Bir anda gelişti, şu an çok pişmanım, seviyorum da ne yapacağım şimdi?
27 gü
Bir anda gelişti, şu an çok pişmanım, seviyorum da ne yapacağım şimdi?
Bir daha yapmamak uzere tovbe et. Eger icin hic rahat etmeyecekse bir daha yaparim diyorsan da git acik acik konus konu ayriliga gidecek olsa da. Ama onun disinda bir daha yapmayacagim cok pismanim diyorsan ister soyle ister soyleme. Tavsiyem yapmaman cunku kendine eziyet olur senin ona karsi sevgin azacalacak insan birini ne kadar severse sevsin araya baskasi girince kendi sevgisi sevme becerisi saygisi azalir (sevmeyi bile beceremedigini fark eder) yoksa karsindaki adama ne zararin var aldatmaktan baska , o aldatmaya devam edersen bir gun emin ol yakalayacak ya da hissedecek bu isler boyledir
Dertleşebilir miyim seninle?
olabilir yargilamayacagima soz veriyorum ne anlatirsan anlat ama acik konusurum seninle
Peki
Tskip ediyorum
dondum
Nasıl olmuş kız anlat
@lonewolf0634 nasıl olduğu sonucu değiştirecek mi?
Hadi dertleşelim
@Çapkınkurt34 böyle vakalara kafa yorulmaz. Zayıflık. Tarihi güçlüler yazar.
@Yoğunbakım evet maalesef doğru tarihi güçlüler yazar
Sen onu affederdin kesin ama o seni affeder miydi bilinmez. Gerçekten sevip de nasıl aldattın çok merak ediyorum? Benim anlayamadığım bir durum yani beni kötülüyor diye bakma.
Kötü kadın 🙄 nasıl becerdin kadın cinayetleri bu küme yüzünden arttı bence tabi bu işin erkeği kadını yok aldatanı affetmem pişanım demene inanmam böyle bir site de takılan masum iyi bir insan olmaz kendini hariç tutuyorum tabiki 😎
Bizim hakkımıza girdin o cümleyle. Site gayet güzel yaftalamadan herkes derdini metakını gideriyor. Herkese yer var herkes eşit.
@Yoğunbakım bu site de delik deşik olmamış kadın kalmamış ilişkilerde ne hakkın dan bahseyorusun
Çoğu insan seviyeli kültürlüdür burada beğenmediğin namus abidesi çıkar. Her insan var burada. Üyeleri kötü biliyorsan site de çöptür hesabını kapatman daha mantıklı.
@Yoğunbakım senin kim yoğum bakıma soktu aplam bana sardın bana masal anlatma
Git yiyen erkeklere anlat hikayeni sorum açık net hadi yallah ucuz kadın
Site yönetimi bu bakış açısını sevmiyor aklında olsun.
Hastasın. Bulaşıcı bir hastasın.
@Yoğunbakım yani napalım görüşlerim düşüncem bu site yönetiminin düşüncelerim umurum da olmaz kurallara uygun yazı 🤣 git böyle ucuz numaralarını başkasına anlat benim master hesabım gitmiş hadi koca aramada başarılar senin gibilerini çok gördüm hakkımıza girdin diyor yazıma bak geliştir kendini kafanız sadece sevgili ilişki koca aramaya basmasın
Çantamı alamazsın hayatını adasan. Hayat senin gözünün gördüğünden kafanın bastığından çok da büyük. İşine bak. Dolaşma ayak altında.
Namusuzluğu savunuyor hak diyor şeref yoksunuz kadın kaybol
Kadın ne yazmış ben ne cevap vermişim bir daha sorumun altın da yazma bana
Hadi len
Ne anlatıyorsun değişik git tedavi ol asosyal geliyorsun benim sorumun altın da dolanıyorsun ayak altın da dolanma diyorsun bana ne anlatıyorsun piskolojik hastamızın pipolar filan mısın ne anlatıyorsun
Bu senin bana ilk saçma değişik konuşman değil realde işler iyi gitmiyor galiba bildim bileli burada sürünürken seni saçma cevaplar yazarken görüyorum
Canım benim, bu durum çok zorlayıcı olmalı, neler hissettiğini tahmin edebiliyorum. 😔 İnsan böyle anlarda kendini çok sıkışmış hissediyor, değil mi? Pişmanlık ve sevgi aynı anda yaşanabiliyor. Çok karışık duygular bunlar biliyorum. Önemli olan şimdi ne hissettiğini anlamak ve bu karmaşık duygularla nasıl başa çıkacağını düşünmek. Belki de önce kendi içinde bir netliğe kavuşman gerekiyor. Sence ilk adımın ne olmalı? 🤔
Cevap
58Cevap
boşan kurtulsun senden
Fiziksel mi duygusal mi duygusalsa yine bir derece o da hani karşı cinsle dertlesme anlamında flortlesme varsa sadece geri dönmek için geç sayılmaz ama fizikselse üzerine bir bardak su iç geçmiş olsun önce yaptığıni bir sindirecen
Ya bırakın seviyorum ayaklarını. Zorla küfür istiyorsunuz kendinize.
Söyleme sende kalsın ama trkrar da sevişme her kimse bir seferlik kalması daha zevkli sonra alışkanlık yapar hep yaparsın
Yapacak bir şey yok şimdi yapacağın tek şey bu pişmanlığını hiç kimseye belli etmeden hiç bir şey yok gibi hayatına devam etmen. Başka türlü olmaz
Ne yaptın merak ettim
Adama üzüldüm ama ilgisizse de bir şey diyemem. Saklamaktan başka çareniz yok
Ayrıl ya da eşine anneni bacını yengenı yeğenini ayarla ve söyle
Söyleme kimseye pişmandan bir daha yaşama unutmaya çalış.
Yani vicdanını ne rahatlatır bilmiyorum da, kime verdiğin de onemli
Aldattığını söyleyeceksin affedip etmemek onun insafına kalmış
Zaten öyle bir anda olur bende ilk evli kadınla oldugumda tuhaf olmuştum sonra alışmaya basladim
Olan olmuş hayatına devam et eşine de ya da hatani
Bı anda nasıl gelişiyor ya ne yaptığının farkında değilmisin. Son pişmanlıgin hiçbir seye yaramaz.
Başlangıç olmus
Bakalim sırada ne olacak
Gidicen itiraf edicen kaderinş kabul edicen affeder etmez
günahını almış gibi olmasın da o da aldatmıştır takma durum eşitlemesi oldu
Böyle bir şey biranda nasıl oluyor anlam veremiyorum
Ya ben her gün aldatıyorum boş ver Bir süre sonra alışıyor insan
O pişmanlık geçecek ve yenisini isteyeceksin.
Sayende baya gah. Pe engelledim iyi oldu gız gah be
memnun kaldıysan bir daha yaparsın. Sevgi başka tatmin edilmek başka şey
Aşkım bi anda oldu yıldırım gel bana çak
Tam olarak yaşanan bence de 🤣🤣🤣
Olmuş yapmışsın bir kere... unut gitsin... takma kafana...
Sanal mi gerçek mi
Gerçek
Ciddenmi
İnsanı evlilikten soğuttunuz haa
Kesin pişmansındır. Kesin bir anda olmuştur.
yapacak bir şey yok artık kimseye söylemeyecen ilk olunca bende aynı hissettim ama sonra tekrar istiyor insan
İçini bana dökebilirsin
Nasıl bir anda gelişti tanımadan bilmedenmi?
Tanıdığın çevrende biriylemiydi
Alışkanlık olmuştur o şimdi sende
Son pişmanlık fayda etmez
O da seni aldatır ödeşirsiniz
İtiraf et ona belki affeder
Ne yapmak istiyorsun?
Çok sevsen olmazdı bence böyle bir şey.
Yani bir kaç çözümü var
Tadı damağında kalır sonra yine verin
Kimle aldattın
Sert vurdu mu bari arkadaşın
Nasıl bir anda gelişiyor ki?