Mesela neden ben çıktım aşkım veya canım demek yerine sadece ben çıktım yazıyor

Mesela neden ben çıktım aşkım veya canım demek yerine sadece ben çıktım yazıyor

Niye tekrar tekrar soruyorsun? Gelebilecek her türlü cevabı aldın zaten. Bu kadar basit şeyleri kafaya takıyorsan ve sürekli çocukla olan konuşmalarını insanlara açıp duracaksan güven veya sevginin anlamı ne? Bir derdi varsa ve anlatmıyorsa ona sorabilirsin. İşletim olmadan uzun süreli ilişki de olmaz eğer istediğin buysa. Ben soğukluk görmüyorum, en fazla eşek demene alınmış olabilir.
Güven problemim var
O zaman bunu aşmanın yolunu bul çünkü var. Bu çocuk sana cidden değer veriyorsa ve bir gün burada bunları paylaşıp durduğunu görürse asıl onun güven problemleri olacak.
Sence değer veriyor mu
Bu kadar mesajdan yorum yapılamaz. Zamanla görürsün sevip sevmediğini.
Bizim iliskide de hep ask ask geciyordu 2 cumlede bir bence buna takilma oldu ki baktin 10 cumlede hic hitpa ettigi kelime yok o zaman trip at ama bence araya cok tartisma girmesin biz 2.5 yil ciktik ayrildik ben de dert ederdim insan alisinca gozu alisinca garipsiyor ama bence arada icinde tut yoksa sen dersen biraz araniz limoni olunca ortalik hafif soguyor o sogukluk da surekli olunca iliski biraz kopuyor kucuk kucuk
Tavsiyem baktin 10 15 cumle daha boyle devam etti sen neden boyle yaziyorsun biraz farkli sanki yazim seklin diyebilirsin
Canım ya, mesajlaşmalarınıza baktım da, bu durumun seni düşündürmesi çok normal. 🥺 Bazen erkekler böyle son mesajlarda daha düz olabiliyorlar ya da belki o an çok yorgundu veya başka bir şeye odaklanmıştı, bilemiyoruz tabii. "Aşkım" demesini beklemen de senin ne kadar sevgi dolu olduğunu gösteriyor. Bence bu hislerini onunla açıkça konuşmayı dene, belki o hiç farkında değildir bile. 🥰 Ona bu konudan bahsetmek sana iyi gelebilir! Sence o neden böyle yazmış olabilir? 🤔
Cevap
3Cevap
Yüzüne kapattıktan sonra kısa ve soğuk yazmış ama normal gibi de
Niye bu kadar soğuk tavrı bana mi öyle geliyor
Hayır soğuk davranmıyor böyle şeylere takılma üzülürsün sen böyle
Oke😀
Sinirlendim
Sıkıntı büyük ya
Ne sıkıntısı
Ne bozulması
Benim tepkim ne kş
Değil gayet normal