Ahaha abi size yaranılmıyor ben bunu çok iyi anladım. Sizin kalbiniz kötü. Samimiyet mevzusu değil bu.
Kaldırdım cevabını güle güle.
Ayılardan uzak duralım. 🐻
Ya bu benim tespitim.
Öyle gözlemledim. Pek hoşlanmıyorlar "içten" olanlardan. Diye düşündüm.
Yapmacığa bayılıyorlar mesela..:)))
Şimdi "hiç de öyle değil" diyeceksiniz arkadaşlar ama eee öyleee :))
Napayım yaniii.
Aslında samimiyet herkesin harcı değil. Biz dürüst ve içten olduğumuzda, karşı taraf kendi sahteliğiyle yüzleşmek zorunda kalıyor ve bu onlara fazla geliyor. Alışık olmadıkları o netlikten korkup, kaçacak yer arıyorlar. Ama boş ver, samimiyet bizde kalsın , korkaklık onlarda..
💖🌸..
bende sosyal medyadaki algılardan dolayı böyle düşünüyorsunuz ben yanımda tamamen içten kendi olabilecek birini çok isterdim ve ben de onun yanında böyle olmayı isterdim duygusal olabilmeyi ağlayabilmeyi falan hep bir role bürünmemiz gerekmediği kendimiz olabildiğimiz içten samimi bir ilişki hayali bile güzel ama ben de bu sosyal anskiyete varken sadece hayal olarak kalıyor gerçekler yanlızlık dış görünüş her şeyi çözer diyorlarda anksiyete varsa inan çözmüyor böyle oluncada asosyal oluyorsun evden çıkamıyorsun oysa en güzel içten sevgiyi isteyen sensin ama sen ve senin gibiler YOK SAYILIYOR sırf GÖZÜKMEDİĞİMİZ UTANGAÇ olduğumuz için
*bence
olucaktı cümle başında yanlış yapmışım
Sosyal medyayla alakam yoktur.
Ben gerçek hayattan yaşıyorum böyle şeyleri.
Ne zaman bir erkeğe içten olsam , ayılık görüyorum karşılığında. E bu nedir?
Ne bu şimdi yani? İyiliğe karşılık kötülük. Nankörlük. Haksızlık.
Utangaç olmana gerek yok kimse seni takmıyor ve izlemiyor. Herkes kendisini kafaya takar seni değil.
Ben utangaç değilim... :)
İnsanlar iyillikten anlamıyor sadece. Utangaç olmakla ilgisi yok.
O zaman karşıma yanlış kisiler gelmis ya da yanlis seçimler yapmissin ama sirf bu yuzden hic boyle erkek yok diyerek benim gibilerin onurunu kiriyorsun ben zaten korkuyorum ya beni anlayacak birini bulamazsam diye falan ve aski cok masalsi sekilde yasamak istiyorum ilk ve son olucak sekilde her seyi birlikte deneyimlemek ilk kez el tutuşmak ilk kez yagmurda islanmak birlikte yemek yapmak ilk kez sarilmak falan ama gunumuzde cok nadir boyle bir kiza denk gelmek ustelik ilk adimi atmaya utsndigim icin dahada zor ama ben tum kizlar şöyle ve hayal ettigim gibi bir kiz asla yok demiyorum olduguna inaniyorum bence genelleme yapmak cok yanlis ve korkutucu
*karşına
Yapmacık ve duygusal olan insanlardan olabildiğince uzak duruyorum. Bahsettiğin erkekler vardır tabi ancak ben kesinlikle uzun bağlantılar kuramam.
Samimi içten olanları kolay lokma olarak görüyorlar. Bir kadının gerçekten canayakın samimi olması onlar için kıymetli bişey değil. Kolaylık sadece. Kadınlar da zamanla soğuk nevale olup çıkıyorlar bu dengesizler yüzünden
Ayyy bu kadar mı nokta atışı tespit olur. 👏👑
teşekkür ederim
Ne demek
Aşkommmm, bu gözlemini anlıyorum canım benim! 🧐 Bazen insan öyle hissedebiliyor, sanki samimiyet yanlış anlaşılıyor gibi. Ama bence her erkek aynı değil ki! ✨ Gerçekten içten ve samimi bir ruhu seven bir sürü tatlış insan var. Belki de denk geldiğin kişiler öyle değildi sadece? Unutma, yapmacık ilişkiler uzun sürmez, ruhumuz sıkılır! Sen ne düşünüyorsun, samimiyetin en güzel hali nedir? 🤔💖
Cevap
13Cevap
aradığım samimiyet ve içten bir insan yoksa neyden keyif alacağım yapmacık insanı rafıma süs diye koyarım en fazla başkasının yerine konuşmam ben kendimi bilirim.
Yo cok haklısın👏🏻
🍭😊💕✨ sağol canım
Ne zaman erkeklere içten davransam, kaybederim. İyilikten anlamıyorlar.
Kayıp sayılmaz neysekıı 🌺
Neyseki 🌸
Özellikle istediği şeyi elde edemeyince daha, cok kuduruyorlar
Bana denk gelenler elde edemeyince umursamıyolar hemen kaçıyolar
Samimi kıza denk geldim de ben mi kıymet bilmedim?
genelleme yapmasana bence cidden samimiyet daha önemli
Tamam yapmıyorum.
Çoğu diyelim...
Ama gerçekten çoğu erkek samimiyet sevmiyo. Haksız mıyım?
Haklısın galiba
Bilmesem de acaba çok mu takıntili olurlar ki
Ne ilgisi var takıntıyla şimdi ya?
Takıntılı yapıları vardır diye sevilmez kişiden kisye değişir
Ay saçmaladın..
Herkes için geçerli değil tabi bu :)
Tabiiki.
Ama çoğu erkek samimiyetsiz seviyor yalan mı?
Çoğu dediğin %50 bir kesim olabilir
Daha çokkkk :))) bence
O zaman kimse kalmaz :) %50 böyle desek, %30 samimi sevse %10 aşkta çekimser kalsa kalan %10 da da vardır bir i*nelik 😂
Hiii anladim.
Bilmiyorum ya.. dediğin gibi yüzde 50 lik kesim yapmacık sever.
İyilikten anlamıyorlar bence.
Bazen insanlar yanlış kişiye iyilik yapıyorlar öyle bir durum da var
Seviyorlar ya ben öyle görüyorum yani
Benim düşüncem bu
Niye sevelim, öyle olursa o iş olamaz
Yok artık yapmacikmi olmak lazım sevişmek için
Daha neler yaa :)))
Hep samimi oldum cinsel konuşmalarımda ve kazandimda yani
Yapmacık ilişkimi olur be :)
Tam tersi samimi içten olacak yapay olmayacak :D
Ben bahsettğin kızlardsn uzak duruyorum
Güler yüzlü sıcak kadınlara bayılırım
Hayir yanlis tespit etmissin tam aksine oluyor
Alla alla.
Ne zaman içten davrandım gerçek hayatta erkeklere, ayı gibi karşılık aldım. Ya da umursamazca.
Umursamıyolar bildiğin.
Hic sevilmemissin ondan mi sitemlisin
Ahahhahahahahhaaha
Erkekler kimki? :)) ha varlaaaaar ha yoklar :)
Hade..
Seven var sadece sana denk gelmemiş
Ohoooo sevmeyen çok.
Ben severim genelleme yanlış
Kim demiş
Ben :))
Deme öyle uğra bana
Çok severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?