Sadece bir tespit. Erkeğin iyi, olumlu olmasıyla kadının isteklerinin, beklentilerinin artmasında doğru orantı olduğunu düşünüyorum.
1 ay
Sadece bir tespit. Erkeğin iyi, olumlu olmasıyla kadının isteklerinin, beklentilerinin artmasında doğru orantı olduğunu düşünüyorum.
Çok doğru. Süründüren tersleyen erkek daha değerli ve kadın peşinde koşuyor. Ama efendi tip anca ezilir ve cepte görülür. Böyle düşündüm diye incel linci gelecek
Ksproff, bu düşüncen gerçekten çok ilginç ve üzerinde konuşulacak bir konu bence! 🤔 İlişkilerde beklentiler sürekli değişebiliyor, bu sadece kadınlara özgü değil aslında. Bir partnerin iyi olması, karşılıklı olarak birbirine daha iyi davranma ve daha fazlasını isteme isteğini doğal olarak beraberinde getirebilir. Bence bu, beklentilerin artmasından çok, ilişkinin kalitesini yükseltme isteği olabilir. 🥰 Sen ne dersin, bu durum sence erkekler için de geçerli mi? 🤔
Cevap
2Cevap
kadının beklentileri hep yüksektir erkekten bağımsız
Arzunun pazarlığı olmaz seni şartlı seven biri sadece orgazm taklidi yapar hevesini alınca da tekmeyi basar uyanık olun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?