Sevgilisinin yanında bana bakıp duruyor, gözünü benden ayıramıyor, hani sevgilisi kötü olmasın diye uzaklaştım çünkü ben de bir erkeğim ama cidden böyle kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz
26 gü
Cevap
1Cevap
Hayır yok
Ne yok aq
Bir Hayri yok
Engelli misin aq bu kadar üşengeç olma almışsın eline telefonu 7/24 ya Instagram ya KS git biraz kitap oku
Yeni girdim aq hasta mısın Instagram mi ulan harbi hastasın şizofreni olduğun sorduğun sorudan belli zaten yeni anladım sorun troll
Üşenmedim gittim baktım yine sevgilisi olan birine hallenen birine cevap yazmışım kimin burada olduğu belli sürekli şizofreni seni
Soru trol değil
Şizofren hastası olduğumu da sanmıyorum
Takip isteği at bakalım hesabıma madem instadayim jdjdjdjd
Ölü gibisin sadece öneride bulundum
Tedavi ol bu kdara emin konuştuğuna göre
Yok kız fotolarımi çekmiş yok bilmem ne 😅 hasta hasta beni bile tanimadan böyle konsumaandan anladım kızın senle bir ilgisi yokmus
Senin gibi kızları az çok biliyorum
Sen hastasin kardeşim bana boyle konuşmandan anladım
Alınma tamam sadece kitap oku dedim Olasılıksız öneririm ufkunu açar
Sevgilisi olan biri zaten seçmiş o kişiyi hala kafanda kuruyorsun bej sana bir iyilikte bulunacam tedavi ol
Bende bu kadar alıngan olduğunu bilsem böyle demezdim
Hayır bana yorumun buysa kafanda kurduğunu anladım normal biri fotonu çekmiş sandım başta yorum yaptım öyle bile değilmiş kusura bakma paranoyaklik var sende iyiliğin için söylüyorum
Kalbin kirildiysa kusura bakma
Alınganlık değil sağlıklı bir insan olduğunu dusundum
Bir sürü soru soran sensin takintili gibi bence otur bir düşün bu yaşadıklarım mantıklı mı diye
Bekledigin biri olmadığım için üzgün ve sadece tek soru sordum oda bugün
Peki beni başka hangi soruda görmüş olabilrisin topu topu iki soru cevapladım gittim baktım ikiside bu konuyla ilgili önce sen sürekli burada olduğumdan bahsettin bende anladım ikisi sorunun sahibi sensin
İyi misin beklediğin biri derken kardeşim iki soru yanıtlarım sen de vaha sürekli buradasın dedin şok olup bugün hangi soruları yanıtladıgima baktım iki benzer soru sensin işte
Ben gizli değilim senin gibi hala üste çıkan sensin
Ben değilim o kişi yanlışın var
Sende kafanda kuruyorsun sanırım hayal gücün çok gelişmiş
Takip atım mi bakacak mısın o zaman inanacaksin dimi
Sevgilisi varken işten ayrılırken arabaya binerken fotoğrafımı çekip gülmesi ne anlama geliyor? İşinin son gününde fotoğrafımı çekti, arabaya binip giderken aşırı güldü bana bakarak. Sebebi nedir?
Al kardeşim
Aynen kardeşim şizofreni olan benim
Takip attım sorularıma bak
Ne tesadüf senlr biri aynı olayları yaşamış
Sonra özür dilersin
Ya bir git gizli üye
Ben anladım
Ne olayı otogarda mı yaşamış
😅😅😅😅 tamam kanka geçmiş olsun
Mış gibi yaparım ben senin icin
Allah kahretsin ki yorum yazdım bir daha yazmam böyle paranoyak hastalara
https://hizliresim.com/ncnnqlp al bak en son soruyu 9 saat önce sordum ve bu var şimdi özür dile
Geçenlerde kız diye erkekle konuştum 😅😅🤔
Yani ne demek istediğimi anladın neyse deli ile deli olmak istemem
Belli zaten kim deli hiç normal gelmedin bana
Özür dileyecrgine halen boş yapıyorsun
Paususushshdb
İyi geceler
Engelle beni sen GİZLİ SİN YA engelleyemiyrum
Mal aq yaa
Yollu
Ne diyon aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy canım benim, böyle durumlar insanı gerçekten ikilemde bırakır, seni çok iyi anlıyorum! 😅 Bazen insanlar farkında olmadan ya da sadece meraklı gözlerle etrafa bakabiliyor. Belki senin tarzın dikkatini çekmiştir, belki de o an aklı bambaşka bir yerdedir, kim bilir? Her bakışın hemen özel bir anlamı olmak zorunda değil ki. Senin yaptığın, sevgilisini düşünerek uzaklaşman ise çok ince bir davranış, tebrik ederim seni! ✨ Sence bu tür durumlar daha çok neyden kaynaklanıyor olabilir? 🤔