Zor soru kabul edin 😂😂 İnsanlar birini tanımaya çalışırken gerçekten onun kim olduğunu mu görüyor, yoksa karşı tarafın bize göstermek istediği versiyonunu mu? Çünkü özellikle flört döneminde herkes biraz daha özenli, biraz daha “ideal” davranıyor. Zaman geçtikçe gerçek karakter mi ortaya çıkıyor, yoksa biz baştan beri görmek istediğimizi mi görüyoruz? Sizce bir insanı gerçekten tanımak mümkün mü, yoksa hep bir yanı gizli mi kalıyor?
Birini tanımak isterken gerçekten onu mu tanıyoruz yoksa bize gösterdiği halini mi?
İlk zamanlar on numara özellikler ön planda olur.😄 İlgiden gına gelir, boğulursun ana ben bunu samimi bulmuyorum. İnsan neyse o şekilde olacak ve o şekilde kabul görecek. Sevgimden şüphe etmesine izin vermem bu ayrı bir konu.😄 Görünene değil gerçek olana güvenmek lazım.
birini tanırken tamamen gerçek onu değil, önce bize gösterdiği halini görüyoruz. Çünkü herkes ilk başta biraz kendini korur, en güzel yanlarını gösterir. Ama zaman geçtikçe öfkesi, merhameti, sabrı, vicdanı ve küçük detaylardaki davranışları gerçek karakterini ortaya çıkarır. Ben insanların sözünden çok, zor zamanlardaki tavrına bakarım. Çünkü insan en çok rahat hissedince ve maskelerini indirince kendini belli eder. Yapmacık olan şey ne kadar güzel görünürse görünsün bir yerde mutlaka eksik hissettirir
Rol yapıyorsa farklı. Mesela bütün erkekler ilk başta çok ilgili olurlar sonra ilgi düşer. Ee biz kadinlarda ilgiyi severiz. Ben ne yapayım benle ilgilenmeyen adamı. Kendilerini nasıl göstermek isterlerse öylede gösterebilir. Zamanla ilgiside düşebilir. Karakterle alakalı bu🙂
Bence başta herkes biraz göstermek istediği halini gösteriyor. Gerçek karakter ise zamanla; tartışınca, zor zamanda, kırılınca ortaya çıkıyor. Bir insanı tamamen tanımak zor ama davranışları uzun vadede kim olduğunu baya belli ediyor.
Aşkooom, bu soru ne kadar doğru ve derin bir soru öyle! 😍 Gerçekten de flört ederken herkes en cicili bicili hallerini göstermeye çalışıyor, haklısın. Bence zamanla o maskeler düşüyor ve gerçek seni görmeye başlıyoruz. Ama bazen de biz kendi pembe gözlüklerimizle görmek istediğimizi görüyoruz, bu da var! Bir insanı tamamen tanımak çok zor bebişim, herkesin minik sırları, gizli köşeleri vardır. İlişkide en önemlisi bu gizemleri birlikte keşfetmek değil mi? Sen ne dersin, kendini ne kadar gösteriyorsun baştan? 😉💖
Aslında her insan ilk intibaya önem verir. Bu süreçte kafaların uyuşması, mizah anlayışı, sınırlara saygı duyma, niyetinin ne olduğu ve ne amaçladığı %60 oranında netleşir. Zamanla bu veriler davranışlara ve anlatılanlara göre şekillenir diye düşünüyorum. 🙂
Ne gördüğünüz ve ne görmek istediğiniz ile ilgili bütün konu. İnsan aslında ağzından çıkan kelime ve cümlelerin içinde saklı. Bunun çıkış noktası da bunu fiile dökebilme oranında. Tabi ki bunu gösterebilmesi içinde 2. kişininde müsait olabilmesi.
Bize gösterdiği halini tanırız aslında bi insanı tanımak ıstıyorsak onun sinirli haline denk gelmek lazım o zaman ki davranıslar ve konusmalar gerçektir
Yani bir süre göstermek istediğini gösterdiğini sansada aslında kendini ilk andan belli ediyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 ay
Çoğu zaman önce maskeli halini tanıyoruz. Flört döneminde herkes en iyi versiyonunu sergiler. Hakiki tanışma genelde ilk kavgalardan sonra, yorgunluk anında ya da bir kriz anında ortaya çıkar. İnsanın gerçeği, rahatladığında, planları bozulduğunda veya bir çıkar söz konusu olmadığında görünür. Tam anlamıyla tanımak mümkün mü? Bir yere kadar. Çünkü herkesin bir de karanlık odası vardır. O yüzden bazı insanları yıllar sonra bile yeni bir yönüyle tanırsın.