Kocam pubg bağımlısı?

eşimle 5-6 ay önce birlikte pubg oynamaya başladık ikimiz de işsizdik o dönem 2 ay önce işe başladık birlikte ben işten dönünce 1-2 tur oynar en geç saat 1'de uyuyorum ama kocam oyuna öyle bir taktı ki gece 5-6-7 oynuyor sabaha kadar oynadığı kişileri benimle de tanıştırıyor geçenlerde kavga ettik ve 6 gün konuşmadık aynı evin içinde o 6 günde bir kızı eklemiş onunla oynuyordu ben de kızı kıskandım aldım telefonunu habersizce kızı oyundan sildim kendi hesabımdan ekledim o da bunu fark edince bana kızdı isteseydin verirdim telefonu habersizce niye alıyorsun (normalde bakmam telefonuna) zaten aramız düzelince seninle birlikte bu kızla da oynarız diye ekledim düzgün ve iyi oynayan insanları ekliyorum bilmiyor musun şimdiye kadar oynadığım kimi seninle tanıştırmadım diye kızdı yaptığım hareketten dolayı beni oyundan sildi neymiş ben insanları rahatsız edip o*ospu durumuna düşürüyormuşum o günden beri birkaç kızla oynamış ve popülerlik falan göndermiş onlara ben sadece oyun oynuyorum gırgır yapıyoruz özel konuşmuyoruz oyun dışı bir bağlantımız yok büyütüyorsun diye bana kızıyor ama içim sürekli huzursuz dün yine birini eklemişsin diye kızdım ne ima ediyorsun bir yanlışımı mı gördün diye bağırdı çağırdı bugün de izinliyim annemlere geldim hiç aramadı şimdi de oyunda ne yapmalıyım bilmiyorum

Güncellemeler
1 ay
kızlarla oynamasından rahatsızım sadece yoksa tabii ki oyununu oynasın buna karışmam asla ama rahatsız olmama rağmen alt tarafı bi oyun diyor
Kocam pubg bağımlısı?