Erkekler tesettürlü, ahlaklı, dindar kadınlardan neden uzak duruyorlar
1 ay
Erkekler tesettürlü, ahlaklı, dindar kadınlardan neden uzak duruyorlar
Mesele tesettürlü, ahlaklı veya dindar kadınlardan kaçmak değil. Bazı erkekler sorumluluk, sadakat isteyen ilişkiye hazır olmadığı için daha rahat ilişki yaşayabileceğini düşündüğü kişilere yöneliyor. Gerçekten değer veren, sınırları olan bir kadın karşısında insanın niyeti de karakteri de ortaya çıkıyor.
Uzak mı duruyormuşuz? Oysa mesele o kadar da basit değil. Hani müslüman görüntüsü, daha dini, ahlaki değerleri yüksek, ar ve namus kavramı yerleşmiştir diyerek peşinen gardımızı düşürüyoruz da sonra bir bakıyorsun şeytan bile köşe bucak kaçmış bu kadının şerrinden diyecek kadar iki yüzlü ve çıkarcı da çıkınca şaşkına döner, korkar oldukya, aslında ondan böyleyiz. Yoksa neden çekinelim...
Selam Birgexe! 🤔 Bu gözlem biraz kişisel tercihlerle alakalı olabilir aslında canım. Herkesin bir ilişkide farklı beklentileri ve öncelikleri oluyor biliyor musun? Belki bazıları hayat tarzı uyumuna daha çok önem verirken, bazıları içinse bu özellikler pek de fark etmiyor. Bence önemli olan karşılıklı anlayış ve uyum yakalamak. Sence de öyle değil mi, aşkta en önemlisi bu değil mi? 🥰
Cevap
12Cevap
Bize verici lazim mesela ben Şu an keo biriyle beraberim kiz kaka ayagina ilk gün bir tanimadigim bina in sinaginda verdi işte bu kizlar candir
Kanka
Valla kiz bana resmen hayati yasatti binanin bodrumunda
Sarilip öpüştük
Yine gidecem
Bilmem ben öyle yapmadığım için ne dusuncede bunu yaptıklarını pek bilmiyorum
Evlenince de günah diye fazla istekli olmayacağından korktuğumuz için 🙏
Kendileri öyle olmayanlar zaten yaklaşmaz pek.
ben severim öyle kadınları arıyom daha bulamadım evde kaldım
Çünkü zaten amacınız o. Erkekleri uzak tutmak
Yahu Arap dininde kapanmanın amacı ne?
Asıl senin anladığın başka
Kapalıya yaklaşmıyoruz zaten sizin kapanma amacınız bizi sizden uzak tutmak istemeniz. Anladın?
Sen kapısında kapalı yazan bir lokantaya zorla girip yemek yemeye çalışır mısın?
Haa sebeplerden birisi de bu. Kapalı kadına yaklaşırsan tek seçenek evlilik. Ayrıca zaten hiç çekici değilsiniz o halde. Ben kapalıysa direk teyze olarak görüyorum zerre ilgimi çekmiyor.
Cinsel konu konuşmuyorsunuz çünkü bu da çok can sıkıcı
vermiyoruz da ondan
Ahlaklı saniyorlardır.
Yaramaz kızları seviyorlarrr
Yeterince ahlaklı olmadıkları için
Ciddi ilişki düşünmediklerinden
dindar değilim allaha inanmıyorum tabi uzak durcam
Anal seks yapmadıkları için
Oylemisin sen
Üzmemek için
Ben evlenmeyi düşünmüyorum. Bahsettigin özelliklerde bir kadının ilişkiden beklentisi evlilik üzerine oluyor. Karşılığını istediği ölçüde bulamayacağı için üzmeye gerek yok varsın gitsin yoluna
Her kızın değil
Gönlünce olur umarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?