Kızlar, erkeklerle sevgili ya da arkadaş olarak duygusal olarak kendinizi korumak neden bu kadar zor?

Güncellemeler
3 ay
bu soruyu erkeklere sormanın hiçbir anlamı yok çükü onlar zaten daldan dala atlayan maymunlar gibi ama siz kızlar neden kendinizi ve geçmişinizi erkeklerle birlikte olarak kirletiyorsunuz? ben dindar birisiyim ve geçmişe çok önem veriyorum ve tabiki ben böyle istiyorsam karşımdaki kişi de aynısını isteyebilir diyerek kendimi temiz tuttum ve 20 yaşına kadar hiç bir sevgili yapmadım. yapmayı tabiki çok çok istiyorum ama geçmişimi kirletemem, ilkim ve sonumun aynı olmasını istiyorum
Güncellemeler
3 ay
bunu yakışıklı ve hayatı boyunca sevilen arzulanan bir erkek olarak yapıyorum ve bunlar sayesinde kızların gördüğü ilgiyi biliyorum ve anlıyorum ama kızlarda namus diye bişeyin hiç mi önrmi kalmadı anlamıyorum:(. bana türk bi ofci geldi instamı istedi ben de kırmamak için verdim ve sonrasında kusura bakma sevgilim var verdiğime pişman oldum diyip elimin tersiyle ittim ve bunu çok rahatça yaptım sonrasında da pişman olmadım. benim devrimde namus niye bu kadar ucuz bişey oldu anlayamıyorum.
Güncellemeler
2 ay
Tek sorun namus değil bu arada yanlış anlaşılmasın ben kalbimin aşkı doğru kişiyle tatmasını istiyorum geçmişimde bi leke veya şüphe olmasın istiyorum karşımdakinde niye olsunki?
Güncellemeler
1 ay
Ekleme
Dindar birisi olmasaydım bile böyle olacağıma eminim, kendime yasakladığım şeyleri yapmayı düşündüğümde bana engel olan haram veya günah değil tamamen temizlik; kalp beden ruh temizliği. Gerçekten anlamıyorum kızlar niye bunu yapmıyor hiç mi anlamı yok
Güncellemeler
27 gü
Temiz kız hiç yok muuuuuuuuuuuuuuu
Güncellemeler
25 gü
Sadece duygusal değil fiziksel olarak da mesela değmesin elleriniz çok mu zor?
Kızlar, erkeklerle sevgili ya da arkadaş olarak duygusal olarak kendinizi korumak neden bu kadar zor?