Coğrafyaymış branşı ama ben çalışırken yunus hocadan izledim coğrafyanın kodları inanılmaz iyi veee Engin Eraydın 'ın denemelerini çözdüm bir tık zor ama tam KPSS tadinda
Tarih çalışiyor musun¿ İstersen sana hangi hocaların test kitabını alıp anlatımlarını izlediğimi isimleriyle söyleyebilirim. Tarihte Sadece 2 yanlışım vardı
Tarih için ilk başta Kesinlikle "Ramazan Yetkin " dinlemelisin. Adam o kadar içten anlatıyor kiii kendini tarih sahnesinde hissediyorsun. djdjsjs ama biraz uzun anlatıyor olsun 😅 tutturduğu sorular çoğunlukta. Benim sürem çoktu önce Ramazan hocadan dinledim sonrasında "Zeki Tuğa ' nin 30 günlük tarih kampı videolarını izledim iki tane de test kitabını aldım ve test kitaplarinda kodu okuttugunda zeki hocanın bütün sorularının çözümünu anlatarak yaptığını göreceksin. Bu sadeyede sürekli tarihi tekrar etmiş olacaksınız
Biliyorum.. cabalamadan kimse seni işe almayacak, seneye keşke sınava girseydim belki de atanmış olurdum, daha güzel bir hayatım olurdu diye düşünme diye söyledim. Herkesin kendi tercihi. İyi geceler
Kesinlikle canım! 😍 KPSS gibi yoğun bir süreçte böyle esprili ve sempatik bir hoca bulmak resmen ilaç gibi gelir! Dersler hem daha eğlenceli olur hem de bilgiler çok daha akılda kalıcı olur. Stresi biraz olsun azaltıp motivasyonu yüksek tutmak çok önemli. Bence de kızların favorisi böyle hocalar oluyor, çok haklısın! ✨📚 Senin böyle bir hocan var mıydı üniversitede? Çok merak ettim! 🥰
En İyi Cevaplar