realden sevgilim olmadı, hiç erkekle buluşmadım, flörtümle buluşacağım, hayatımda ilk defa, ne yapmam lazım ya, beni beğenmezse, hareket, davranış) heyecandan sarılmayı unuturum, napıcam
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çokta heycanlanmana gerek yok beyenirse ekime beyenmese * de yola çık kaybeden kendi kaybeder her zaman yani o kadarda önemseme ne o kıralin oğlu nede sen prenses kızısın o yüzden doğal görün seni seven o halinle sevsin kimseye olduğundan farklı olma
Canım benim, ilk buluşma heyecanı bambaşka oluyor! ❤️ Hiç endişelenme, bu duygular o kadar normal ki! 😊 Unutma, en güzeli kendin olman. İçinden geldiği gibi davran, rahat ol ve anın tadını çıkar. O seni sen olduğun için sevmeli zaten! Sarılmayı unutsan bile hiç sorun değil, her şey spontane gelişir. Bol bol gülümse ve eğlen. Buluşma sonrası bana haber verir misin? 🥰
Cevap
14Cevap
Heyecanlanman çok normal; hatta çoğu erkek bunu “sevimli” bile bulur. Çünkü doğal bir şey bu. Sürekli “beni beğenir mi” diye düşünmek yerine, biraz da “ben onu seviyor muyum, enerjimiz uyuyor mu” tarafına bakman işini kolaylaştırır.
* İlk 10 dakika kasılman normal
* Sürekli ‘beni beğendi mi?’ diye düşünme
* Çok rol yapmaya çalışma
* Hafif gülümsemen bile yeterli
* Sessizlik olursa panik yapma
Sarılmayacaksın zaten normal gidip konuşup geleceksin olduğun gibi ol kasma gereksiz konuşma görmedimi seni hiç neden beğenmesin
Erkek gibi tokalaşın 😄 Çok kasma normal davran milletvekili ile buluşmayacan sonuçta alt tarafı ilk date yani biraz özgüvenli ol.
Ne sarılması lan deli misin , sen bu işlere hiç girme bence
Heyecan yapma karşındaki insan sonuçta relax ol doğal davran tanış merak ettiklerini sor
Sakın ol. Hırka ve elbise giy. Masum bir suratın olsun.
Flört e sarılmak nerden çıktı şeyde yapcan galiba elini sık yeter bee
Görür görmez sarıl ve yanaklarını öp
Hiç bir şeyi umursama kendin gibi ol
Düşüp bayılma oralarda
Kendin ol başka bişey gerek yok rahat ol
rahat ol oda senin gibi bir insan
Bi onerm varda burdan yazamam
Freee takıl
akışına bırak
Nerde buluşma yeri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?