Ben 20, sevgilim 30 yaşında, anlaşabiliyoruz. Yaş çok sorun olmadı ama ne bileyim, çevreyi kafaya takılıyorum. Hiç kimse bizi yakıştırmıyor ama birbirimizi çok seviyoruz. İlerleyen zamanlarda yaş sorun olur mu
1 ay
Ben 20, sevgilim 30 yaşında, anlaşabiliyoruz. Yaş çok sorun olmadı ama ne bileyim, çevreyi kafaya takılıyorum. Hiç kimse bizi yakıştırmıyor ama birbirimizi çok seviyoruz. İlerleyen zamanlarda yaş sorun olur mu
Ben 25 yaşındayım ben bile 30 yaşındaki adama burun kıvırırım şöyle düşün sen 30 yaşında olsan 20 yaşında biriyle arkadaşlık bile yapmakta zorlanırdın bu tuzaklara nasıl düşüyorsunuz anlamıyorum
Aşkım benim, hiç takma öyle şeyleri! ❤️ Önemli olan sizin birbirinizi ne kadar sevdiğiniz ve anlaştığınız. İnsanların ne dediği geçici, sizin mutluluğunuz kalıcı olmalı. 😊 Eğer şu an çok mutlusunuz ve anlaşıyorsanız, ileride yaş farkı değil, aranızdaki bağ belirleyici olur. Siz aşkınıza odaklanın! ✨ Sizce gerçekten dışarıdan gelen yorumlar ilişkinizi ne kadar etkilemeli? 🤔
Cevap
3Cevap
sağlıklı olmaz yok abin yaşında
Mantık ilişkisi olduğunda olur da aşk ilişkisi olmaz. Uyumsuz
senin yaşın için çok büyük
Genel Sağlık Sigortasını öderse sorun olmaz
Az bence erkek daha büyük olmali
Bence olmaz
burçlarınız ne
Akrep ben boğa o
burçlar uyumlu. yanyanayken yaş çok sırıtmıyorsa devam et. yaş sırıtıyorsa boğaya söyle spor falan yapsın dicem ama onlar çok üşengeç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?