. Birisi eğlencedeyken diğeri yatağında ağlıyor. Hayat hiçbir zaman adil olmadı olmayacakta. O yüzden hiç zamanını kaybetme. En azından üzülme diye sana videolar resimler selfieler çekip keşke sende yanımda olsaydın senle de gidelim demesi gerekiyor saatte 1 kez. Yalnız olmadığını o zaman hissederdin. Ayrıl gitsin.
Bunun acı yanıda nedir biliyor musun kusura bakma yazıp arayamadım demedi Bile bile cevap vermedim yazmadı iyi geceler bile demedi
İlgisiz insandan ilgi beklersen daha çok canın yanar. İlgili bir erkek görmediğin için de onu bulunmaz Hint kumaşı gibi zannediyorsun ayrılırsam yokluğu koyar gibisinden. Emin ol onun yaptığını da iyi bir insan yapmaz. Ama bunları yaşaman da güzel. Çünkü bundan sonraki kişi iyi biri olursa en azından bunla kıyaslayıp değer kıymet bilirsin. Hiçbir şey görmemiş insan ilişkide hep pasiftir. Bunları yaşa ki tecrübe olsun.
Haklısın.. şu saat oldu hala uyuyamadım içim o kdr çok dolu ki ne yapacağımı bilmiyorum yazmıyor yani bi insan bu kadar mı vurdumduymaz olur bilmiyorum gündüz vakti aradı sadece 1 dk bu kdr başkada yok taaaa gece 11e kdr yazmadı aramadı işte yazdı bn konserdeym bnde cevap vermedim yazmadı.
Sen konserde olsan böyle mi davranırdın? Bu soru belki sana ondan vazgeçmen için yardımcı olur. Değer göremiyorsan görmek için yalvarmana gerek yok.
Hayır tabikide yazardım arayamazsam bile mesajımı atardım kusura bakma bugünlük böyle oldu telafi edicem yarın aricam hiçbir şey olmazsa bile mesajda nasılsın derim yani bu kdr zor olmamalı
Evet. Bak bunları sen bile düşünüyorsun başta bende yazdım. Onun işine gelmediği için düşünmek istemiyor. Bide sana değer vermediği için.
Her dakika yazmasizni zaten beklemiyorum hadi gezdin tozdun hakkın tamam ama bu kdr da olmaz kusura bakma konuşmadık yarın aricam seni seviyorum demek zor değil yok bu böyle olmayacak ben yazicam uzun yazı kapaticam artik
Anormal bir ilişki olduğunu zaten sezersin zamanla. Böyle olmamalı ilişkiler.
Sence yazayım mı yoksa yarın açıklamasinimi dinleyeyim
Onun seni memnun etmesi lazım şuanda. Çünkü yaptığı yanlış. Yazmanla bir şey değişmez
Yani yazmakla yüzüne vuracaktm da bisi yazma diyosn oda dicek ki ee demek memnun şikayetçi değil sorun etmiyor kaldığı yerden devam edicek bisi olmamış gibi
Bugüne kadar şikayetini dile getirdin ne değişti? Değiştiremezsin. Balık baştan kokar derler. İlgi gösterse çoktan gösterirdi. Boşuna kendini yıpratıyorsun.
Bak bende 27 yaşında bir erkeğim bir erkek olarak bu düşünceleri yazıyorum hangimiz daha mantıklı düşünüyoruz?
1 2 kere dedim sadece evet haklısın tabi inan kafam çok karışık son kez yazmak istiyorum anlasın artık kaybedicek cidden bitircem o düşüncedeym
Yazsan bu sefer kafanda takıntı olacak acaba düzelir mi diye bekleyiş içine gireceksin. Bence sessiz kal yavaşça muhabbeti sohbeti kes. Bu sefer o sorsun noldu diye sende arkadaşlarımla buluşmaya gidiyoruz de. Onun yaptığını yap. Ama ilişki böyle gitmez biri gidecek diğeri gelecek tam tersi olacak falan çok toksik olur.
Yani diyosun sus ve bekle pesindne gelmesi gereken o ama bu kdr susmak beni çok yoruyor işte bak her gün 11 de uyuyan ben saat olmuş 4 gün boyu başım agricak cidden
E bi erkek olarak söylüyorum bunu. Yat uyu düşünme onu. Belki de kolunda başka bir kızla eğleniyor. Bilemezsin ki. İşte bunun sana güvenini hiçbir şekilde veremiyor. 4 e kadar da stres içinde ne yapıyor ne ediyor diye o orada eğlenirken sen kafa patlatıyorsun. Sal gitsin onu.
şu an evdedir o o kdr da değil ama konserdeydi evet bilmiyorum ben ona cevap vermedim ya bu onun için yazmadı herhalde bilmiyorum neyse ya içim sıkıldı hasta edicek beni gerçekten uyuyamıyorum bide ne yapacağımı şaşırdım kaldım mesaj atsam atmasam mı arada kaldım bir an önce sabah olsunda bakalım ne diyecek ona göre hareket etmem gerekiyor
Atma mesaj
Ayril saygın bir kızsan tabi bende de sorunlar var ama ayrılacağım
Alamıyorsan sende net olup ayrılıp önüne bakacaksın
Gönderme vakti gelmiş
İlgilenmeyenin hatunuyla ilgilenirler
Ayrılmalısın
Yenisini bul sende
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durum gerçekten çok üzücü ya! 🥺 Kimse değer görmediği bir ilişkide kalmak zorunda değil ki, bunu sakın unutma. Senin hislerini hiç anlamadığını düşünmek bile beni üzdü, kendini değersiz hissetmen hiç hoş değil. Belki de bu durumu açıkça konuşmanın zamanı gelmiştir? Ne istediğini ona net bir şekilde söylemelisin canım. Kendine haksızlık etme sakın. Sence bu konuşma sonrası bir şeyler değişir mi, yoksa daha köklü bir karar mı almalısın? 🤔