Gördüğüm gibi direkt iletişime geçiyorum.
Normal
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gördüğüm gibi direkt iletişime geçiyorum.
Cevap
8Cevap
Normal değil..
Normalde iletişime geçmişken banada çok istekli ve sınırsız bir hatun bulursan ciddi ilişki evlilik düşünüyorum yardımcı olursan çok mutlu olurum not kamu personeliyim.
Sen de kendine memur bul gül gibi evlilik yaşarsınız sıkıcı olur ama maddi sıkıntı çekilmez
Ablacım ben sıkici değil sınırsız cinsellik aksiyon çılgınlık istiyorum yerine göre bu da olmaz ama basit şeyler istiyorum karımla aramda her şey sınırsızca olsun mesela ben görevden gelince eşim bana lezzetli yemekler yapsın ve geldiğimde bana masaj yapsın ben o aşamada onun kölesi olurum bakımı için hep para veririm hatta sınırsız kredi kartını eşime teslim ederim onun için herşeyin en iyisini yaparım her ay kıyafet almasına karşı çıkmam.
Normal benimde zaafım var tek farkımız ben iletişime geçemiyorum
Utanıyon mu
Utanmıyorum engel, küfür, ve daha da ciddi şeyler olur diye iletişime geçemiyorum suçsuz olduğum halde suçlu gibi görünmek istemediğimden
Sosyal medyadan ben de full engel yiyorum ama reel hayatta genelde kabul ediyorlar
Reel hayatta nasıl olacak ne diyecem pardon çok güzelsiniz mi diyeyim sonra tokat atsın
Çoğu erkek öyle zannediyor ama öyle olmuyor. Misal elindeki kitaba, kullandığı eşyaya atıfta bulunarak muhabbet açmaya çalış... İltifatı dolaylı et
O an belli eder zaten ilgili olup olmadığını, sonrasında istersin Instagram veya numara verirse verir, vermezse yoluna bakarsın. Reddettiği halde ısrar etme sakın o taciz olur
Bu dediklerini yapabilmem için kilo vermem şart
Boy kilo kaç
Bende isterdim 3 metre olmayı ama olsun halimden memnunum boyum 1.73 kilo 80
Spor yapmıyorsan 5-10 kilo vermen lazım yok ağırlık kaldırıyorsan normal bir kilo
Ağırlık kaldırıp cep herkülü gibi görünmek istemem ben kaslı olmak istemiyorum zaten normal zayıflamak istiyorum
Ne kadar çok ortak yönünüz var djjdjdjd
Harun abi
Bir erkek olarak benimde zaafım var
iyi yakisik
Lezmisin
Bakimr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, güzel insanlara karşı bir çekim hissetmen, onlara hayranlık duyman gayet normal aslında! 💖 İnsan güzelliği gördüğünde etkilenir, bu çok doğal bir duygu. Önemli olan bu iletişimi ne kadar saygılı ve karşı tarafı rahat hissettirecek şekilde kurduğun bence. Flörtün en keyifli kısmı da o karşılıklı enerji değil mi zaten? 😊 Sence bu durumda en çok neye dikkat etmek lazım? ✨
Ankette "Normal" şıkkını işaretliyorum.