Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bırak yaş farkını falan. Yorumları okuyunca sinirlendim resmen. Aşkı ne sanıyo insanlar? Aşk kurallara uygun bişeyler yaşamak mıdır? GERÇEK AŞK ENGEL TA-NI-MAZ. Yaşmış boymuş kiloymuş bunları aşka engel sananlar bilmiyorlar o duyguyu. Sevmek sadece hissetmektir. Onu sevdiğini hissetmek. Gerisi boş. bir insan kendinden 14 yaş küçük birine karşı sevgi hissedebilir. Aşkta sınır var mı sanıyosunuz siz? Abicim bence o kızda sen farklı bişeyler görmüşsun yani senin gibi olgun biri çocuk gibi davranan bir kızdan kolay kolay hoşlanmaz. Ablam 16 yaşındayken 32 yaşında bir adamla tanıştı şimdi evliler 2 çocukları var ve çok mutlular elhamdulillah. bir kere bu insanlığın Peygamberi kendisinden 14 yaş büyük Hz Haticeyle evlenmemiş mi? En son takacağın şey yaş ve tepkiler. Tepki verirler belki ama sonradan bir bakarsın parmakla gösterilen bir çift olmuşsunuz. Tepki verenler geçer gider senin yanında sadece eşin olacak kişi kalır. Ne yaşı ne de tepkileri önemseme. Tek düşünmen gereken kızın davranışları. Eğer şımarık biri değilse belli ki sana karşı samimi şeyler hissetmiş. Neden kendi yaşıtını değil de daha büyük birini sevmiş? Bence sende o güveni görmüş, sana sığınmıs. Hem de bir şimşekten korkunca bile sana gelmiş. Mesaj atmasının nedeni özlemiş olabilir. Ya kızı tanımadığım için çok yorum yapamıyorum ama sen diğer şeyleri sakın umursama. Ben bunu kendinden 16 yaş büyük bir adama aşık olan bir kız olarak söyluyorum.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamamen güvenme artık insan kendi hissettiklerine bile güvenemiyor, ama silip atma derim ben. Yaşı genç oldugu için evlilikten korkmuş da olabilir gönül eğlendirmek istemiş de. Ben ikinci şıkka çok ihtimal vermiyorum ama sen sen ol dikkatli davran kendini kaptırma. Demek istediğim şey kafaya takacağın son şey yaş ve tepkiler.
Soran+1 yılPeki kıza nasıl bir tavır sergilemeliyim? Onu daha da korkutmadan, nasıl evliliğe ikna edebilirim? Ya da hiç evlilik muhabbetine girmesem mi. Belki 3-5 ay sonra kendisi açacak bu konuları
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim eşimle aramda 11 yaş fark var. oda sizin yaşınızda. bende 21 yaşındayım. bu kıza bağlı eğer olgun biriyse bence zamana bırakın o kişi gerçekten sizi seviyorsa zmanı geldiginde size gelip evlenelim der. ben 18 yaşımda tanıştım yeni evlendim 4 sene konuştuk ve gerçekten çogu geçiş dönemimi ben onunla yaşadım o bana bir tek sevgili olmadı bir baba bir dost oldu. sizde kendinize güveniyorsanız kızın bu geçiş dönemlerini anlarsınız zaten. onun için şu an evlilik korku yaratır. zamanla evliliği kaldırabiliceğini anlar zaten. karar sizin ikinizin. yolunuz açık olsun
29 Yorumla
Soran+1 yılSenin ailen ve çevrenden yaşa tepki gösteren oldu mu peki?
Cevap sahibi+1 yılevet ama kısa süre sonra bu tepki geçti.
Soran+1 yılKulak asmamak lazım biliyorum, kız kime anlatsa 'nee 14 yaş mı' diycekler ve kız iyice soğuyacak belki de :(
Cevap sahibi+1 yılbanada dediler. hatta biri demiş arkadaşım anlatmıştı iyi sandıgım birileri benim sevgilimin yaşını duyunca (aaa o adam ya onunla mı çıkıyor ) demiş. Benim cevabım şu oldu ( evet benim sevgilim adam adam gibi adam onların sevgilileride köşede bucakta sigara dilenen ergenlerden ) dedim bitti. Benim eşim adamdı adam kaldı.
Soran+1 yılSen inanmışsın sevgine. O daha ilk konuşmamda geri adım attı. Sanırım akışına bırakacağım, o yakınlaşırsa sözlerimi tekrarlıyacam. Taaaa ki tamam aileme söyleyelim diyene kadar. Yoksa elini bile tutmam. Yaşı beni de korkutuyor açıkcası, insanların bana kötü gözle bakmasını istemem.
Cevap sahibi+1 yıl19 yaşında reşit bir insan. artık çocuk değil. 15 16 yaşında falan olsa değigini doğru bulurdum. kuzenim bile yaşı büyük diyordu abi dediğim kişi gitti kendisi benim yaşımda kız aldı onun yaşıda 32. belli olmaz aşkın sevdanın nerden geliceği.
Soran+1 yılBen onu çok seviyorum karakter olarak, anlaşıyoruz da. Ve inan yarın nişanlansak ben yok demem, en ufak ayrıntısına kadar tanıyorum onu, o da beni. Babası biraz manyak, ondan çok korkuyor. İnşallah bana ayakları yere basarak hazırım der. Demesi için birşey yapmam gerekir mi? Nasıl bir yol izlemeliyim?
Cevap sahibi+1 yılevlilik hazırlıklarına başla. para biriktir. benim babamda manyak. ve kavga edip küstüler. babasıyla yaşamıcaksın ve sana tavsiye evlenirsen sus addam yaşlı de geç. benimki öyle yapmadı olan oldu:)
Soran+1 yılolumlu düşünmemi söyleyen nadir kişilerdesin. Teşekküeler
19 yaşındaki bir kızdan evlilik için cesaret istiyorsun. Aradaki yaş farkı az bile değil. Elalem neder meselesi benim urumda olmaz ama 19 yaşındaki bir kızdan ne kadar dogru mantıklı karar çıkar orası belli değil. O yaştaki kızlarda bildigim kadarıyla evlilik değilde biraz flört etme peşindeler yani sana ilgi duyuyorsa zamanla geçen birşey bu. Yaşı arttıkça dahada olgunlaşmaya başlar pişman olma ihtimali yüksek. Yani sen ona göre çok olgun birisisin kapılma hemen ona derim
01 Yorumla
Soran+1 yılBana açıldıktan sonra onu da terslemek istemiyorum. Beni seven bir kızı sırf yaş farkından istememek delilik olur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok sacma benim kuzen var 30 yasinda eşi 20 yasinda ki kuzen genç gösteriyor basketbol falan oynadigi icin bizim kafadan yani bir cocuklari bile var hem ünlüler evlenince onlarin ki aşk oluyor magazinde burada yapma ayip falan ne kdr abez konusuyosunuz ya bekle 1 ,2 sene direk evlenilmez taniyin birbirinizi alissin sana evlilik bu oyuncak degil leonardo dicaprio kendinden kac yas kucuk hatunlari göturuoo aaa o leonardo mu diceksiniz bu kdr mi kalitesizsiniz *
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim yan komşum 15 yaş var aralarında. Ben yaşı sorun etmiyorum dostum, sağol desteğin için. Kızı nasıl bu korkudan kurtarabilirim, onu düşünüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılşu yaş sorunu neden var acaba bir anlamıyorum yahu siz birbirinizi seviyorsanız nesi yanlış bunun al en güzel örnek annemle babam 13 yaş var 22 senedir kavgasız gürültüsüz geçiniyorlar ben hiç kavga ettiklerini görmedim ufak tartışma mutlaka olur ama saçmalık bence siz seviyorsanız olur sevgi yoksa olmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılBiz anlaşırız hem de çoook iyi. Evlilikten mi korkuyor, babasının duymasından mı bilemedim, soğuğu yedik artık.
- +1 yıl
konuşmayı denesen onunla
Soran+1 yılEskisi gibi olalım biraz mesafe koyalım deyince, erkeklik gururu yaptım tamam haklısın deyip konuyu kapattım. Tekrar açamam :( 3-5 gün geçsin en azından
- +1 yıl
bencede en azından bir kaç gün sonra konuş ama konuş yani
Soran+1 yılHaklısın, buraya kadar gelmiş olaylar. Konuşacağım. Teşekkürler yorumların için :)
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılAdam gibi adamlik yapmışsın hareketini ayakta alkışlarım
41 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de gerekli. Sevdiğim bir kız üzülsün istemem
+1 yılBence kızın yaşı itibariyle görmemiş daha tam hayatı anlamamış biri yani en azından sizin kadar değil sizse belli şeyleri oturtmuş ve görüldüğü gibi ciddisiniz ki kızın verdiği tepki de anlatıyor bazı şeyleri bence hiç bulaşmayın bu işlere..
02 Yorumla
Soran+1 yılKız güçlü bir esnaf aileden geliyor ve çok olgun. Ailenin ve mağazaların tüm işlerini kendisi yönetiyor 19 yaşında! Ama sanırım evliliğe hazır değil. Onunla sevgili olmak da bana yakışmaz. Ben yatayım en iyisi off :(
- +1 yıl
İyi geceler.
- Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yıl14 yaş anlaşabilen olgun insanlar için sorun değil de kız bunu algılayabilecek olgunlukta mı acaba. yani o 25 olsa sen 39 olsan tamam dicem kız farkında olayın ama yaşı 19 bence bulaşma olmazsa ailelerin de arası bozulur
07 Yorumla
Soran+1 yılKız babasının mağazalarının başında. Muhasebeden ürün alımına kadar kız ilgileniyor. Etraftaki herkes akıl yaşının 25 üzeri olduğunu söyler hep. Kendisi de zaten bana açıldığı gün yaşıtlarından kız olsun erkek olsun artık zevk alamadığını, muhabbetlerinden hoşlanmadığını söyledi. Anlaştığı tek kişinin ben olduğumu ve artık bana farklı bakmaya başladığını anlattı. Ailesi çok katı! Sırf bu yüzden bilsinler istedim. Aksi halde onlar da biz de etrafımıza rezil olur, saygınlığımızı yitiririz. Benim de tek korkum bu açıkcası.
- +1 yıl
annene falan bahsettin mi bence ailede en yakın gördüğün kişiye danış onlar da tanıyorlar sonuçta
Soran+1 yılŞimdi anam kızı tanıdığı ve çoook sevdiği için sevinir, ama ailesini istemez, beni de kıramaz, gider kızın ailesiyle konuşur, bunu biliyorum. Fakat kız ailelerin duymasından korkuyor. Sorunumuz orada !
- +1 yıl
ailesi neden istemez? ee korkunun ecele faydası yok.. ya tamamen vazgeçeceksin ya da gidip şansını deneyeceksin. annen ağız arasa tepki ölçse falan ya da kıza sorsan ben isterim ama ailen beni istemez gibisinden
Soran+1 yılBabası ve erkek kardeşi bildiğin odun! Face. den yorum atardım önceden onları bile kardeşi silermiş, inanmayınca bana kendi face şifresini verdi, hala da ben de şifresi. O da babasından korktuğu için zaten geri adım attı, biliyor herşeyin farkında. Babam kızarsa güvenini yitiririm diyor, ağlıyor :((
- +1 yıl
ee olsa bile nasıl olacak ki bu iş o zaman
Soran+1 yılAnam gidecek, kızın anasına açılacak. Kızın anası ikna olur, orada sıkıntı yok. O da kocasıyla bu konuyu konuşacak. Yok derlerse kimse duymadan kapanacak. Benim planım buydu, kıza da söyledim, ama ya babam çok kızarsa, yüzüne bakamam diyor. Ben de sevgili olamayız, uzatmayalım öyleyse dedim. Fakat artık ona başka bakmaya başladım, hep onu düşünür oldum. Onunla bir geleceğim olsun istiyorum açıkcası. Kızı nasıl rahatlatabilirim? Çok korkuyor. Geçmişinden dolayı da sabıkalı biraz aşk ilişkilerinde. Babası ondan dolayı da çok kızabilir.
Amacı öylesine vakit geçirmek heralde öyle anlaşılıyor ama yaş farkına birşey diyemem yargılamak bana düşmez benim anneannemle dedem arasında 17 yaş vardı olabilir ama kız yan çizmiş sende vazgeçmelisin
03 Yorumla
Soran+1 yılYan çizmesine fena bozuldum ben de. İlk zorlukta yarıyolda bırakacaksa işim var. Yan çizdiği halde o da kararsız. Dün aradı, çok korktuğunu söyledi. Ben de uzatmaya gerek yok dedim. Ama kalbim öyle demiyor :(((
Soran+1 yılÖyle diye diye yaş 33 oldu zaten. Ben adım atmam ama, o da geri gelirse kızarım bu sefer, ciddiyetini anlasın işin. Evlenmeyecekse çıkamam ben onunla.
- Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılStajyer miydi :D uzak dur bence evlensenizde 10 yil sonra paranoyak olursun kıskançlıktan. Çok mu seviyorsun? :(
11 Yorumla
Soran+1 yılMağazalarımız yan yanaydı. O babasının başka mağazasında duruyor şimdi. Güzel de kız :( dediğin gibi 10 sene sonra o taş gibi ben ise bir gözü hafif toprakta :(( offff. seviyorum ama kızı.
elalemi salla da hacı, kızın hislerinin netleşmesi ve geçici olmaması önemli. gençlik hevesi olmayasın bundan emin ol gerisi teferruat. O kendinden emin değlse sende yoluna baka boşver.
01 Yorumla
Soran+1 yılAileyi duyunca 180 derece döndü hemen. Biz yapsak arkamızdan demedikleri laf kalmaz. Ama kızlar yapınca binbir türlü bahane. Bekliycez artık yapacak birşey yok
+1 yılKızın yaşı daha büyük olsaydı olabilirdi. Kendi yaşıtlarından sıkılmış senin olgunlugundan etkilenmiş olmalı. Onu kırmadan vaz geçirmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki amacı sadece çıkmakmıydı, yani olgun birisiyle aşk yaşamak mı? Çünkü zaten sabah akşam beraberiz, hatta görenler sevgili zannediyor. Niye aramızdaki büyüyü bozmak istesin ki?
+1 yılO kız daha çocuk ve büyük ihtimalle duygularından emin değil onun için bir hevessin , evlenir seninle ama 25 yaşından sonra ben neden evlendim der
01 Yorumla
Soran+1 yılEtrafımda bu tarz çiftler var. Hepsi de memnun halinden. Neden evlendim dedirtmem, mutlu ederim onu, huyunu suyunu biliyorum. Evlenince değişmezse tabi.
Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. sen önce emin ol onun sevgisinden abim zaten seviyorsa bunu yapar adam akıllı olur işiniz sen doğrusunu yapıyprsun yaşın gelmiş artık zaten...
01 Yorumla
Soran+1 yılYaş geldi farkındayım, ama hep ince eledik sık dokuduk. Bu kızla olsun istiyorum madem kendisi açıldı, gerisi de gelir inşallah
+1 yılO yaşlarda kızların kendilermden büyük birilerine ilgi duymaları çok normal. Senin bunu ciddiye alman normal değil. İlerisni düşün. Mesela 10 sene sonra.
14 Yorumla
Soran+1 yılben 46 o 32 olunca ne gibi zorluklar çekebiliriz?
Biz 3 senedir yakın arkadaşız zaten. Güven duygusuyla aşkı karıştırıyor olabilir mi?- +1 yıl
Muhtemelen evet. O yaşta herşeyi birbirine karıştırması gayet normal. Yakın oldugunuz icin bazı seyleri göremiyorda.
Kıskanclık krizi başlayacak. O yaşları görür müsünüz bilmiyorum ama çok zor olabilir herşey.
Sen kendine güvenmeyeceksin başta. İşin birde cinsel boyutu var hiç girmiyorum.
Soran+1 yılBilmiyorum, görüşlerin için çook teşekkür ederim. Keşke 40-50 yaşlarında biri görüş paylaşsa, ama sanırım sitede öyle birisi yok. Sanırım o kızla olmayacak, öyle görünüyor
- +1 yıl
Olmaması daha mantıklı. Yinede hayırlısı
+1 yılOnun fikirleri duyguları elbette degısecektır davul bıle dengı dengıne...
07 Yorumla
Soran+1 yılBiz onunla çok yakınız , arkadaş olarak. Yaşı bu kadar küçük olmasa bırakmam kesinlikle ama insanlar bana kötü gözle bakarlar diye korkuyorum
- +1 yıl
Aradakı yas farkı ucurum bu sıze uzuntuden baska bırsey vermez. Varsayalım kı evlendınız bundan 20 sene sonrasını hayal etsene? onu ve kendını nasıl goruyorsun?
Soran+1 yılben yaşı sorun etmiyorum. Çünkü işi gereği çok olgun. Hareketleri, tavırları, düşünceleri... Kendime yakıştırmasam ilk başta reddederdim.
- +1 yıl
Elbette sımdı hersey normal gelır guzel gelır ama kendısı cok genc 20 yas sonrasından kasdettıgım sey sen yaslılıgını yasarken onun olgunlugunu yasaması senın sımdıkı zamanların gıbı ıste sımdılerdekı dusuncelerını duygularını o 20 sene sonra yasayacak catısacaksınız sen hayata karsı daha yorgun duserken o bırseylere yenı baslayacak 20 sene bıle cok 15sene sonra olacaklar bunlar...
Soran+1 yılDanıştığım büyüklerim yaşın çok sorun olmayacağını söyledi. Senin de görüşlerine saygı duyuyorum. Teşekkürler.
- +1 yıl
Allah gönlune gore versın senın ıcın hayrlısı ise elbette olsun... Ama senı cok sevıyorsa evlenmek ıcın can atar korkusu anlamsız he şöylede bır durum varkı belkı yastan öturu oda cevresınden aılesınde korkmus olup gerıde cekılmıs olabılır sen bukadar karrlı ve net ıken umarım oda karsında boyle olur...
Soran+1 yılAslında beni çok üzdü bu hareketi. Normal yaşantısında tavırları nettir kızın. Güvensizlik duymaya başladım, ama sevdiğim bir kız, mutlu olacağıma inanıyorum. Çevre tepkisini aşamıycaz gibime geliyor. Offfff
Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Gönlü varsa kendiliğinden aşar zaten. Sadece etkileniyorsa bilemem.
021 Yorumla
Soran+1 yılBizi tanıyan herkes bu kız senin peşinden ayrılmıyor gönlü var diyorlardı. İnşallah aşar :(
Soran+1 yılBen geçen seneye kadar gönlü olduğuna inanmıyordum. Taki telefonunda benim resimleri görene kadar. Gizliden gizliden çekmiş :( Biz sabah akşam beraberiz zaten iş gereği. 6 aydır uzak düştük, ve onu özlediğimi hissetmeye başladım ister istemez. Bana açılınca duygulandım, istiyorum tabiki de. Çok zor bir hayatı var, hep bana ağlardı, onu ömür boyu mutlu etmek isterdim açıkcası :(
Soran+1 yıl"Bunun için güvensizlik duyma ama." derken ne demek istedin tam olarak? anlatırmısın
Soran+1 yılAnladım, inşallah yakın zamanda hazır hisseder, ya da tamamen biter. Keşke hiç bu kıvama gelmeseydi, ne güzel sabah iş akşam ev takılıyorduk :(
Soran+1 yılHarbiden ama ya, spora gidiyordum akşamları ona bile gitmez oldum 1 haftadır. Düzenim bozuldu :( Hazır bu kıvama gelmişken biraz zorlasam mı?
- +1 yıl
Konuş istersen ama unutma senin beklentilerinle 19 yaşındaki genç bir kızın istekleri ya da hayattan beklentileri çok farklı olabilir. Buna hazırlıklı bir şekilde uygun dille konuşur ve kendini, duygularını ifade edebilirsen seni anlar, belki karşılık bile verir. Onun ruhu şu an senden daha özgür bir konumda, sen bazı şeyleri yaşamış ve bunun olgunluğuna varmış bir bireysin. Bu yüzden evlilik ona biraz nasıl desem mesafeli geliyor olabilir. Bunu aşamaz mı (?) tabii aşar, hatta bu senin yardımınla bile olabilir. Duygularından emin olmasını iste, eğer bir zaman dilimi istiyorsa da düşünmek adına, bunu ona tanı.
Soran+1 yılZaman istedi tabi, abisi askere gidecek 2 ay sonra. O zamana kadar mesafeli davranacağız. 2 aya kadar da zaten birbirimizden soğumuş oluruz, o kadar sabırlı değilimdir.
Soran+1 yılVazgeçmek gibi bir niyetim yok. Beni bu kadar yakından tanıyıp sevgili olmak isteyen birisini bulmuşken bırakmam, fakat hemen değil biraz zaman geçsin istiyorum
Soran+1 yılİki ay abisinin askerliğini beklersem soğurum tabi. Hiç görüşmeden kolay değil. Soğumazsam kafayı yerim gerek yok o kadar acıya.
Soran+1 yılAşırı baskıcı abisi. Kesin yakalar konuşmalarımızı, whatsaptan messengerdan bile kızı online görünce ekran görüntüsü istiyor kızdan. Öyle bir manyak. ben gelemem o tarz şeylere, üstelik bana laf ederlerse kavga çıkar, gururuma dokunur. İş farklı yerlere gider. Gerek yok abisi gitmeden görşmeye.
Soran+1 yılYakın çevremdekilerde bir yol bulamadı. Seni de yordum, sağol güzel görüşlerin için. Fakat onu sevdiğimi anladım, bırakmıyacağım, onu bir türlü ikna edeceğim evlilik konusunda.
Soran+1 yılSağolasın. Hayırlısıysa olsun..
Simdi kalk ve bir soguk bir dusa gir anca ayilirsin sen kardes.
11 Yorumla
Soran+1 yılOfff off
Reis kaç yaşına gelmişsin kendinden yola çık. Sen o yaştayken ney geçici bir hevesti ney ciddiydi
01 Yorumla
Soran+1 yılBen o yaştayken hiç kız arkadaşım bile olmamıştı reis. Kız benimle sadece çıkmak istedi anlaşılan, niyeti evlilik değil. Ben de onunla gönül eğlendiremem, yakışmaz bana, evlenmiyecekse biter bu iş.
19 yaşındaki kız flört etmek ister, evlilik değil. Zaten şimdi sorun etmese bile ilerde mutlaka yaş farkı sorun olur bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılAklı başında bir kız kendisi. 3 senedir zaten yakın bir dostuz. Flört edip ayrılınca eskisi gibi dost kalamıycaz, neden böyle bir macera arasın ki benimle?
Soran+1 yılOfff of, dün sabah günaydın diye mesaj atmıştı, bu mesajın beni bu kadar etkliyeceğini tahmin edemezdim. Çünkü onu hep farklı görüyordum, dost olarak kardeş olarak. Böyle olmasaydı iyiydi ama artık hep aklımda.
Gizli Üye(36-45)+1 yılşöyle birşey var kız belki olgun olduğun için seviyordur ama evlilik için hazır değildir işin içinde aileler olması iyi çok zorlamadan ne kadar sevdiğinize bakın kızın aklı çok karışık gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılBen maalesef sabah akşam onu düşünmeye başladım. Nasıl bir yol çizsem de kızı da korkutmadan tatlıya bağlasam diye düşünüyorum devamlı
Yaşı çok küçük bir kere evlenme olayi olmaz ondan korkmuştur muhtemelen ama niyetini Çözemedim ben kızın mesaj atması falan anlamsiz. Bence olgun değil henüz
09 Yorumla
Soran+1 yılDün gündüz konuştuk ve anlaşarak bitirdik. Akşam "hava çok kötü burada, gök gürlüyor, korkuyorum" diye mesaj atmış.
Gel bir de buradan yak. Duygusala bağlamadan mesajlaşmayı bitirdik ama, niye mesaj atıyor bekle 1- 2 hafta sonra eskisi gibi konuşuruz zaten. İçimi acıtmayı seviyor heralde :(
Soran+1 yılAilesinden kopmak istiyor, o da bir etken farkındayım. Çünkü gençliğini yaşayamıyor. Sabah akşam iş ev, kesinlikle gezmek dolaşmak yasak kıza.
Soran+1 yılSırf bu yüzden evlenen çok insan var çevremde, aileden ve yaşadığı şehirden kopmak için. Fakat hiçbiri de boşanmadı. Mutlu mesut bir hayatları var.
Soran+1 yılBirbirimizi çok seviyoruz, bu yeterli değil mi? Ve de anlıyoruz. Nasıl bir tavır sergilersem korkularını yenerim kızın?
Soran+1 yılİlk virajda beni yalnız bıraktığı için sanmıyorum :(
- Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yıl19 yasındakı kıza kız denmez.. toylardır ve cerezlik olarak yenilir.. kendini kandırma
01 Yorumla
Soran+1 yılÇerezlik göremiyeceğim kadar sevdiğim birisi.
Sana karşı duyduğu şey hayranlık bence yapmamalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim hakkımda iyi kötü herşeyi herkesten iyi bilir. İş gereği hep yanyanayız
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnunki bir heves olabilir yaşlarımız aynı hmn hmn şimdilik bir problem olmasa bile ilerde olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılİlerde herşey olabilir, sen erkek ben kız da olabiliriz, çok uzağa gitmeye gerek yok. Mutlu olacağımı biliyorum o kızla. Ne yapsam bana bağlanır? Yarı yolda bırakmasından korkuyorum açıkcası. Bu yüzden de bitirmek istedim.
Cevap sahibi+1 yılYrıyolda bırakabilir de sıkılıp sen mutlu o mutlu olursa gerisi önmli değil
Soran+1 yılMutlu olacağımızdan eminim, çünkü ben onun gözlerine bakınca aklımdakileri bana söyleyebiliyor. Ben de onunkileri
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence büyüsün ergenliğini atlatamamış olabilir ilerde sorun yaşarsınız
011 Yorumla
Soran+1 yılİleride herkes sorun yaşayabilir. Şimdi en iyi anlaşabildiği kişi benim, benim de o. Önemli olan bu değil mi
Cevap sahibi+1 yılHayır değil evlilik çok ciddi bir şey ilerde o kız başkasını isteyecek bir çok kişi girebilcek hayatına değişik kişiler isteyecek artı evlendiğinde yaşından büyük sorumlulukları olacak evlilik sevgili olmak kadar basit değil
Soran+1 yılEvliliği senin gibi büyük sorumluluk olarak görüyorsa bu iş yaş. Gözünüzde büyütecek ne var, ailesiyle yapamadığı herşeyi yapabilecek, özgürlüğünü ben de bulacak ve gençliğini doya doya yaşıycak. Ben gezmeyi eğlenmeyi seven birisiyim.
Cevap sahibi+1 yıl19yaşında evlenmiş biri olarak yorum yapıyorum ben
Cevap sahibi+1 yılİnan bana yaşadığımız siz erkeklerin yaşadıklarından ağır yaşımızdan büyük yük taşıyoruz senin ruhun duymaz o kız bilir her şeyi zamanı geldiğinde
Soran+1 yılKendi tecrübelerinse ona lafım olamaz tabi.
Peki "ilerde o kız başkasını isteyecek, birçok işi girebilecek hayatına" derken evlendikten sonrasını kastetmedin umarım
Cevap sahibi+1 yılEvlendikten sonrasını kastettim
Soran+1 yılGençlere mi imrenecek peki? Yaşıtlarıyla sevgili olan kızlara? Yoksa her kadın aynı değildir, evine sadık bir anne olacak belki de..
Cevap sahibi+1 yılŞimdi anlatsam uzar bu... Dediklerim kulağınıza küpe olsun o yeter...
Cevap sahibi+1 yılEvine sadık olur tabii ama duygusal veya cinsel ihtiyaçlarını sadece sen geçiremeyeceksin. O yaştaki bir kızın zevkleri değişebilir sağlıklı karar vercek yaşta değil özgürlüğü kısıtlancak.. Kendine ya olgun birini bul ya da kızın olgunlaşmasını bekle.. Ben eşimle çok mutluyum ona rağmen bir sürü sorunlarım var genç yaşta bir sürü hastalık edindim hepsi stresten
Soran+1 yılYorumların için teşekkür ederim. Biraz zamana bırakacağım. Ama onu bu halde yalnız bırakmam, bakalım. Hayırlısı ise olsun diyorum.
14 yaş çok fazla boşver uzak dur bence
05 Yorumla
Soran+1 yılhep uzak durduğumzdan bu yaşa kadar evlenemedik zaten
Soran+1 yılSen doğrusunu diyorsun aslında. geçen sene de 11 yaş küçük kızla aynısı olmuştu. Onun da babası istememişti baya uşraşmıştık sonra. İyice kör kütük aşık edip sonra evlilik mevzusına girmek akıllıca olurdu. Yapmadık, adamlık biz de kalsın dedik.
- +1 yıl
Bazı yerde fırsat ayağına geliyorsa tepmeyeceksin bağla kendine evlen geç kız sana aşık olunca gözü senden başka bir şey görmez zaten kimseye de bir açıklama yapmak zorunda değilsin gönül bu yaş baş mı dinler kime konacağı belli olmuyor. Dediğim gibi bağla kendine bak keyfine ondan sonra sen onu bıraksan o seni bırakmaz :D Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah.
+1 yılEvlatlik bakiniyorsun galiba hocam
25 Yorumla
Soran+1 yılSeneye seni de alayım tekkeye evlat
Ne alakası var bee, doğru cevap verin- +1 yıl
14 yaş ne demek gozunu seveyim
Soran+1 yılBen de bilmiyorum. Biz de sorun olmaz ama çevrenin yaşa tepkisi kızi iyice korkutabilir. En iyisi onu daha fazla üzme ek herhalde
- +1 yıl
Valla siz eger goze aliyorsaniz yasa ragmen iliskinizi kulak asmicaksaniz bise diyemem tabiki ama yadirgayan cok olur
Soran+1 yılHem de çook
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizin derdi evlilik degil demekki click click cak gec
17 Yorumla- +1 yıl
Ulan ya gkfkgkdkgkf
Cevap sahibi+1 yılEksi vermis orospula
Soran+1 yılYok be hacı. yanlış anladın sen
Cevap sahibi+1 yılBenim kafa bu yazdiklarindan buna basti anca
Cevap sahibi+1 yılBak hala eksiliyo zalımlar
Soran+1 yılbir eksi de ben verdim, yanlış anşamışsın mevzuyu
Cevap sahibi+1 yılVermeyenin amua goyim
+1 yılÇocuğun yaşında yol ver gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yıl13 yaşında evlenseydim çocuğum yaşında olurdu, doğru diyorsun!
bir heves salla gitsin basına bela olmadan
01 Yorumla
Soran+1 yılkardeş sallanmıyor işte, içime oturdu bir kere. Keşke hiç açılmasaydı, iyiydik böyle
+1 yılyapma bunu adam demezler sana
59 Yorumla- +1 yıl
Bunda yanlış birşey göremiyorum. İnsanın niyeti iyi ise neden olmasın?
- +1 yıl
Bana yanlış geliyor hayır 15 yaş farkı ne demek , ingiltere de baba yaşı
Soran+1 yılAilesiyle konuşacaktım. Onlar yok derse zaten olmaz. Adam demezler lafını hakettiğimi sanmıyorum
- +1 yıl
laf ederler diyorum ben demiyorum
Soran+1 yılburada bile laf edenler yarıdan fazla :( ya güçlü olmak lazım yafa yol yakınken dönmek. Offf
- +1 yıl
senin gibi ufaklıklar büyük adamlarda ne ararlar belli hıc baska yerde konuş.
Soran+1 yılAnlaşıldı, bu kız ortalığı karıştırıp da Guru olmuş. Cevap vermeyin.
- +1 yıl
işin gelmeyince ortalık karıştırıyor de millet sana ne yazmış dönüp bak kocaman adamsın ya hani
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızın niyeti ciddi değil demekki heves
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni çok iyi biliyor, kanka gibi. Ayıp değil mi öyleyse?
+1 yılUzaklaşş ondan :(
05 Yorumla
Soran+1 yıl:( bunu demeyeydin keşke
- +1 yıl
Maleseff.. Doğrusu buu
Soran+1 yılbirbirimizi sevip evlenemez miyiz? hiç mi gülmeyecek hayat bana, hep mi ofsayt :(
- +1 yıl
o daha 19 yaşında. Şimdi olsa bile emin ol ilerde o pişman olucak. Ve mutsuz olucak hayatından.
Soran+1 yılŞöyle söyleyim kızın 3 sene içinde çıktığı 3 çocuğu da tanıyorum. Çıkmadan önce hep benden fikir alır, hatta ilk buluşmadan sonra benimle tanıştırırdı tüm erkek arkadaşlarını. Yaşları 19-22-26 idi. Çoğunuza garip gelebilir bu durum ne geniş bir adam diye ama ona karşı cidden hep kardeş gözüyle bakmıştım. Şimdi 1 haftada herşey allak bullak oldu. Sağlıklı düşünemiyorum açıkcası. O mutsuz olacaksa daha da devam ettirmem :(
Hooaydaaaaaaaaaaa
01 Yorumla
Soran+1 yılen açıklayıcı görüş senden geldi, tebrikler... :o
+1 yılHic bulasma
01 Yorumla
Soran+1 yılEyw
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem