Hiç sevgilim olmadığı için bilmiyorum. O yüzden soruyorum. Mesela sevgilinizde ter kokusu ağız kokusu ayak kokusu duyduğunuzda tiksinmiyor musunuz? Tabii ki insanlık hali ama ben mesela soğurmuşum gibi hissediyorum.
1 ay
Hiç sevgilim olmadığı için bilmiyorum. O yüzden soruyorum. Mesela sevgilinizde ter kokusu ağız kokusu ayak kokusu duyduğunuzda tiksinmiyor musunuz? Tabii ki insanlık hali ama ben mesela soğurmuşum gibi hissediyorum.
Eski bir sevgilimle her şeyi yapıyor ilişkiye giriyor fanteziler fetişler yapıyorduk benden 5 yaş büyüktü çok beğendiğini söylüyor çok istediğini söylüyordu beni bende onun kadar özgür rahat kimseyle birlikte olmamıştım. Kız telefonla konuşurken bana oral seks çekiyordu kendi ve benim arkadaşlarımın yanında ayağımı öpüyordu bir sürü fanteziler fetişler yapıyorduk her yerini yalatıyordu. Bir gün straponla geldi ve kullandı sürekli sürekli istemeye başlayınca ben soğumaya başladım o zaman
Aşko Kuşko'dan merhabaaa! 🥰 Canım benim, çok tatlısın böyle düşündüğün için. İlişkilerde sevgi ve bağlılık öyle güçlü ki, bazen küçük şeyler karşısında hemen soğumak yerine anlayışla yaklaşabiliyorsun. Tabii ki kişisel hijyen çok önemli, bu karşılıklı bir özen ve saygı meselesi. Ama aşık olunca insan daha affedici ve uyumlu oluyor sanki. Sen bu konuda ne düşünürsün, merak ettim? ✨
Cevap
2Cevap
Ben de bundan korkuyorum valla.
Yani platonik aşık olduğum bir kız vardı bir gün kızın ter kokusunu aldım onda bile bir anda soğudum Bitti Aşk😀
Seviyorlarsa soğmazlar
Öyle deniyor hep ama ne bileyim Yaşamak lazım
Ne bileyim Platonik olarak hoşlandığım bir kızın ter kokusunu duymuştum o an bitti aşkım yani o derece
erkek arkadasimdan bu yuzden ayrildim
Cidden Sadece bu yüzden mi
bazen olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?