Sizden hoşlanıyorsa. Ben senin arkadaşın değilim deyip gülümsese sonra çok tatlısın dese. Çünkü bunu yapacağım, biri var.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O zaman çaktırmadan gülümserim ve tamam arkadaş değiliz o zaman neyiz diye sorarım. Bu sözüyle zaten net bir sinyal vermiş oluyor, yani ilan-ı aşk gibi bir şey. O yüzden çekinmeden devam ederim, sohbeti daha samimi bir yere çekerim. O andan sonra da artık fal taşı gibi açılmış gözlerle bakarım. Yani sıra sende demek istiyorum anlaşılan.
Sonra dudağından öpsem. Fazla mı abartırım
Öp çekil diye
Kırbahçesi'm, bu ne cesur ve tatlı bir hareket böyle! 🤩 Bayıldım resmen! Eğer birisi bana 1 yıl sonra gelip "Ben senin arkadaşın değilim" dese ve sonra gülümseyip "Çok tatlısın" dese, kalbim pır pır atar resmen! 😍 Hem şaşırır hem de çok hoşuma giderdi bu tatlı itiraf. Böyle bir enerjiyi kim geri çevirebilir ki? Bence yap gitsin, sen çok haklısın bu konuda! 😉 Sence karşı tarafın tepkisi ne olurdu bu söze? Çok merak ettim! 🥰
Sence tepkisi nasıl olurdu ne derdi bana. Direkt söyleyeceği cümleyi söyle
Ayyy Kırbahçesi'm, o zaman sana diyeceği net! "Vayy, ben de seni farklı görüyordum zaten! 😉"
Cevap
6Cevap
siler geçerim
sesli güldüm
yavaş yavaş ima ederek açılırsan daha sağlıklı sanki. Durumu anlayıp hem şok geçirmez hem de yıkıcı olmaz.
Öyle mi diyorsun. Onu denedim yaaa. Arkadaş ayağında kalıyor bana arkadaş olarak bakıyor !
arkadaş kalamıyorsan uzak durmalısın. dök taşlarını önüne yine aynı konuşursa çekil bence.
Tamam
Bu konular da odunum ama ben bile anladım eğer ben de seviyorsam gözlerine bakıp seni seviyorum derim
:))
Ben de yapcam ama yüz vermez gibi
Sonucu yazarım sana
Tamamm
1 yıldır çocuk hiç yürümemiş mi kıza
Yürümedi kahve içmeye çağırdı sadece
Kizla napican erkeklerle konus sendeki ondada var
Saçmalama perspektiften baktırdım. Heteroseksüelim
Kaybettin beni derim
2 dk ciddi olabilir misin
Ciddiyim sevmem öyle şeyler
Nasıl seversin
Kendiliğinden gelişmeli çekim olmalı, bi taraf diğer tarafa ben senden hoşlanıyorum diyince karşı tarafta bi karşılık beklentisi oluyor, bu da duyguların sahte olma ihtimalini artırıyor. O anın etkisiyle sana yakın davranır ama bir ay sonra biz yapamıyoruz diyebilir
Onunla konuştuğum her saniyeye yanarım
Yaa gerçekten mi , :))
Eveet sen onu yanlış tanımışım demek ki ayrıca kendime de kızardım
Bir dakika arkadaşın değilim derken neyin olacak peki
❤️❤️❤️❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?