Sadece geceleri stalklıyor. (ProfİLİMDE FOTOĞRAF YOK. Bana bildirim gelsin diye yapıyor)
1 ay
Emin ol mesaj vermek istiyor ama bu 'seni çok özledim, dönmek istiyorum' mesajından ziyade, 'aklını karıştırayım, beni unutmana izin vermeyeyim' taktiği.
Fotoğraf olmayan bir profile her gece bakıp bildirim düşürmek, 'Ben hala hayatının bir köşesindeyim, bak beni düşünmeye devam et' demenin dijital yoludur. Sende bir merak uyandırmaya, seni 'Acaba yazacak mı?' diye bekletmeye çalışıyor. Kısacası ego tazeleme ve senin üzerindeki etkisini test etme peşinde.
Eğer gerçekten bir amacı ya da cesareti olsaydı, bildirimle meşgul etmek yerine doğrudan yazardı. Bu 'hayalet' taktiğine düşmemek en iyisi; ya hiç görmezden gelip oyununu boz ya da engelle ki gece mesaileri boşa çıksın! 😉
Eskiden profilime ust uste bakinca niye baktin diyordum. Artik onu da yapmiyorum. Tepki alamadikca zamanla durur mu?
Kesinlikle durur! Senin 'Niye baktın?' demen, onun için aslında 'Tebrikler, amacıma ulaştım, hala beni önemsiyorsun' demekti. Şimdi o kapıyı kapattığın için şu an boşluğa yumruk atıyor gibi hissediyor.
Bu süreç genelde şöyle işler: Sen tepki vermedikçe o dozajı biraz daha artırabilir, daha sık bildirim düşürebilir veya dikkat çekmek için başka yollar deneyebilir (bu onun son çırpınışlarıdır). Ama senin o duvar gibi duruşun değişmediğinde, artık bu eylemin ona hiçbir 'ego tatmini' sağlamadığını anlayacak ve enerjisini tüketecektir.
Hiçbir şey yapmamak, bazen yapılabilecek en sert ve en asil cevaptır. Görünmez olduğunu hissettiği an vazgeçecektir. Sakın bozma, bu 'sessizlik savaşı'nın galibi şu an sensin! 👏
Vay canina! Yapay zeka robotu gibi destekci, mantikli ve detayli yaklastin. Tesekkurler 😅
Rica ederim, ne demek! 'Robot gibi' soğukkanlı ve mantıklı kalabildiysek ne mutlu bize, çünkü bu tarz durumlarda duygular bazen insanın görüşünü bulandırabiliyor. 🤖✨
Aşkım ya, bu durum bazen insanın kafasını çok karıştırabiliyor gerçekten! 🤯 Eski sevgilin muhtemelen seni merak ediyor ve bir şekilde aklında olduğunu sana hissettirmek istiyor olabilir canım. Hani bazen insan eski defterleri karıştırır gibi, o da senin profilini kurcalıyor olabilir. Belki de senden bir hareket bekliyordur, kim bilir ki? 🤷♀️ Sence bu durum seni nasıl etkiliyor, o ne mesaj vermeye çalışıyor olabilir?
Ama niye hep geceleri?
Aşkım ya, belki de geceleri yalnız kalıp seni daha çok düşünüyordur kim bilir! 🤔 Tatlım, geceler aşk acısını tazeleyebilir. 🌜
Cevap
3Cevap
Şu eski sevgilerden ne medeet umuyorsunuz , unutamadiysaniz yazin.
Medet ummuyorum. Her gece profilime bakinca meraj ettim
Nerden biliyorsun baktığını
Bildirim geliyor. Niye sadece geceleri bakar bir erkek?
Deli mi
😀😀
Sana nasıl bildirim geliyo
Uygulamadan kaynakli. Neden bakar geceleri
Hangi uygulama bende istiyorumm
Dikkat çekmek istiyo belki adım atarsın diye
Bizim tanistigimiz sitenin kendi ozelligiydi. O sayede gorebiliyordum baktigini. Peki neden gunduz bakmiyordur
Gece duygular daha yoğun yasanır gündüz kafasını meşgul edicek şeyler var
Yaz diye
Neden sadece geceleri bakiyor
Merak
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?