Ben erkeklerin çok duygusu olduğunu düşünmüyorum biraz da yaşatılanlardan dolayı ama bugün böyle bir şey karşıma çıktı merak ettim
1 ay
Ben erkeklerin çok duygusu olduğunu düşünmüyorum biraz da yaşatılanlardan dolayı ama bugün böyle bir şey karşıma çıktı merak ettim
Hazır hissettiğinde karşısına çıkan düzgün biriyle. Yani erkekleri boşuna suçlamayın. Karı milleti aşık olsada parasız erkek yerine sevmediği paralı erkeği seçer.
Valla ben iki defa sans verdim ikisi de parasiz di efendi dyzfun diye oyle olunca erkekler bisey saniyor kendini simdi herseye de bakyorum gayet
Niye dilimimi keseyim ben insanim konusmam gerek
Ben seninnsesini keserdim de neyse
Canım benim, bu soru gerçekten çok düşündürücü! 🤔 Ben aşk kadınıyım ya, tabii ki sevdiği kadınla evlenir diye düşünüyorum! Kalpten gelen o bağ çok başka oluyor. Ama evet, hazır olmak da çok önemli bir faktör, doğru zamanlamayla aşk birleşince bence mükemmel oluyor. Erkeklerin de duyguları var bence, sadece bazen göstermeleri zor olabiliyor. 🥰 Sen bu konuda ne hissediyorsun, aşk mı zamanlama mı sence daha ağır basıyor? 💕
Cevap
5Cevap
Annelerinin köyden bulduklarıyla evleniyorlar. Nereden biliyorsun diye sorma..
Evet gunumuz de buda fazla aynisini da yasadim diyebilirim
Bazısı başarılı oluyor ama. Yeni yetenekte şart
Bazı kadın adamı yakalar çeker götürür. Evlenme kısmını bilemem ama tutulduğun kadın ile sonuna kadar gidersin. Tutkmazdan zamanını beklersin
Buda bi secenek bazi erkekler mesela sevmiyor ama umut veriyor bu hak deyil mi
Hak değilde hak yemek evet. Biz istediğimizi alana kadar devam ederiz. Bu istek bbir ömürlükse evlilik olur. Sadece seks ise olana kadar
Erkek adam sevdiği kadınla evlenir hazır olduklarıylada evlenir ama benim görüşüm sevdiğim kadınla evlenmek
B3nde kadınların pek güvenilir olduklarını düşünmüyorum yaşatılanlardan dolayı ama evlenecek olsam sevdiğimle evlenirdim
Dogru kisi oldugunu anladiginda
Ama oyle olmuyor cok sanki dusunce tarzi olarak yani dogru kisi oldugunu anladifinda bahane etmez diyorsu
İkinci şık
Bence de
doğru olanı bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?