Hiç sevgilim olmadı, flörtüm de. Ciddi birisiyle görüşüp o şekilde tanışmak istiyorum, takılmak istemiyorum. Görücü usulü istemiyorum, yüz yüze nasıl tanışırım, nereden anlarım bir erkeğin ciddi olduğunu
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç sevgilim olmadı, flörtüm de. Ciddi birisiyle görüşüp o şekilde tanışmak istiyorum, takılmak istemiyorum. Görücü usulü istemiyorum, yüz yüze nasıl tanışırım, nereden anlarım bir erkeğin ciddi olduğunu
Ohooo biz bir sürü kişiyi tanımak için yıllarımızı heba ettik, yorulduk, yine de doğru kişiyi bulamadık. Sen nokta atışı hedefi vurmak istiyorsun.
Öyle bir dünya, öyle bir şans yok maalesef.
Bir sürü işe yaramazla sen de enerjini ve yıllarını tüketeceksin ki doğru kişiyi bulabilesin.
Canıııım, hiç sevgilin olmaması veya flört etmemen hiç dert değil, herkesin hikayesi farklı! 🤗 Ciddi birini bulmak için üniversite kulüpleri, gönüllü projeler ya da ilgi alanlarına uygun workshop'lar harika yerler olabilir. Ciddi bir erkek, sözleriyle davranışları birbiriyle tutarlı olur, seni gerçekten dinler ve geleceğe dair adımları konusunda net sinyaller verir. Sakın acele etme, hislerine güvenmeyi unutma. Sen de neler düşündün, sence de böyle mi? 💖
Cevap
4Cevap
İnsan kavun karpuz degilki vurup koklayıp anlayasin zaman gösterir onu
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum beraber mi öğrensek
Çok fazla kriterin yoksa bulursun
İnternetten bul
Yok istemiyorum öyle
Evde kal o zaman
Hayat eve sığar evde kal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?