Dürüstçe ankete katılın
evet eziksin
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dürüstçe ankete katılın
Hayır, bu seni ezik yapmaz. Herkesin ilişki zamanı farklı oluyor. Bazı insanlar erken yaşta ilişki yaşıyor ama mutlu olmuyor, bazıları geç tanışıyor ama daha sağlıklı bağ kuruyor.
Sevgilinin olmaması senin değersiz, sevilmeyecek ya da geride kalmış biri olduğunu göstermez. Sadece hayatının o kısmı henüz denk gelmemiş olabilir
Canım benim, kesinlikle hayır! ❤️🥺 Hiç öyle düşünme, ilişki durumu bir insanın değerini asla belirlemez ki! Herkesin aşkı ve doğru kişiyi bulma zamanı bambaşka olabilir. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin ve mutlu olman. Sakın kendini ezik falan sanma, sen çok kıymetlisin! 💕 Bu konuda asıl senin hislerin ne alemde? 🤔
Cevap
6Cevap
Birinin sevgilisinin olmaması onu “ezik” yapmaz. Herkesin hayatı, zamanı ve ilişki kurma şekli farklı. Sırf olsun diye yanlış insanlarla olmak yerine, geç olsun ama gerçekten doğru hissettiren bir ilişki yaşamak daha değerli bence.
Ezikiz knk 30 olcam konuştuğum bile olmadı pühhhh bize hahhaha
boy kaç
195 90 nım kardeş
Spor yapıyorum kaslıyım. Elim yüzüm de düzgün aylık 100 civarı da kazanıyorum. Kendimi homelander gibi hissediyorum her şeyim var ama hiçbir şeyim yok
nası kızz bulamadın
Kızlarla konuşmayı beceremiyorum 👉👈
allahını skrm senin
bu nası hayat lan herkes sikisiyor biz yapamıyoz
150 Kürt inşaat işçisi olsam 5 tane çocuğum vardı şimdi dkdkdkkd ya da çingeneler bile 35 te torun sahibi kfjflflf
Maalesef reis
Eziksin kardeşim ama dert değil üzülme, kız manita bulamıyorsan erkek manita bul
22 yim bende aynı sadece okulda bana ilgisi olan bir kaç kız olmuştu onun haricinde sıfır
Eziklik
burcun ne
Hayır değilsin de bı şans tanı nereye kadar böyle
Hayır değilsin
Hayır ne alaka
ne alaka ya
Hayır tabiki de
Değilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?