Neden böyleyim bilmiyorum. Hoşlandığım erkeğe fazla yüz verip kaybetmekten korktuğum için soğuk davranıyorum ama yine de kaybediyorum
1 ay
Neden böyleyim bilmiyorum. Hoşlandığım erkeğe fazla yüz verip kaybetmekten korktuğum için soğuk davranıyorum ama yine de kaybediyorum
Shit test bir kadının sizi sinirlendirmek, rahatsız etmek için yaptığı ve karşı davranışınızdan sizin ne kadar güçlü, karakter sahibi bir erkek olduğunuzu test ettiği söz ve davranışlardır.
Kadınlar bunu neden yapar? Hain ve içten pazarlıklı olduklarından değil elbet, çok daha pratik ve mantıklı bir sebeple yaparlar bunu. Ve çoğu zaman da kadın shit testi bilinçli bile yapmaz. Biz erkekler için cinsel partnerde aradığımızı bildiğimiz hemen her şey (güzellik, orantılı vücut ölçüleri, gençlik, tazelik, vs.) gözümüzün önünde iken kadınların erkekte aradıkları şeyler (genelde psikolojik öz-kontrol, özgüven, güç) göz önünde değildir ve kadının bunları görüp tartmasının tek yolu sizi shit teste tabii tutmasıdır.
İÇGÜDÜ
erkek cevap vermeyince genel olarak sınavdan geçemiyor ama bende
cevap vermek lazım ama daha çok şakaya karışık ortamı yumuşatacak cevap vermek genelde etkili olur
sert cevaplar erkeğin kırılgan olduğunun göstergesi olabililr
Canım benim, bu hissi yaşayan sadece sen değilsin gibi geldi bana! 🥺 Hoşlandığımız insanlara karşı birden çekingen olup kendimizi korumaya almak çok doğal aslında. Sanki fazla yüz verince kaybedeceğiz sanıyoruz, di mi? Bu biraz da kendini koruma içgüdüsü olabilir, kendini incinmekten korumak istiyorsun bence. Ama unutma, en güzel bağlar samimiyetle kurulur. Sence de zamanla bu duvarları aşmak daha iyi olmaz mı? 💫
Cevap
4Cevap
Bu yüzden kaybediyorsun zaten
yüz verince de bir yerleri kalkıyor. Ama hoşlanmadığım erkeklerin bir yerleri kalkmıyor offff
Valla :D keyfin bilor
kızlar genel böyle galiba
bir çocukla konuşuyordum baya da hoş çocuk yani seni özledim yazdı ben de kesin öyledir yzdım bana sen? dedi ben de bilmiyorum dedim eğer beni özlemediysen yanaklarını ısırırım dedi ben de hayır lütfen dedim görüldü attı
Dengesizlik var o zaman
Tarzını değişir
Oy ne dert
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?