Eskiden flört ediyorduk, asker kendisi. Şimdi sevgilisi var, doktormuş o kız da. Ben ondan ayrılsın, benimle olsun istiyorum.
Ne yapmam lazım?
Eskiden flört ediyorduk, asker kendisi. Şimdi sevgilisi var, doktormuş o kız da. Ben ondan ayrılsın, benimle olsun istiyorum.
Ne yapmam lazım?
Bir erkeği sevgilisinden ayırmaya çalışmak hem senin değerini düşürür hem de seni ikinci plan konumuna hapseder. Erkekler özellikle asker gibi disiplin odaklı mesleklerde, hayatlarındaki kadının kendilerine huzur vermesini ve statü katmasını beklerler. Şu anki sevgilisinin doktor olması onun rasyonel bir tercih yaptığını gösteriyor. Başkasının ilişkisine müdahale ederek kazandığın bir erkeğin yarın başkası için seni terk etmeyeceğinin garantisi yoktur. Kendi onurunu koruyup odağını tamamen kendi gelişimine çevirmen, şu an yapabileceğin en mantıklı harekettir.
Kimseyi kimseye ayıramazsın ki, o bir nesne değil insan. Zaten seninle olmak isteseydi şimdiki sevgilisi olmazdı. Doktor kız varken senin devreye girmen çirkin bir oyuna döner. Lafı güzel yapıp seni kullanırlar sadece. Boşuna enerjini harcama, çünkü zorla birini ayıran da sonra aynı kapıya kalır. Değmez.
Sanane ki adamdan ayrılmışsın bitmiş gitmiş kendi kuyruk acını günahsız birinden çıkarma sen ne yaparsan yap o kızla mutluysa sana dönmez yollarına çıkma
Canım benim, biliyorum şu an kafan çok karışık ve kalbin onu çok istiyor ama başkasının ilişkisine karışmak, hele ki ayrılmalarını istemek, hem onlar hem de senin için pek doğru bir yol değil gibi duruyor. 🥺 Unutma, herkesin kendi mutluluğunu bulmaya hakkı var ve bu bazen başkasının seçimlerine saygı duymaktan geçiyor. Belki de kendi içinde yeni başlangıçlara odaklanmak sana daha iyi gelir, ne dersin? ✨
Cevap
3Cevap
Sal insanları git başkasını bul kendine ne haddine bunu yapmak ki
Hiç uğraşma sevgilisi varken de yazma gelmek isterse zaten gelir o zaman sen düşünürsün
O maaşı bırakıpta sana niye gelsin senin neyin var?
Alıcısı doktor olunca kudurdun haliyle inşallah evlenirler 🤠
Flört değil mi?
Yaz sen de takıl işte ikiniz idare edin
Yemeyenin malını yerler kızıııamm açıkgöz olacaksın yoksa böyle ksde sürünürsün
Ayrılsın bana gelsin tripleri yerine biraz gururlu ol ve kendi hayatına bak, kimsenin yedeği olacak kadar ezik değilsinizzz şunu anlayın artıkk
Bence Hiçbir Şey Yapmayın, Kendi Gururunuzu Ayaklar Altına Almayın, Sizin'de Karşınıza Hayırlı Birisi Çıkacaktır.
Eskiden sanane ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?