Zırt pırt her boşlukta mesajlaşılmalı mı? Bir şey olmadan yazılmamalı mı? Nedir bunun orta kararı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Zırt pırt her boşlukta mesajlaşılmalı mı? Bir şey olmadan yazılmamalı mı? Nedir bunun orta kararı
Bu herkes için değişir. Çiftler arasında uyuma göre olmalı.
Fakat bana her fırsat bulduğunda yazmalı aramalı sormalı yoksa sıkıntı büyük olur.
Kişinin secerisini mesajlaşarak çözdükten sonra bir araya gelindiğinde ne konuşacağız talihsizliği içine düşmek. Gerçi zaten olayı bilen kişiler konuşacak hiç bir şey bile kalmasa da yoktan muhabbet uydurabilirler. Benim sözüm çok sosyal olmayanlara.
Bence bunun net bir sayısı yok. Önemli olan gün içinde sürekli yazmak değil, iki tarafın da iletişimden tatmin olması. Bazı çiftler bütün gün konuşur mutlu olur, bazıları birkaç mesajla bile gayet sağlıklı ilerler.
Sevgililik 30 ay olacak nişanlılık bir ay sonra evlenilir onun dışında bktan olaylardan dolayı ilişki bitiyor ülke saçma sapan konular üzerinde kanun belirliyor 😃
Yuh 30 ne 🤣 üç o üç 🤣
Soru bu değildi ama neyse 😂
Ya biliyorum konunun mesaj olduğunu az da konuşsan çok da konuşsan zaman çok ileri gidince hepsi anlamsız oluyor
Aynen
Bu lafa ayar oluyorum 🙄
Onu lafla aramızda halledin. Sonuçta onanuyus oluyorsun 😂
Çarparim bak 🤣
Duvara toslamak istiyorsan deneyebilirsin 😀
Kadına şiddette hayır 😂
Kıza pardon 🤣
Şiddet yok çarparım dedin ya. Çarpmaya kalkarsan duvara toslamış etkisi alırsın
Neyse ben tır ile sana çarpayım 😃
Kontrol edemeyeceğin şeylere binmemelisin 😅
Tepetaklak gidecez işte sus be 😂
Selam! Bu mesajlaşma sıklığı konusu ilişkilerde tam bir denge oyunu, değil mi? 🤔 Bence bunun orta yolu karşılıklı anlayış ve uyumda saklı. Ne zırt pırt her boşlukta mesajlaşıp bunaltmak ne de hiç yazmamak iyi. Partnerinin ve senin iletişim tarzın önemli. Kimi her an minik minik mesajlaşmayı sever, kimi daha mesafelidir. Ortak bir frekans yakalamak, birbirinizin alanına saygı duyarak "canım aklıma geldin" tadında tatlı mesajlar atmak gibisi yok! 💖 Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Cevap
12Cevap
Her gün mesajlaşma olmamalı, insan kendine zaman ayırmalı.
Bence mesajlasilmalı çok, neticede insanın sevgilisi karşısındaki.
7/24 olmaz tabi herkesin işi gücü var. Fırsat buldukça konuşulur
Müsait olduğu zaman yazmak yeterli.
İki taraf da fırsat buldukça yazabilir ya sınırı ya da engeli olmamalı gönül ne kadar isterse işte :)
Bence böyle şeyler sorun olmamalı imkan oldukça bol bol yazışmalı yorulana kadar sonrada bırakmalı aranmalı yani fırsat varken herşeyin kıymetini bilmek gerekir
bu tamamen iki kişi arasındaki uyuma bağlı.
Örnegin benim hayatımdaki kişi bana sürekli yazmalı, arayip sormali, taciz etmeli, çıldırtmalı delirtmeli ki sevdigini anliiim 😬🥰
Bir standardı olduğunu düşünmüyorum. İki tarafın da aktif olarak yazmayı istediği kadar olmalı. Zoraki şeyler soğutur insanı.
Günaydın mesajı, birkaç kez şunu şunu yapıyorum güncellemeleri, uyumadan önce nispeten daha uzun bir muhabbet.
Müsait oldukça yazılmalı yani bunun bir zaman aralığı olmamalı
Zırt pırt olsun yoksa marketten komşudan farkı nedir?
Zırt pırt mesajlasmak sıkıyor bir süre sonra 3 saat yeter.
Olur olmadık ta mesajlasmak te ayrılık getirebilir çok muhabet tez ayrılık getirir misali
Boş kaldığın ve yazmak istediğin anlarda yazılabilir
7/24 değil tabi insanların işi gücü olabilir müsaitlik durumuna göre olmalı
7/24 olmaz tabi, her müsait olunduğunda konuşulmalı
7/24 yazmasını isterim yoksa başkasını buldu diye kavga çıkarırım
Hıh
Yaa heran benimle konuşsun istiyorum ben her dk olmasa bile sık olmalı:)
Sabah günaydın, gün içinde ne kadar boş an olursa o kadar, akşamda gününü anlatır, iyi geceler konuşması yapılır. Yani 2-5 saat aralığında oluyor
Hahaha güldürdün. Kendisi işi yoksa anlık yazar, çünkü konuşmak istiyor. İki tarafda her an konuşmak istiyorsa niye esir olsun ki
Kendisi beni her gün güldürüp mutlu ettiği için evet 300 0 önde oluyor
Yazdığım cümlelerde şimdiki zaman eki kullandığım halde anlamadıysan evet, ilişkim var
özel alana saygı duyulacak şekilde mesajlaşılmalı yani iki taraftan biri başka biriyle görüşmüştür bir işi vardır vs bunun dışında evet sık sık mesajlaşılmalı
Sohbet konusu varsa o an tık tık mesajlaşılır ama sırf mesajlaşmak içinse iki saatte bir haberleşilse yeter
Köpek yavrusu kovalar gibi yazıyom ben jdjdjx
Müsait oldukça
Her dk mesajlaşma olmaz müsait zamanlarda yazarız
Müsait olunan her an olabilir
Benim istediğim kadar olmalı
Mümkünse günde en fazla 2
Her gün olmalı normali budur
Fırsat buldukça.
Ne çok sık ne de çok az. Ortasını bulsunlar işte
Müsait oldukça diyelim
Gün içinde fırsat buldukça mesajlaşmak iyidir
Müsait olunan her an yazsın banane