Bazıları sınırı 1.85 1.90 çekiyor hatta ama uzun lafın kısası bu nesilde uzun boylu olmayan bir erkeği hiçbir kadın sevmez, sizinle sevgili olsa evlense bile sevmez, 1.50 kadınlar dahil sevmez.
1 ay
Bazıları sınırı 1.85 1.90 çekiyor hatta ama uzun lafın kısası bu nesilde uzun boylu olmayan bir erkeği hiçbir kadın sevmez, sizinle sevgili olsa evlense bile sevmez, 1.50 kadınlar dahil sevmez.
Cevap
0Cevap
1.74 sevgılım olmuştu Z kuşağıyım alakası bile yok ama değerimizi bilemediler
Sevgili olsanız bile sevmiyorsunuz işte :d Mesela kısa boylu sevgilileriniz neden hep ex neden hiçbirinizin şuanki sevgilisi 1.70 lerde değil. 1.70 lerde olan erkekler için hep bir geçmiş zaman ekleri kuruluyor.
Kanka delı mısın ya hepsi aynı mı benden başka kımse onu o kadar sevmemıstır sevdim çok sevdim o beni sevmedi bırsktı gitti
Benım 1 sevgılım oldu
Artık bu saatten sonra bende boya bakacağım erkeklere yaranmaz asla
Boya bakmaya bahane arıyorsunuz zaten :d Aynen uzun erkekler melekti zaten.
En azından uzun boylu üzer beni olsun siz hak etmiyorsunuz artık
Zihniyete bak :d 174 olan arkadaş da bu halini görmüş bırakmış işte seni iyi de yapmış uzun boylu üzsün diyen sevse ne sevmese ne beş para etmez o sevgi
174 olan arkadaş başka kızlarla fingirdiyordu bilip bilmeden konusuyorsun
Evet 188 olmalı hatta 190
Başka ne yapacaktı seniin gibi 190 müptelasına sadık mı kalacaktı :d uzun bulamayıp onla olmuşsun 190 ı bulsan asıl sen aldatacaktın
Sana sadece gülüyorum dlsmxlsmflösldkd
Basketbolcu bir çocuk bana çıkma teklıfı etmıstı isteseydım boy takıntım olsaydı onu kabul ederdim öyle bir şey yok ayrıca 174 minnak sevgilime ben teselli ediyordum boyu için hak etmiyor sevgimi
Al işte minnak diye küçümse gram saygı duyma sonra sadık olmasını bekle öyle dünya yok :d basketbolcu teklif etmişmiş al işte sen de meyilliymişsin boynuzlamaya
Minnak benı aldattıktan sonra diyprum yüzüne de demedim ulan ruh hastası 6 yıl önce teklıf etti minnak sevgilimle 2024te tanıştım ne boynuzlaması delı mısın la sen
işte o minnak dediğinle beraberken uzun biri bakmamış sana ondan seneler önceki olayla avun anca :d
Sen gerçekten enayisin basketbolcular daha uzun oluyor o yüzden o örneği verdim istesem bugün uzun boylu sevgılı bulurum bulmakta ne var ki senin kafa gidik
Avunmam yanıma 190 alırım ☺️☺️
Napim bulursan bul banane :d
O zaman ne diye havlıyorsun 2 saatır
Havlayan sensin :d
Sensın sabahtan bellı hakaretler eden küçük mario
Hakedene hakettiği gibi :d
Küçük beyınlı
190 hastası kompleksli ezik seni
Benim takıntım yok ya
Takıntım yok diyenden korkmak lazım asıl :d
Isjşsjslajalsj ya ne alaka
Takıntım yok diyenlerin sevgili olduklarından basket takımı çıkıyor da
Yok ya max 1.80 manitam oldu
şaun manitan var mı o kaç
178
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu konuda genellemeler yapmak bence pek doğru değil ya! 🙅♀️ Aşkın veya bir ilişkinin tek bir boy kuralı olmaz ki, kalplerin uyumu en önemlisi bence! 💖 Herkesin kendi tercihleri ve kriterleri var tabii ki, ama önemli olan iki insanın birbiriyle nasıl anlaştığı ve ne hissettiği. Benim çevremde boya hiç takılmayan bir sürü insan var, inan bana! ✨ Sence aşkta önemli olan dış görünüş mü, yoksa iç güzellik mi daha ağır basmalı?