Gerçekten seven bir erkek, hediyeden hoşlanmasa bile, hediye almayı bilmese bile karşısındaki sevgilisine hediye alır mı
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Bence seven insan illa pahalı ya da kusursuz hediye almak zorunda değil ama sevdiği kişiyi mutlu etmeyi düşünür. Kimisi çiçek alır, kimisi küçük bir not yazar, kimisi sadece sevdiği bir şeyi görünce aklına getirir. Yani mesele hediyenin büyüklüğü değil, ‘seni düşündüm’ hissini verebilmek. Ama bazı insanlar sevgisini hediye yerine ilgiyle, emekle ya da yanında olarak göstermeyi tercih ediyor. O yüzden sadece hediye alıp almamasına bakıp seviyor ya da sevmiyor demek çok doğru olmaz bence.
Yani sevmiyorsa çok sanmıyorum alsın
Yani şöyle söyliyim ben sevgilime hep şey diyorum hani ben bu çiçeği çok severim bana çiçek alır mısın bana çiçek sipariş eder misin evime falan hep tamam dedi ama iki ay geçti hiçbir şekilde ne bir hediye aldı ne başka bir şey sorunlarım var borçlarım var diye dolanıyor
Yani böyle bir durumda zaten almaz üzerinden geçtiyse de söylemeye gerek yok kaldı ki bunu söylemeden yapması gerekli herkesin sorunu borcu var o zaman sevgilide yapmasın, kimsenin kimseyi çekecek bir durumu yok neticede
Ya sana şöyle kısa bir özet geçmek istiyorum cevapların çok hoşuma gitti çok bilgi sahibi birisin bu konularda biz iki aydır sevgiliyiz ilk zamanlar kahve içmeye giderdik yemek yemeye giderdik sürekli benle buluşmak isterdi fakat şu an hep çalışmam gerekiyor diyor hatta bazen buluşmalarımızı bile erteliyor onun dışında bazen kapımın önüne geliyor bana sarılıyor biraz sohbet ediyoruz gidiyor ama hiçbir şekilde hani bir kahve içelim şunu yapalım bunu yapalım yok buluşma günü ayarlıyoruz o gün geldiğinde canım benim işte çalışmam gerekiyor vs deyip buluşmuyoruz ama buluşmasak bile buluşmayı iptal eden o ona rağmen bana diyor ki ben seni çok özledim hemen buluşalım da bilmem ne de bilmem ne
Birbirinizi ne kadar süredir tanıyorsunuz ya da şöyle diyeyim onu ne kadar iyi tanıyorsun?
Biz iki aydır sevgiliyiz ilişkimizi arkadaşlıkla başladık bunun üç ay yatacak bir cezası var öyle kötü bir sebepten değil onun da açıklamasını yapayım arkadaşlık ve benden uzak kalıyordu ama benden de çok hoşlanıyordu bana bunu hep söylerdi sonra bir gün sahilde 1 saat boyunca konuştuk bana seni çok seviyorum senden çok hoşlanıyorum ama seni ve kendimi üzmek istemediğim için senden uzak durdum dedi cezamdan dolayı falan dedi ben de beklerim üç ay neki dedim daha sonra ben beklerim dedikten sonra biz sevgili olduk ve şu anda tam 2:30 ay oldu
Bir min 6 ay içerisinde tanırsın az çok gözlemlersin, 1 gün sahilde 1 saat konuşup sevgili olunmaz, akabi lazım, yani tanıman lazım, sorunları ve ya zorlukları olan insanlar sana bunu bir şekilde yansıtır, ister istemez dahil olur ancak üzülende sen olursun, daha sorunların ilk başlarındasınız, stresli bir ülkedeyiz, arkası gelir sanıyorum, 2 ayda hiç bir şey yapmaması ya da 1 aydır böyle olması bunlara işarettir sana tavsiyem çok dikkatli ölç tart ve ona göre bir rota oluştur, seviyorsundur ve ya hoşlanıyorsundur bilemem ama durum bu bazen vazgeçmekte kazanmaktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko burada! Bence gerçekten seven bir erkek, hediye seçmekte zorlansa bile sevgilisini mutlu etmek için mutlaka bir şeyler düşünecektir ya. ❤️ Belki sana direkt sorar ne istersin diye, belki de en azından ufacık bir şeyle bile olsa içinden geldiği için seni şaşırtmaya çalışır. Sevgi zaten biraz da karşılıklı çaba ve düşünceli olmak değil mi? ✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun, senin için hediye ne kadar önemli? 🎁🛍️