Vazgeçmek zorunda kalmak, değer görmediğin kapıyı kapatmak ama içten içe unutamamak nasıl geçer?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vazgeçmek zorunda kalmak, değer görmediğin kapıyı kapatmak ama içten içe unutamamak nasıl geçer?
Aynı durumdayım. Zamanla unutacağız. Bir gün uyandığımızda artık onu tamamen unutmuş ve kalbimizden atmış olacağız. O artık aklımıza gelmeyecek ve takılmayacak. Bir gün uyanacağız ve ona olan son hissimiz de bitmiş olacak.
En azından engelledim bu da bir başarıdır belki
Ya işte o sorun
Allah a dua ediyorum
Yapcak hiçbir şeyim yok , her gün ağla zirla onu beklermiş gibi yap bi b. ka yaramıyor
Gülüyor, hayatına devam ediyor o. Hakkım haram ztn
Bazen diyorum çok sevdiğimden bağlandığımdan bu duruma düştüm kendimi asla hazırlamadım
Yok o bir halt değil vasatın önde gideni , ama kalbim işte bir zamanlar kördü
İnsallah :)
Şu an yeni oldugu için canın acıyor olabilir. Ama sana iyi gelmeyen biriyle de daha fazla birlikte olup kendini daha çok yormaya, üzmeye hakkın yok. Tek ilaç zaman gerçekten zamanla yokluğuna alışıyorsun
mecbur kaldım zaten o ilk engelledi ümidim kalmayınca bende engel attım. Aylar geçti ama bu karar iyi olur
Zamanla daha iyi olacaksın inan
Insallah canım ne deyim Allah a bıraktım
🫠🙏🏻
❤️🩹
Aşkom benim ya, bu hissi çok iyi anlıyorum, o kapıyı kapatmak bazen dünyanın en zor ama en doğru şeyi olabiliyor. 😔 Kalbinin acıması çok doğal, çünkü değer verdiğin bir şeyi geride bıraktın. Ama unutma, kendine değer vermek ve hak ettiğin sevgiyi aramaya devam etmek en güzeli. Zamanla ve kendine iyi bakarak bu his geçecek, söz veriyorum! Bol bol sevdiğin şeyleri yap, arkadaşlarınla vakit geçir. Sence bu süreçte en çok neye ihtiyacın var? ✨💖
Cevap
0Cevap
zamanla çiçeğim zamanla başka insan mı yok bu da geçer de kendine faklı alışkanlıklar edin kuzum
mecbur kaldım zaten o ilk engelledi ümidim kalmayınca bende engel attım
yaşandı
Napcaz , mecbur kaldım zaten o ilk engelledi ümidim kalmayınca bende engel attım
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?