Cidden çok iyi bir çocuk ama ona aşık olamıyorum, fiziki çekim yoksa ne yapmalıyım?

Kızlar bir çocuk var arkadaşım, nasıl desem gerçekten adam yani tüm iyi şeyler onda, ilerideki eşine prenses hayatı yaşatacak birisi, sosyal medya klişelerinden uzak, lovebombing ghosting nedir bilmeyen, arkadaşına yani bana bile çok değer veren birisi. Yani onun sevgisi insana öyle iyi geliyor, öyle sarıp sarmalıyor ki ben ona hiç ümit vermedim, arkadaşımdı ama o beni öyle görmüyormuş, bana aşıkmış resmen. Yakın bir zamanda itiraf etti, nasıl hissedeceğimi bilemedim çünkü nasıl anlatılır bilemem. Ona duyduğum sevgi, saygınlık var ama bir romantik hissim yok, çok isterdim olsun ama elimde değil. Gerçekten çok iyi birisi, her kızın isteyeceği birisi, belki de benim de tüm gelecekteki eşimden isteyeceğim özellikleri var ama fiziki bir uyum hissedemiyorum, kalbimde bir engel var sanki, olmuyor benim açımdan. Reddetmek zorunda kaldım ama arkadaşlığımıza bir şekilde devam ediyoruz ama artık bu durum beni çok sıkıştırmış hissettiriyor. Çocuk cidden çok seviyor beni, kaybetmek istemiyor, ben de kaybetmek istemiyorum

Ne yapacağım siz söyleyin lütfen empati kurup söyleyin

Cidden çok iyi bir çocuk ama ona aşık olamıyorum, fiziki çekim yoksa ne yapmalıyım?