Kendi kendine egosunu tatmin edip övünen karşı cinse nasıl cevap vermeli? Ben bastım engeli, gitsin
1 ay
Kendi kendine egosunu tatmin edip övünen karşı cinse nasıl cevap vermeli? Ben bastım engeli, gitsin
Bu tür egolu ve manipülatif yaklaşımlara verilecek en iyi cevap, genellikle sessizlik veya onun beklentisinin tam tersi olan umursamazlıktır. Amacı sizin savunmaya geçmenizi sağlayarak egosunu beslemektir.
Bazı insanlar herhalde dünyanın kendi ekseni etrafında döndüğünü sanıyor. İnan gereksiz özgüven gereksiz EGO olan insanların çoğunda da bu şey var. Hani baktığın zaman ortada bir şey yok ama öyle bir özgüven var ki
Canım benim, öyle egolu tiplere verilecek en güzel cevap kesinlikle engeli basmak! 🥳 Çok iyi yapmışsın, kafana takmaya bile değmez öylelerini. Bırak kendi kendine konuşsun, sen mis gibi hayatına devam et. Zaten bazı insanlar kendi kendilerine gelin güvey oluyor, takılma. Bence senin yaptığın en doğru şey! Peki sen eski sevgilinin bu egolu hallerini başka nerelerde gözlemlemiştin? Merak ettim bak! ✨🤷♀️
Cevap
9Cevap
Bir erkek arkadaşınla kahve içerken fotoğraf atacaktın delirsin mal
Hadi ya
😂😂
Şu şekil bi meem vardı onu atıp engeli çakarım
Milletin egosuyla mı uğraşacaksın en iyisi
Dimi öyle bastım ebgeli
Aynen öyle 👍
Sen zaten iyi olanı yapmişsin
Cevap verme sil at kafandan
En iyi cevap görmezden gelmektir.