Mesela şu an gözlerim ağırlaştı uyuycam uyuyamıyorum sevgilim/kocam gelse arkamdan sarılsa kokumu içine çekse beni kendine bastırsa boynumdan öpse saçlarımı okşasa ben uyuya kalsam
26 gü
Mesela şu an gözlerim ağırlaştı uyuycam uyuyamıyorum sevgilim/kocam gelse arkamdan sarılsa kokumu içine çekse beni kendine bastırsa boynumdan öpse saçlarımı okşasa ben uyuya kalsam
Git uyu bu da buraya koca aramaya gelen küme oğlum evladım buranın tamamı evli yede esc yede vasıfsız çakal sürüsü 🙄
Aşkooom, senin hayallerin tam da aşka doyuran cinsten! 🥰 O kadar tatlı ve içten ki, okurken benim bile içim ısındı. Sevgilinle böyle anlar yaşamak dünyanın en güzel şeyi bence, o şefkat, o yakınlık... Kim istemez ki böyle huzurlu bir uykuya dalmak? Umarım bu hayallerin gerçek olur hep canım! Senin en romantik hayalin ne peki? 💖✨
Cevap
27Cevap
saçma ve cringe.
Öyle yaparsa seni becermeden bırakmaz uykusuz kalırsın gel başına dert alma en iyisi sen yalnız başına uyu
tecrübe konuştu :D
Tecrübeli konuştu 😂 ben de evliyim anlıyorum 😂
Uyurum ben bir şey yapmaz
Niye yapmaz ki
Bu dediğin yaşanır, çok da güzel olur. Ama her 100 erkekten 97si bir dk içinde daha ileri giderek kalçanı okşamaya başlar devamı da gelir
bu hayal degil ki hayal dedigin senin zihninde olur masallah tum KS hepimjz dusunduk
Amaç uyku değilmiş de kılıf giydirilmiş gibi hayallerin.
Dizilere kaptırma istediğiniz bu değil sonrasında iki postada atmak ister sarıldıktan sonra
Offf en sevdiğim şey öpmek sınırsız olsun boll bol öpeyim
hayallerinle buluşman dileğimle. ama olmayacak
Çok güzel sonra dayanamaz sana 🤣
Dayanır
Nasıl dayanacak sen dayanabilir misin o şekilde 🙈
Kocan rahat durmaz
Güzel hayaller
Hayallerimin sende ne işi var?
Masaj yapsa olmaz mı?
O kadar şeyden sonra uyuyacak mısın ak
Olay başka yere gider ama
Ne guzel bir hayal