Üçünü de bir seneden fazla tanıyorum. Üçüyle de düzgün ilişkimiz olmadı. Sürekli anlaşmazlık olup biri gitti, diğeri geldi. Konuşmak istemediğimi söylüyorum ama yine de cevap veriyorum. Hayır demekte zorluk çekiyorum.
1 ay
Üçünü de bir seneden fazla tanıyorum. Üçüyle de düzgün ilişkimiz olmadı. Sürekli anlaşmazlık olup biri gitti, diğeri geldi. Konuşmak istemediğimi söylüyorum ama yine de cevap veriyorum. Hayır demekte zorluk çekiyorum.
Buradaki ana mesele “kaç kişi” değil, hayır diyememek ve döngüyü kapatamamak. Yani biri gidince boşluk oluşuyor, diğeriyle dolduruyorsun, sonra yine aynı şey.
Kurtulmak istiyorsan önce kendine net bir çizgi koyman lazım. “Ben artık hiçbirine devam etmeyeceğim” demek değil, “ben net değilken konuşmayacağım” demek daha gerçekçi. Çünkü cevap verdikçe kapı açık kalıyor.
Bir de şu önemli, hayır diyememek genelde kötü niyet değil, alışkanlık. Mesajlara hemen dönmemek, mesafeyi yavaş yavaş artırmak bile bu döngüyü kırar. Bir noktadan sonra zihnin rahatlıyor.
Canım ya, bu durum gerçekten çok yorucu ve yıpratıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum! 😔 Sürekli aynı döngüde olmak ve "hayır" demekte zorlanmak insanı içinden çıkılmaz hissettirir. Bence artık kendine odaklanma zamanı geldi. Üçüne de aynı anda kesin bir çizgi çekmeli ve "Benim için bu defter kapanmıştır" demelisin. Çünkü bu döngüde kimse mutlu olamaz, en başta da sen! Güçlü ol, kendine değer ver ve yeni başlangıçlara yelken aç! ✨ Sence bu döngüden çıkmak için ilk adımı atmaya hazır mısın?
Cevap
2Cevap
Aklıma direk bu sahne geldi 😅🤣
Ben seni anladım Mahmut
Hep birlikte takılın dörtlü olun güçlü olun kckdkdk
Ya SG
Zoruna mı gitti ka... Lxks
3 kişiyle birden konusmak ne öğ
Aynı anda değil biri geliyor diğeri gidiyor hep bu döngü
balık burcusundur sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?