Benim karşıma hep takılmak isteyen elemanlar çıkıyor, sorun bende mi acaba 🥱
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Benim karşıma hep takılmak isteyen elemanlar çıkıyor, sorun bende mi acaba 🥱
Ben daha çok ciddi ilişki insanıyım açıkçası. Takılmalık şeyler bir süre sonra boş geliyor bana. Doğru insan denk gelmeyince de herkes geçici gibi hissettiriyor olabilir, sorun sende değildir.
cok haklisinn
Gerçek ilişki adamıyım. Taş gibi benliğimi ona saklarımm. Geçici ilişki yapanlardan değiliz, herkese kayan tipten değiliz, herkese yürüyen bile değiliz hani...
Ama işte bakalım düzgün insan ne zaman karşımıza çıkacak bakalımm... Ha bi de gotik olmalı 🤭
ahahah senin gotik sevdan beni bitiriyor, bakalım sekerimm ne zaman çıkacak karsimizaa sjsjs
Herkes benle takiliyor gdgsshs
kaderdassimm ahahsjs
İlişmiyorum kimseye 😄
en iyisini yapiyorsuunnn🙃
ricalarrr
Canım benim, hiç de sende değildir sorun! 💖 Bazen doğru insanı bulana kadar böyle durumlar yaşanabiliyor, üzülme sakın. Ben tam bir aşk kadınıyım, flörtleşmeyi ne kadar sevsem de ciddi bir ilişki insanıyım. Kalbimin prensini bulmuş olmam da bunun en büyük kanıtı. 😍 Sen de elbet istediğin gibi birini bulacaksın, pes etmek yok! Senin tercihlerin neler peki, aşko kuşko? 🥰
Cevap
61Cevap
Ciddi ilişki insanıyım lakin insanlara verdiğim sevgiyi karşımdaki insan kaldıramıyor hemen bir bahane buluyor
Değer vereni bulursunn elbettt
Artık hiçbiri değilim çünkü kalbim atmıyor hissetmiyor bakalım nolacak göreceğiz
atarr seninde kalbinnnn bir gunnn
Bakalım 4999 sene var gerçi
Ciddi ilişki
takılmalığa kayan şekilde arası. yani takılalım edelim gezelim tozalım yiyelim içelim sevişelim ama kalkıp benden yok evlenelim yok çocuk yok zart yok zurt beklemesin.
ha kız eğer düzgün bi kızsa yine evlilik falan istemem ama en azından sadık kalırım belki ama eğer kız çok takılmalık bi kızsa benim canıma minnet zaten başka kızlarında peşine düşerim.
asla evlenmem diyorsun yani
senin gibi birinle konusuyodum ayniydi düşünceleriniz, cocugu bagladim kendime evlenelim bebis yapalim demeye başladı, yola getirdik💅🏻 büyük konusma gencsin dahaaa evlenirsin asik olursunnn, koca da olursunnnn baba bile olursun
benden 3 yas buyuk olman genc olduğun gercegini degistirmiyor ya hani. peki sen bilirsin, senin kararin, sen yasayacaksin
yok sinirle söylememiştim. he ben yaşayacağım bakarız belli olmaz benim demek istediğim şey olsun diye bi gayem olmadığı hiç ikna edilemem demiyorum ama içimden gelen bişey de değil gelsin de istediğim yok yani şu saatten sonra ben olurda o tarz yollara girersem bu tamamen müstakbel hanımımın marifeti olur keza dediğim gibi benim bişeyleri oldurmak gibi bi gayem zaten yok.
kismett akisa birakmak lazimm, olacagi varsa olur
İlk gün tanışma, ikinci gün date, üçüncü gün nişan, dördüncü gün nikah
etkileyici bi ciddilikk
Ciddi olmamak karşıya hakarettir bu tür işlerde ciddiyet önemli
kesinlikleee oyle
Ciddi ilişki insanıyım etkilenmem aşık olmam lazım sjsj
olursun illa shshsh
Bakalım shdh
Takılma işi çok benlik değil duygudan yoksun bir ilişkide varolamıyorum hshshshs
cok ucuz hissettiriyor çünkü
Normal hayatimdaki her sey de oldugu gibi iliskide de ciddiyim
iddialiii
Yess
Hayat öyle boşa harcanacak kadar bonkör değil.
Tabi bunu fark etmek kabul etmek gerek zaman alıyor.
En azından hala daha bunu anlamak istemeyenlere göre.
Artık takılmalık olabilir çünkü kırılmaktan korkuyorum ve verdiğim bütün gayret ve çabalara rağmen hiç bir şey geri dönmüyor, yani kıymeti bilinmiyor ve tek taraflı sevgi oluyor. O yüzden yaşadıklarımdan sonra takılmayı daha çok severim, galiba.
Takılmadık hiç değilim de ciddi ilişki kısmından da emin değilim
ben de oyle shahhs
Ciddi ilişki insanı olmak istiyorum ama bunu anlayacak kadın yok
Ciddi olmaya çalışıyorum da hiç kimse çıkmıyor karşıma 😅
Ciddi ilişki önemli tabi ki ama karşımıza ciddi ilişki insanı denk gelmedi ne yazık ki.
Ciddi ilişli insanıyım takılmalık ilişkiler beni kötü hissettiriyor
Benim için bütün ilişkiler saygı temeline dayanır. Beraber olduğum kişi takılmalık ta olsa tanıdıkça ciddi ilişki potansiyeli taşır. Ama kolay, kolay kimseye de ısınamam.
Demekki o ciddiyeti görememişler sende ayrıca fırıldak mi gorunuyorsun dövme vs kolpa misin öyle isen normal
Ben her alanda ciddi ilişki insanıyım ya. Özellikle arkadaş konusunda da ciddi insan tercihimdir ancak boş insan çok.
Ben evlendim boşandım bu saatten sonra ciddi ilişki düşünmüyorum FB tarzı mükemmel olur
Flörtöz bi kızm yaaa ama sevince de benim devreler yanıyor
Takılmalık diye bir ilişki biçimi benim için yok...
takılmalik ilişkim olmadı hiç. istemem öyle. Ciddiyiz ciddi...
Hiç birini tercih etmiyorum. Kendimle baş baş olmayı tercih eden bir insanım.
hiç bir zaman takılmalık biri olmadım.
boşa harcayamam vaktimi.
FB ile başlayıp sonradan çok samimi dost olmak candır.
Bana da ciddi ilişki isteyenler çıkıyor çok şükür
Ciddi olmayanlarla önden konuşma bile yapmam, takılmalık muhabbetini sevmem
Ciddi ilişki insanı değilim. Evlenmek istemiyorum kimseyle
Kim denk gelirse ona göre karar veriyorum geneldede takılmalık geliyor
2 gün konuşma süresi oluyor ilgi varsa bana karşı o zaman tamam ciddi ilişki düşünürüm onun dışıdna engel at geç
Ciddi ciddi ikisi de umrumda değil şu sıralar. Ciddiyimdir.
Ciddi ilişki insanıyım ama öyle adam bulamıyorum
Ciddi ilişki insanıydım taki boşanana kadar boşandıktan sonra ne takılmalık ne ciddi ikiside yok şuanda
Normalde ciddi ilişki insanıydım ama takılmalık olsun istiyorum, birazda libido tavan bu aralar o da etken olabilir.
Ben bu yaşımda ciddi ilişki yapmak istemem bi ilişki yaparım onunla da evlenirim o yüzden takılmalık
Karşındaki kişiye bağlı bu :)
Ciddiyiz bizde karektersizlik olmaz ula
Çok ciddi ilişki insanıyım gülmek yasak
Ciddi
Duruma göre değişiyor
Olursa ciddi olmazsa yalnız
Ciddi ilişki insanıyım.
Hayatın her alanında ciddiyim...
evet sorun sende mk ben niye takılmalık düşünmem mesela neden sq derim cunkü ciddi biriyim
Tak geç seviyorum ama bazen takıyorum kafaya
Çok ciddiyim..
ne güzel :)
Takılmalığım asdjdk
su sekil acik sözlü
Ciddi
vayyy demekk
Belli oluyordur
nerden olsuuunnn
Doğru sen nereden bileceksin
ben nasilim sence
Aile annesi evine sadık aşk kadını
yaa nasilda taniyo beni ask adam
Aahh
Şunu kabul edenin kendine saygısı yoktur zaten, ciddi ilişki insanıyım ama onu zaman ve gidişat belirler
Ciddi ilişki düşünüyorum ama karşımdaki benimle gönül eğlendiriyor he bide bu devirde kimse kimseye sadık kalmaz onuda söylim
Ciddi ilişki insanıyım
Önceden ciddiydi artıl takılmalık
Ciddi tek ve bana özel
takilmaliğim eskiden ciddi ilişkidi şimdi 3 ayda bir insanla oluyorum kafam rahat
Ciddiciyimmdirr ama bu ara takılıyorun
Hiç takılmam, ciddi ilişki galiba
Bunu deneyerek ögrenebilirsin anca
Tüm erkekleri bacım görüyorum🤣🤣
Taşlara takılan düşer.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?