Erkek dediğinin her boku biraz deneyimlemiş olanı makbuldür diğer türlüsü tam bir noksanlıktır karşı cinste bence. Baktığım zaman onlarca ilişki yaşamış biri karşı cinse artık çokta kovalanacak birşeymiş gibi bakmaz, bu durumda karşı tarafta çekici bi aura izlenimi bırakır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 ayKadınların gözünde erkeğin en güzel çeyizi boyunun 1.80 üzeri olması ve aşırı yakışıklı olmasıdır. Çünkü kadınlar 1.80 den kısa ve ortalama tipli erkekleri direkt reddederler. 1.80 den kısa olduğum için bugüne kadar dudağıma kadın dudağı değmedi.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Zamanında sigara döndük o sayılır mı reis 🤣🤣🤣
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı. Hayır bir kere aşık olduktan sonra herkese kör olan o gözlerdir.
18 Yorumla- 1 ay
Buda iyiymiş 😃
- 1 ay
- 1 ay
@Kolakovski genelleme yapılmış bir önyargıdan ibaret bence bu sadece algı olduğunu düşünüyorum, tercih meselesi her şey. Ben sadece kendi yorumumu belirttim orada.
- 1 ay
- 1 ay
@Kolakovski tanıştığım insanlarda boy, muhabbet esnasında sormayı unuttuğum bir soru karşı taraf sormasa aklıma bile gelmez , dediğim gibi bu sana denk gelen cinsten insanlar olduğu için böyle düşünmen normal, kimse kimseyi boyu için reddetmez bunlar artık günümüzde ufak detaylar, halledilmesi gereken daha önemli konular var ne yazık ki insanlar olarak
- 1 ay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 ayÖpülmemiş dudakları olsaydı herkes sıraya girerdi.
13 Yorumla- 1 ay
@Bravehrart
Tabi erkek 1.80 üzeri ise. 1.80 den kısaysa asla sevgili olmazdınız - 1 ay
@HeartofFire
Benim öyle. Hikaye değil gerçek. Sebebide boyumun 1.80 den lısa olması - 1 ay
Kadınların gözünde erkeğin en güzel çeyizi boyunun 1.80 üzeri olmasıdır.
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 1 ayhiç öpüşmedim bende
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı.
1 ayBir erkeğin en güzel çeyizi sevgisidir. Buna sadece hak eden kadının sahip olabileceğine inanan erkeğin sevgisi ona sahip olan kadın için servet değerindeki bir çeyizdir.
00 Yorumla
1 ayel degmemis elleri, opulmemis kiraz dudaklari, sadece bana bakan o derin gozleri
13 Yorumla- 1 ay
Başkaaa 😃
- 1 ay
reklamlardan sonraa
- 1 ay
@frambuazlıçilek
Kadınların gözünde erkeğin en güzel çeyizi boyunun 1.80 üzeri olması ve aşırı yakışıklı olmasıdır. Çünkü kadınlar 1.80 den kısa ve ortalama tipli erkekleri direkt reddederler
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir erkeğin en değerli çeyizi hiç oturulmamış yüzüdür asddjdk
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 ayBu soruyu ben daha önce sormuştum cevaplari da almıştım 😂 öyle değilmiş meğer
03 Yorumla- 1 ay
Dudaklar önemsizmiş 😃
- 1 ay
Haha 😂 çeyize konmayqcak kadar
- 1 ay
@r_engarenkyollar
Kadınların gözünde erkeğin en güzel çeyizi boyunun 1.80 üzeri olması ve aşırı yakışıklı olmasıdır. Çünkü kadınlar 1.80 den kısa ve ortalama tipli erkekleri direkt reddederler
Gizli Üye(30-35)1 ayAşk bu tarz konulardan münezzehtir ben yeteri kadar iyi öpüşüyorum ona da öğretirim bana olan ilgisini her daim göstersin gerisine karışmasın ben işimi biliyorum ıhım ıhımmmm 😂😂 Şeyyyyy her n'olursa olsun aşk kazanmalı 🙄
01 Yorumla- 1 ay
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 ayGözleridir tüm edep duygusu orada gizli o perdede. ✨💁
13 Yorumla- 1 ay
@Bihteeerrr
- 1 ay
@Kolakovski onu 1.80 takıntısı olan kızlara yazabilirsiniz. Benim öyle saçma algılarım yok.
- 1 ay
@Bihteeerrr
1.80 den kısa erkekleri redd etmeyen kadın yoktur. Ayrıca demek ki en az 1.85 erkek istiyorsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayErkeğin öpülmemiş dudakları bu dünyada cenneti aramak gibi bişeydir
05 Yorumla- 1 ay
@_Milagros_
- 1 ay
@Kolakovski eee bundan banane
- 1 ay
@_Milagros_
Yalan mı? 1.80 üzeri jigolo erkeği 1.80 den kısa bakır erkeğe tercih edersiniz - 1 ay
@Kolakovski bana sarma git başkasına sar hadi
- 1 ay
@_Milagros_
Acı gerçekler
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ay hayır ya, henüz öpüşme tecrübesi olmayan erkek düşman başına
01 Yorumla- 1 ay
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 ayVayyyy iyiymiş bu 😄
Annesi sandıkta büyütmüş olmalı 😄04 Yorumla- 1 ay
@aklımdadelısorular12
- 1 ay
@Kolakovski bu arada 175 olan eşim ve 156 olan ben 😄
Bunu genellemeyi artık bırakalım bence çünkü bir kısmı senin dediğin gibi düşünsede diğer kalan kısım karaktere göre seçim yapıyor 🌼🌼 - 1 ay
@aklımdadelısorular12
Muhtemelen eşin 1.85 dir. Sırf teselli için 1.75 diyorsun. Keza kadınlar 1.75 erkeklerle sadece kanka olurlar. - 1 ay
@Kolakovski ey allahım ya 😂 175 175
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Senin hesaba göre ben de ceyiz meyiz yok dimdizlagim 😅
00 Yorumla
1 ayHayır bence en güzel çeyizi kalbi ve size verdiği sevgi ve değerdir 🥰🥰
01 Yorumla- 1 ay
@Jfdbdudhishsi
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
1 ayöpülmeyen tek yeri dudakları belki awq o hikayelere tokuz.
00 Yorumla Öyle erkek mi kalmış kalmışsa da daha bebektir jxjc
01 Yorumla- 1 ay
@lilnora
Kadınların gözünde erkeğin en güzel çeyizi boyunun 1.80 üzeri olması ve aşırı yakışıklı olmasıdır. Çünkü kadınlar 1.80 den kısa ve ortalama tipli erkekleri direkt reddederler. Bu arda 1.80 den kısa olduğum öyle bir erkeğim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 ayFotoya bunu koyarsan "ojeli parmakları" diyen de çıkar. 😁
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Öyle erkek var mı ya hdjd
02 Yorumla- 1 ay
Var tabi fkfd
- 1 ay
Gizli Üye(25-29)1 ayHerkesi öpün tabi el degmemistir dudaklarınız kesin
11 Yorumla- 1 ay
Gizli Üye(25-29)1 aybu zamana kadar yapmadıysa bi sıkıntı vardır derim
01 Yorumla- 1 ay
Gizli Üye(30-35)1 ayBir erkeğin en güzel çeyizi bakir olmasıdır. Allah öyle buyurmuş 😌
01 Yorumla- 1 ay
Kadınların gözünde erkeğin en güzel çeyizi boyunun 1.80 üzeri olması ve aşırı yakışıklı olmasıdır. Çünkü kadınlar 1.80 den kısa ve ortalama tipli erkekleri direkt reddederler. Bende bakirim ama hala red yiyorum 1.80 den kısa olduğum için kızlardan
Eğer öpücük bile öyle görülüyorsa ilk aşkımın çeyizinde hiçbir şey kalmadı.
01 Yorumla- 1 ay
@chloeeeee
1 ayÖyle bir erkek kalmamıştır bu devirde
16 Yorumla- 1 ay
Belli olmaz
- 1 ay
Varsa nikahı basarım dömdmd
- 1 ay
@_1utarix1_
- 1 ay
- 1 ay
@_1utarix1_
Gerçekleri itiraf. Kadınlar 1.80 üzeri jigolo erkeği 1.80 den kısa bakır erkeğe tercih ederler
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Öyle erkek mi kaldı Allah aşkına 😅
01 Yorumla- 1 ay
Kaldı tabiii
1 ayYok o erkek, zor bu devirde ( :
16 Yorumla- 1 ay
@KurabiyeAşkı ben öyleyim. Sebebi de boyumun 1.80 den kısa olması. Kadınların gözünde erkeğin en güzel çeyizi boyunun 1.80 üzeri olması ve aşırı yakışıklı olmasıdır. Çünkü kadınlar 1.80 den kısa ve ortalama tipli erkekleri direkt reddederler
- 1 ay
O kadınlar maldır aşflsldşs
- 1 ay
@KurabiyeAşkı
Mal falan değil. İçgüdüsel bir gerçek. Hiçbir kız 1.80 den kısa erkekle sevgili olmaz. En kısa sevgili n 1.80 üzeri olduğu için ve sana yazan 1.80 den kısa erkekleri direkt reddettiğin için sende bunu gayet iyi biliyorsun - 1 ay
Bu kaçıncı seviye şizofrenlik? Fazla sevgilim olmadı hoşlandığım en kısa erkek 1,65di. Yazık, kompleksli seni.
- 1 ay
@KurabiyeAşkı
Kompleksli ya da şizofren değil ı'm. Ayrıca 1.65 erkekle en fazla kanka olmuşsundur. En kısa sevgilin 185 olmuştur muhtemelen. Çünkü hiçbir kız 1.80 den kısa erkekle sevgili olmaz. - 1 ay
Evet gayette şizofrensin. Olmayan şeyleri görüyor konuşuyorsun. Yazık sana, insanları tanımadan bu kadar kesin ve kuduruk konuşma. Hayatın boyunca işi gücü tip dış görünüş, erkek, sevgili olan kızlara denk gelmişsin ve büyük ihtimalle de hep onları seçmişsin şimdi de gerçekten seven kadının olmadığına inanmıyorsun. Yazık sana acıyorum, tedavi ol.
- Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.
1 ayEvet öyledirrr
12 Yorumla- 1 ay
@Evelynyilmaz
- 1 ay
@Kolakovski yine mi siz yaaa. Bu zamana kadar konuştuğum kimse 1.80 üstü değildi. Yani saçma sapan düşüncelerinizi kendinize saklayın
Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Belki de ondan çeyizimiz yok sanıyor hanım kızlar
111 Yorumla- 1 ay
@Semih6934 biz seni biliyoruz, kızlar jelatini açılmamış adam burada 😂↖️
- 1 ay
O AIDS pozitif olan erkeklerin kendini avutmak için düşünüp söylediği cümleler sen aynı çizgide kal lutfen örnek gösterecek adam lazım 😂
@Semih6934
- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
1 ay+jelatini açılmamış şeyidir
11 Yorumla- 1 ay
@patlayanşekerrrr
1 aysuşi yenmemiş bicepsidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayHayır, karakterli olması sınırları olması
00 Yorumla
1 ayOoo sorunun güzelliğine bakar mısın
02 Yorumla- 1 ay
@nazende___
- 1 ay
@Kolakovski Ne alakası var Allah'ını seversen ya
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bir erkeğin güzel bi şeyi yoktur
03 Yorumla- 1 ay
@Kadınların gözünde erkeğin en güzel çeyizi boyunun 1.80 üzeri olması ve aşırı yakışıklı olmasıdır. Çünkü kadınlar 1.80 den kısa ve ortalama tipli erkekleri direkt reddederler
- 1 ay
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 ayEl değmemiş olmasıdır
02 Yorumla- 1 ay
@bayanagresif99
- 1 ay
Ben bakmıyorum öyle şeylere
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yok karakteri.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
1 ayPaketi açılmamış olmasıdır
03 Yorumla- 1 ay
@kizinbiri5
- 1 ay
Sana öyleleri denk gelmiş demekki
- 1 ay
@kızınbiri5
Öyle olmayan kız varmıymış
Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. karakteridir bence sdjsh
02 Yorumla- 1 ay
@Asya_2275
1 ayÖyledir herhalde jahaja
01 Yorumla- 1 ay
@buaskagirbana
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
m 1 ayÖpülmemis erkek mi var. Hehe tamam
01 Yorumla- 1 ay
@Zemherinaz
Var. Ben 1.80 den kısa olduğum için devamlı red yedim kızlardan. Çünkü kadınların gözünde erkeğin en güzel çeyizi boyunun 1.80 üzeri olması ve aşırı yakışıklı olmasıdır. Çünkü kadınlar 1.80 den kısa ve ortalama tipli erkekleri direkt reddederler
Gizli Üye(18-24)1 ayPatlamamış ruhudur 😒
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayKızda o erkekte değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayEvet ben öyleyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayYaa Uraz Kaygılaroğlu😘
01 Yorumla- 1 ay
Gizli Üye(25-29)1 ayEvet öyledir ama bakir erkek kalmadı
00 YorumlaÖyle kişiler kaldıgını pek sanmıyorum 🙄🤣
11 Yorumla- 1 ay
@joker4406
Var. Ben 1.80 den kısa olduğum için devamlı red yedim kızlardan. Çünkü kadınların gözünde erkeğin en güzel çeyizi boyunun 1.80 üzeri olması ve aşırı yakışıklı olmasıdır. Çünkü kadınlar 1.80 den kısa ve ortalama tipli erkekleri direkt reddederler
- Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı.
1 ayAdamlığıdır
11 Yorumla- 1 ay
@ŞeffaflığınRitmi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayKarakteri
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı.
1 ayArabası dır çeyizi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
1 ayPeh 😒
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
1 aytabi herzaman
01 Yorumla- 1 ay
@atiyesorhun
Var mı öylesi
01 Yorumla- 1 ay
@sereynaz
Hayır.
01 Yorumla- 1 ay
@1başak1
Çünkü kadınların gözünde erkeğin en güzel çeyizi boyunun 1.80 üzeri olmasıdır.
Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı. Nayır değil.
00 YorumlaKıza yanlışım olmadığı sürece bir şey olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı.
1 ayöyledir öylee
02 Yorumla- 1 ay
@ismimisöylemesem_
- 1 ay
Ne diyosun ya
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Hayır 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayYok ahlakıdır
21 Yorumla- 1 ay
1 ayİstemem öyle erkek
02 Yorumla- 1 ay
@Venüstennn
- 1 ay
Yo değil genelleme
Gizli Üye(36-45)1 ayOnneyla
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım