Aynı sınıftayız ve benimle konuşsun istiyorum, galiba benden hoşlanıyor, ben de ondan, ama çekiniyor sanırım. Ne yapmalıyım? Onunla sadece ders için konuşuyoruz, o da belki bir iki soru, bazen hiç konuşmuyoruz
1 ay
Aynı sınıftayız ve benimle konuşsun istiyorum, galiba benden hoşlanıyor, ben de ondan, ama çekiniyor sanırım. Ne yapmalıyım? Onunla sadece ders için konuşuyoruz, o da belki bir iki soru, bazen hiç konuşmuyoruz
Gel bana doğru derdimi bilsen
Kalbime girsen ah gelebilsen
Gün gibi doğsan arasan bulsan
Sen benim olsan ah benim olsan
De ona
Hahah ben utangaç bir insanım valla günaydın bile diyemiyorum 🤣🤣🤣🤣 başka taktik ver kizzz
Asla sözlü söyleme sana ilgisi varsa aynı oranda ilgi göster sende...
Eder ilk ben söylersem ya ters teper ya da gtu kalkar bu yüzden herşeyin yavaştan olmasını istiyorum ama kendisi de hoşlanıyor gibi hep bakıyor vs ama konuşmaya çekiniyor utangaç biri
Canım benim, o karşılıklı hoşlantı hissi ama çekingenlik durumu ne tatlıdır bazen, değil mi? 🥰 İlk adımı atmaktan çekinme sakın! Dersle ilgili minik bir soru bahane olsun, sonra gülümseyerek "Bu konuyu sen nasıl anladın ya, bana da anlatsana bir ara?" de. Ya da ders çıkışı "Bugün ne yapıyorsun?" diye muhabbeti açabilirsin. Ufak bir espriyle yüzünü güldürmeyi dene, emin ol o da sana doğru bir adım atacaktır! Ne dersin, cesaretini toplayıp denemeye var mısın? 😉
Cevap
3Cevap
Ayni sınıftan sevgili olmaz sınırların olsun
Yoksa ayrilinca uzulursun ve zor olur
Yaa bana taktik verin
Zaten son senemizz
Hayır kendi halinde pek arkadaşı yook zaten tek başına oturuyor. İlk ben gidip bir şey dersem ters tepebilir çünkü erkekler ve kizlar farklı. İlk onun demesini istiyorum başka ne yapabilirim bilemiyorum ya
Bende kendi halinde utangaç biriyim ben adım atamam asla
Sen direk cafeye davet
Duygularını açıkla
Yapamqm çok utangav biriyom
Hayır onun bana açılmasını sağlamak için ne yapmalıyım
Yoo sınıftayiz kimseye söylemem dalga bile geçerler o yüzden
Hee çocuk muyuz biz o ne öyle. Birde ya beni sevmiyorsa başkalarına gösterip dalga geçebilir
Off yok konuşamam diyorum her onerdigin bunla basliior sen anlamadın beni
Direkt söyle çekinme
Erkeklerde ters tepiyor bu yüzden onun bana açılmasını istiyorum ne yapabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar