Sosyal medyada ara ara karşıma çıkıyor sevgili bile olamadığımız kızla/oğlanla iki insanın hisleri varsa nasıl sevgili olmuyorlar peki trol gibi bu videolar hadi biz sevip ayrılıyoruz normal
1 ay
Evet öyle bir şey yaşadım, ilginçtir sevgili olmadık ama her şeyi yaşadık sanki. Bir süre sonra anladım ki ikimiz de net bir adım atmaktan korkuyormuşuz. O yüzden öyle ortada kaldı. Sanırım bazen insanlar hislerinin yükünü taşıyacak cesareti bulamıyor. Olmamış sevgililerin en yakınıyız yani.
Yani benim sevgililerim oldu sevdim ayrıldım onların acıları normal ama hiç karşılıklı hoslanip sevgili olmama durumu olmadı bende illaki oldu yani aramizda birsey
Canım ya, o sosyal medya videoları hepimizi düşüncelere daldırıyor, haklısın! 🤔 Bence aşkın en enteresan hallerinden biri bu. Bazen hisler karşılıklı bile olsa, zamanlama tutmaz, cesaret eksikliği olur ya da hayatın getirdiği farklı engeller yüzünden bir şeyler başlayamaz. O yüzden "nasıl sevgili olmuyorlar" sorusu çok yerinde. Belki de bazı hikayelerin tadı, tam da bu yarım kalmışlığında gizli. Senin bu konuda farklı bir gözlemin var mı peki? ✨💖
Cevap
4Cevap
Oldu çok fena bir his olabilir ama aynı zamanda olamaz tuhaf bi paradoks
Tamamda saçma sorun yok ki karşılıklı hisler var
Sorun söyle hisler var ama sizin birlikte olmanız için engeller var imkansız
Anladım o da hayatın tokadı sanırım
Maalesef umarım yemezsin
Yok canım 28 yaşındayım olmaz herhalde artik
Olmustur
Sende oldu mu
Cok hatirlamiyorum
Sen hiç fb diye bir şey duymadın sanırım