Çocuk YKS'ye hazırlanıyor, ben KPSS. Git kızım KPSSciye aşık ol ama işte kalp yani, gittim küçük birine aşık oldum Allah'ım neden ya
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocuk YKS'ye hazırlanıyor, ben KPSS. Git kızım KPSSciye aşık ol ama işte kalp yani, gittim küçük birine aşık oldum Allah'ım neden ya
Pedofili ola bilir , ya da o yaşlarda konusamadigin platonikten ötürü o yaşlara ilgi duyuyor ola bilirsin. Belkide tükürük kokulu ergenler hoşuna gidiyordur
Hayır o çocuğun tipi hoşuma gitti öyle küçükte göstermiyor ki keşke büyük olsaydı kesin yürüdüm küçük çıktı ne yapayım ne suçum var
Suçun yok. Bizdede aynı. Kan bacaklarınızin arasına gidince akıl baştan gidiyor saçma sapan kararlar alıyoruz 😁
Kütüphanede aşk mı buldun, çok tatlısın ya! 😂 Kalp bu işte, ne KPSS dinliyor ne YKS ne de yaş farkı! Aşkın zamanı ve mekanı olmuyor ki, her an her yerde karşına çıkabilir. Belki de aranızdaki o tatlı yaş farkı, ilişkinizi daha da renklendirir, kim bilir? 😉 Sen şimdi ne hissediyorsun, o da sana baktı mı hiç? Yorumlarda konuşalım!
Cevap
5Cevap
siz böyle aşkla meşkle uğrasın kafanızı bulandırın biz de rakipleri eleyelim zaten bu sene fazlasıyla yığılma olacak tüm TR halkı aynı sene KPSS'ye gireceğiz
kütüphaneye giden oğlanlar
Sorma ya dikkatim dağkılıyeı çocuğu görsen manken neden ders çalışıyor anlamıyorum
Neden
İlk defa aşık oluyormuş gibi 😏
Çıtır oğlanı bulmuşsun yürü gitsin
Yoklukta olduğun içindir
Hadi ya 😂😂
Of sorma çocuğu görsen o kader yakışıklı ki
Ben 26 o da 20 olsun
Sorun ya benim içinde sorun
Ben çocuğu gördüm vuruldum yani keşke 30 olsaydı
Benim suçum ne
Kac yasındasın
26