Hoşlandığım çocuk bana sert çıkıp engelledi, sonra Instagram’ı açtı; bu erkeğin davranışları ne anlama geliyor, hiç mi hoşlanmadı benden?

Üniversite sınıfımdan birinden hoşlandım ve o da biliyor. Bir gün yazdım ona bir şey sordum, cevap vermedi. Sonra ben de uzun mesaj attım. Bana yazdığı: kızım sen ne anlatıyorsun ya, bir merhabamız bile yok, ne arkadaşı, neyi uzattın bu kadar dedi ve rahatsız etme, bana yazma dedi. Bunu dedikten sonra Instagram hesabını gizlilikten çıkarmış ve bayadır açık, hikaye falan atmıyor, okula gelmedi ertesi hafta o gün. Ama bu çocukta numaram kayıtlıydı ve bana konuşmasak bile bakıyordu, gülüyordu, yazdığımda ters cevap vermiyordu ama yakın değildik. Benim hoşlandığımı bildiği için egolu mu veya bana karşı bir zamanlar bir şey hissetti de dışarıya mı vurmadı veya arkadaşları mı doldurdu bilmiyorum ama neden böyle yapıyor sizce ya da hiç mi sevmedi beni?

Hoşlandığım çocuk bana sert çıkıp engelledi, sonra Instagram’ı açtı; bu erkeğin davranışları ne anlama geliyor, hiç mi hoşlanmadı benden?