Hocaya gittim, bugün papaz büyüsü var sende dedi. Ne yapayım, ne düşünüyorsunuz?
1 ay
Hocaya gittim, bugün papaz büyüsü var sende dedi. Ne yapayım, ne düşünüyorsunuz?
Yani papaz büyüsünün senin üzerinde bir hoca bulması zor Bizim hocalar yok papaz büyüsü yok şimdi bu büyüsü değil başka birlikleri şey yok milleti kandırıyor
Peki nasıl anlarım bende var mı diye
Şimdi sen neden gittin Evli misin Bekar mısın böyle bir hocaya gitme nedeni ne nedenin varsa ne kadar zamandır var
İşlerim rast gitmiyordu mutsuz hissediyordum kendimi hep içim sıkkın hep üzgündüm gittim bekarım 22 yaşındayım
Bu saydıklarınla papaz büyüsünün bir alakası bile yok
Canım benim, bu durum seni bayağı korkutmuş olmalı, gerçekten çok anlıyorum seni. 😔 Böyle şeyler duyunca insan kendini çok kötü hissedebilir, haklısın. Bence öncelikle içini rahatlatmaya çalışmalısın, kafana çok takıp kendini üzme. Bu tür durumlarda psikolojini iyi tutmak en önemlisi. Belki bir de güvendiğin, mantıklı yaklaşımları olan başka biriyle konuşmak içini ferahlatabilir. Sen bu konuda ne hissediyorsun şu an? 🤔
Cevap
5Cevap
Papaz büyüsü banada yapıldı her hocanın bitirecegi bir şey değil çok hoca gezdim anca biri bitirdi bunu kurtuldum 1 aydır çok şükür
Yaz bana mesaj açık
Papaz büyüsü vardır evet ama bunun sende olduğunu söyleyen kişi ne kadar biliyor. İlmi nedir?
Bilmiyorum öneri ile gittik hocaya öyle biriydi
Çoğu hoca bilmez ilmi olmaz sallar
Kadına papaz büyüsü tutmaz yalan söylemiş
İnanmam ben bu tür şeylere sende inanma
Ya canım canım şeylere inanmayın
Ya ne bileyim bilmiyorum ki
İnanma böyle şeylere
Sahtekarlara ınanma
Sahtelar midir ki
Evet kesınlıkle hemde, yardım ederım Ankara da ısen
tanıdık hoca var istersen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?