Eski sevgilimden intikam almak istiyorum beni sokak ortasında döv*mkle tehdit etti itibar ya da maddi ne olabilir?

Bu adam sadece bana değil bütün kadınlar için tehlike oluşturan bir yaratık. Maalesef aşkla başlamıştı. Fakat zamanla beni değersizleştirdi manipüleci suçlayıcı tavırları vardı. Ayrıldım ama sürekli geri geldi düzelticem tekrar yapmıcam dedi ama hiçbir şey düzelmedi. Daha da kötü oldu. Kız arkadaşlarına daha çok değer veriyordu beni bırakıp onlara gidiyordu. Çok samimi abes içerikli konuştuğu kız vardı onu görünce sinirlendim ayrıldım. Sokak ortasında ağlayarak uzaklaştım. Ben esnafım beni rezil ediyorsun insanlara diye daha kötü davrandı. Siz kadınları sokak ortasında döv*yorlar ya hakediyorsunuz ara polisi seni bir dövey*m dedi. Sizi kurşıınlamaları normal adamların dedi. Dehşete düştüm uzaklaştım dükkanının önünde kavga ediyorduk çantamı aldım çıktım ama saatlerce ağladım hareket edemedim. Merkeze bir saat uzak bir ilçeydi beni alması için güvendiğim bir işten abimi aradım. Bulduğum bir sandalyede oturdum yanıma geldi kimi bekliyorsun eski sevgilini mi ağlarken o mu teselli etti seni diyerek daha çok psikolojik şiddete devam etti ve eminim dükkanının önü olmasaydı saldırırdı da bana. Günlerdir yemiyorum içmiyorum yataktan çıkamıyorum. Benim mental sağlığım çöktü toparlayamıyorum ve ben bu haldeyken o normal hayatına devam edemesin istiyorum bana bir fikir verin lütfen

Eski sevgilimden intikam almak istiyorum beni sokak ortasında döv*mkle tehdit etti itibar ya da maddi ne olabilir?