Şaka mısınız siz ya. Neyse sizi de seviyoruz portatif, kompakt yapı yerden tasarruf sağlar sfafsfsfdf
1 ay
Şaka mısınız siz ya. Neyse sizi de seviyoruz portatif, kompakt yapı yerden tasarruf sağlar sfafsfsfdf
Cevap
14Cevap
insanlar ama git gide küçülüyor örneğin senin yazdığın yazıdanda karakterinin nasıl küçüldüğünü görüyorum allahın verdiği boyu nasıl değiştireceksin?
Üff ne laf söyledin
Selam ben kompakt suv jsjsj
İnsanların elinde olmayan şeylerle nasıl dalga geçebiliyorsunuz? Bu karakterinle senin de herkese hitap etmeyeceğin aşikar
Helal olsun allahın verdiği boyla dalga geçiyorlar
2026 yılında fakir kızların olması şaka mı ya :D
Fakir değilim
Evet değilsin zaten senin de iki üç dört beş tane dairen var veya villan rezidansın var orada yaşıyorsun araban var bmw mercedes benz audi porche falan askdjaskldajsdklf
Villam yok rezidansda oturuyorum ama. Araba kullanma fobim var
Bende ne yapayım işte senin gibi kenar mahallelerde yaşayan varoş kezbanlarla dalga geçiyorum e sen insanların fiziki yapılarıyla dış görünüşleriyle dalga geçersen ben senin maddi durumunla dalga geçerim bu kadar ezik olmayın
Tabi canım öyle kesin ben dedim diye dedin baştan neden dedin az ufak at
Bomonti kenar mahalle mi :)
Onu bunu anlamam sen varoşsun
Benimle muhatap olma hadi canım hadi başka kapıya hadi kezban seni hadi
Sen kendini İQ olarak çok akıllı mı sanıyorsun acaba hiç kendini geliştirmiş yetiştirmiş bir insan insanların fiziki özellikleriyle dalga geçer mi sence
Bilmeden o küçük zihninle tahmin yapma o zaman.
Boş yapıyorsun ya bir git kezbansın işte karakter olarak öylesin maddi durum bakımından da
Sanırım düşünce yapısı olarak bir ergenlik falan var ergenliğin uzamış senin fazla
Ahahahah komple her şeyin doğru zaten o yüzden anonim olarak soruyu sormuşsun zaten böyle sorularda genelde hep anonimden sorarlar soruyu ahahahah ezik seni haydi bay bay
1.50 ler hanımefendiye baktıda 170 lere laf ediyor. Sen 150 bile bulamazsın.🤣🤣
177 cm boyum.
O zaman boş çıkarım yapma
kadınlari bu konuda eleştiremem çünkü benim de boy takıntım var 1.70 den kısa kadinla kesinlikle olmaz
Böyle taştaş geçip sonra gidip 170 le evleniyor seviyorsunuz ya insan kazdığı kuyuya düşme işini izlemek aşırı keyifli 😂😂😂
Yani yanlış anlama da şu kafa yapın itici be. Ne diyeyim bilemedim vallahi senin adına
Bizim nesil uzun kaldı muhtemelen, her gün aynı şikayet
Eskiden erkekler gerçekten baya uzundu Şu an erkekler kadınlardan kısa oldu neden boyle üniversiteye gidiyorum hepsi benden kısa veya ayni boydalar boyum 163
Yapay zekanın sahip olamadığı insanlar var :) Millete ragebait atıyor tükürülecek suratın yoktur eminim :D ahahahaha ve evet 1.73üm :D
Kız deme öyle, kavakta da boy var😅
Ahh kavaklar ahh kavaklar ardımdan ıslık çalar
HAHSHWSŞWÜSİQLSÜWİSLWQŞAĞÜALE SAKA MI BU SPRU
Aboo ağır olmuş
Mal boy yıla göremi uzuyor.
Şaka değil daha kısaları da var
Tasarruf sağlamaz zarar yazar
186 dan selam
Ahahahahahah😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha, ne şakası aşkım ya! 😂 Bence boy pos her şey demek değil ki, önemli olan kalbinin güzelliği ve enerjisi! ✨ 170 cm erkekler de mis gibi, kompakt yapıları tam sarılmalık! 🥰 Sen ne düşünüyorsun, aşkta boy takıntısı sence gereksiz mi? 😉