3 yıl önce beni her defasında terk eden bir eski sevgilim vardı. İlk sevgilimdi, beni hep terk edip üzüyordu. Haksız olmasına rağmen ben hep ona gittim, derdini sordum, barışmaya çalıştım. Benim sayemde biraz da olsa çok kısa bir süre sürdü. Beni aldattığını öğrendim, benden bir hafta sonra başka bir kızla çıktı, kızı gözümün içine sokmaya çalışıyordu. Ben ilk gördüğüm zaman çok üzülmüştüm, kız bana takmıştı, o kız için bana ağzına geleni söyledi, etmediği küfür kalmadı. O kız ondan ayrıldı, biraz uzun bir ilişkileri oldu. Sonra bu çocuk eski sevgilisine döndü, bir buçuk yıllık bir ilişkisi oldu, ciddi ilişkisi oldu. Ben onu hep bekledim, 2 yıl bekledim, ona sadık kaldım, onu çok sevdim, o kadar bekledim ki onu başka insanlarla olmasına rağmen kalbimin hep bir köşesinde vardı, saklıyordum onu. Geçen yaz bir flört yaptım, çok pişman oldum, o çocuğu sevmiyordum, aklımda hâlâ eski sevgilim vardı ve şu an ilk aşkıma ihanet etmişim gibi hissediyorum ve kendimi kötü hissediyorum. Tek bir tek o olsaydı diyorum ama onun için hiçbir zaman ben olmadım.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer