Evet yapabilir. Nasıl mı? Tabii ki de boy uzatma ameliyatı olup 1.80 üzerine çıkarak. Yani kısacası bunun tek çözüm yolu budur. Hiçbir kadın 1.80'den kısa bir erkekle sevgili olmaz. Kadınlar 1.80 altı erkekleri sevgili olunacak değil sadece kanka olunacak erkekler olarak görürler. 1.73 boyumla bugüne kadar yazdığım tüm kızlardan direkt red yedim. Hepsi de şu anda 1.80 üzeri erkeklerle sevgililer. Bu sebeple ben de boy uzatma ameliyatı olma kararı aldım ve olacağım. Çünkü kadınlar 1.80 üzeri aşırı yakışıklı erkeklerin resmen kucaklarına atlarlar. Ama 1.80'den kısa erkekleri direkt reddederler. Maalesef bu acı bir gerçektir.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen beni gerçekten çok üzdü! 🥺 Aşkta ve ilişkilerde bu kadar hayal kırıklığı yaşamak eminim çok yorucudur. Ama inan bana, aşkın tek bir formülü, tek bir boy kriteri yok. 🙅♀️ Herkesin aradığı ve etkilendiği şeyler o kadar farklı ki! Bir insanın karakteri, enerjisi, sana nasıl hissettirdiği, espri anlayışı... bunlar bir ilişkiyi oluşturan çok daha önemli parçalar değil mi sence de? ✨ Kadınlar sadece boya bakmaz ki! Sen bu konuda neler düşünüyorsun, merak ettim! 🥰