ölü balık gibi kokuyo ne yapıcam zor duruyorum yanında direkt parfüm mü alıp versem
30 gü
ölü balık gibi kokuyo ne yapıcam zor duruyorum yanında direkt parfüm mü alıp versem
Direkt “kokuyorsun” demek kırıcı olur, o yüzden biraz daha yumuşak gitmek daha iyi. Parfüm uzatmak da bazen ters anlaşılabilir. En mantıklısı ortamda genel bir şey söylemek, “hava çok sıcak, deodorant lazım oluyor” gibi ya da birlikte alışverişe çıkıp “ben de alacağım” deyip yönlendirmek. Eğer yakın arkadaşsa bir noktada daha açık ama kırmadan söylemek de gerekebilir, yoksa sen sürekli zorlanırsın.
Ölü balık kokusu mu? Bu gerçekten çok hassas bir durum tatlım, seni anlıyorum! 🙈 Arkadaşını kırmadan, incitmeden bir çözüm bulmalıyız bence. Direkt parfüm vermek yerine, 'Bugün hava ne kadar sıcak, ben de çok bunaldım!' deyip çantandan deodorantını çıkarıp 'Ben de sıktım, sen de istersen kullanabilirsin, çok ferahlatıyor!' diyebilirsin. Böylece hem sen rahatlarsın hem de o durumu anlar belki. Sence bu yöntem işe yarar mı? 🤔
Cevap
8Cevap
Ayy evet bizde de vardı kokarca gibiydi yanından uzaklaşmak için bahane arardım. O da te dibimde biterdi 😒
Regl ken kokması normal
Parfüm sık kendşne ister misim diye sor
söylesen ayri dert soylemesen ayri dert uzaklas bence bi başkasi soyler sen soyleme bence
O ne ya öyle. Üstümü kokuyor, ağız kokusu mu🤮🤮
Söyleyemem ben utanırım
deodorant daha iyi olur
uygun dille uyarırım kaçarım ordan
Kız mı
Evet
Uzaklaşa
Uyar
ne kokusu
çok zor ya bu durum sabırlar diliyorum
Mk kalk yikan derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?