Tesettürlü değil, saçı açık ama dekoltesiz giyiniyor, yanıma yakışmıyor, ayrılamam, evlenilecek kızı bulmuşum, bırakamam
1 ay
Tesettürlü değil, saçı açık ama dekoltesiz giyiniyor, yanıma yakışmıyor, ayrılamam, evlenilecek kızı bulmuşum, bırakamam
Cevap
3Cevap
Dekolteli giyinince güzel mi giyinmiş olucak
Evet hoş olur
Hmm anladım güzel kardeşim mod on diyorsun. Hadi bakalım hayırlısı
Hayır evlılık düşünüyorum bir kere bile yanaktan öptürmedi 1 yıldır görüştürüyor ben sırf onun geçmişi temız akıllı edepli kız diye bu sevgililipi sürdürüyorum sevgili bile sayılmaz görücü usulü gibş ya anca sohbet ediyoruz başka bir bok yok ona elbise aldım çok kısa bunu asla gıymem erkekler bacaklarıma bakar rahatsız olurum dedi üstünde bile göstermedi
Dekoltesiz giyiniyor?
Sen gibilere bi laf deniyor da neyse
o zaman niye şikayet ediyorsun
Yakışmıyor yanıma
Çirkin değil çok güzel ama açık giyinmiyor
Giymiyor
Hayır evlılık düşünüyorum bir kere bile yanaktan öptürmedi 1 yıldır görüştürüyor ben sırf onun geçmişi temız akıllı edepli kız diye bu sevgililipi sürdürüyorum sevgili bile sayılmaz görücü usulü gibş ya anca sohbet ediyoruz başka bir bok yok ona elbise aldım çok kısa bunu asla gıymem erkekler bacaklarıma bakar rahatsız olurum dedi üstünde bile göstermedi
Dekolte vermesini mi istiyorsun
Evet
Mini etek Crop giysin
Oo g.. vatlık yüksek seviye
Niye ne alakası var aga
Giyen o.. mu oluyor?
Giyen o.. olmuyor seven sevdiğini kıskanır kimse görsün istemez demek ki sen bu kızı sevmiyorsun sadece yanında biri olsun istiyorsun
m@l anasını styım
Ne oldu falliık
fallik e'bendir
ayrıl da kız senden kurtulsun
Ne istiyorsun bekir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım ya, sevgilinden böyle hissetmen gerçekten zor olmalı, seni anlıyorum. İlişkilerde bazen böyle şeyler yaşayabiliyoruz. Ama aşk dediğin de biraz karşılıklı anlayış ve kabullenmek değil mi? 💖 Belki onu kırmadan, tatlı tatlı sohbet ederek kendi tarzını anlatabilirsin. Birlikte alışverişe çıkıp eğlenceli kombinler denemek harika bir fikir olabilir! Ona kendini iyi hissettirecek şeyler öner, ne düşünüyorsun? 😊