'Param yok ama kalbim var' diyen birine kaç kişi gerçekten şans verir?

'Param yok ama kalbim var' diyen birine kaç kişi gerçekten şans verir?

Ben şunu anlayamıyorum gerçekten. Para ile yaşanılan bir devirde neden parayı en son konuma atmalıyız? Para olmadan sağlık bile mümkün değilken, çoluk çocuğa karışmayı istemek saçmalıktan öte değil. Onun hakkına da girersin, çocuklarının da... Bu yüzden evet, "param yok" diyen erkeği annesi sevsin. Zira dünyaya hepimiz bir kere geliyoruz ve sefillik çekmeyi kimse istemez, isteyende psikiyatri kliğiniğinden randevu alabilir. Gerçekler acıdır ama hayallerle yaşamak için uzun bir zamanımız yok
Kesinlikle haklısın
Valla arkadaşımın sevgilisi böyleydi şükür ayrıldı hepimiz nefes aldık.
Kıza sürekli diyordu ki sen para için mi birliktesin? Değil tabii ki ama şimdi evden çıkıp toplu taşımayla bir yere gidip iki kahve içmenin bile bedeli 500 TL’den az değil. Yani para olmadan ne yapacağız Semt parkında mı bakışacağız?
@Vissenniaa Onu yapan bir arkadaş vardı. Sevgilisiyle ayrıldılar. Kız, şöyle borçlandım böyle borçlandım deyince okul köşelerinde buluşmuş. Ayrılınca da erkek tarafı kızın ardından ortak bir arkadaşına “Artık bundan sonraki ilişkilerinde de okul köşelerinde buluşur.”diye lafını etmiş. O yüzden erkek milletine acımayın. Lafını edene de onlar gibi “Zorla mı harcadın? Harcamasaydın.”deyin gitsin. Çünkü onlar öyle diyor. 😂 Malum alışıklar yapıp yapıp karşı tarafa yapmasaydın etmeseydin demeye. Bu cinsel şeyler olsun, maddiyat olsun. Onlara fark etmiyor. Çünkü yüzsüzler.
@mercan__00 açıkçası acımayıp şunu al bunu al diyemem ama bi çay kahve içmeye, arada da olsa yemeğe sinemaya gidemeyecek erkeklere de prim vermemeli hiç bir kadın.
@Vissenniaa Aldıran yaranıyor ama gördüğüm kadarıyla.
Çokk haklısın öyle gerçekten...
Sürekli mi parası yok?
parası olmayan erkek ilişki yapmasın. Kesinlikle yapmasın yani.
haftada bir yemeğe götüremeyeceği kadını meşgul etmesin. (Lüks yerlerden bahsetmiyorum)
doğumgününde bi kolye alamayacağı kadını meşgul etmesin. (Pahalı mücevherlerden bahsetmiyorum)
arada sırada bi hava alacak kadar sahile, pikniğe götüremeyeceği kadını meşgul etmesin.
maalesef günümüzde her şey para. Kadının maddiyat için erkekle olması yanlış. Ama haftada bir de görüşmek normaldir ve illaki yenilecek içilecek, parkta bankta oturulacak hali yok ya…
ama yurtdışına tatile götürecek param yok, lüks hediyeler alacak param yok, kozmetik alışverişini ödeyecek param yok filan diyorsa olabilir yani.
Parası yoksa tamam ama bazı erkekler çok cimri. Sirf para harcamasın diye param yok diyor. Halbuki parası var.
Öyle adamlarla selamlaşmak bile hata. Cimri adamla ömür geçmez.
Parası olup cimri olanlara lafım.
Cimrilik öğğk
Bir kahvenin hesabını yapan adamlar var twitterda kahve ısmarladim paramı yiyor kizlar diye djdbjdndjdb
Rezillik :D
Adam dedimde pardon erkek djnd
Erkoo sjfjsk
Sevimsiz cimriler jdnd
Kadınların erkekte görmek istedikleri şey sorumluluk ve aile bilincidir aslında. Param yok demek yerine olur hallederim diyen erkek çekiciliği.
Para özellikle sorumluluk bilincinde önemli rol oynar zira; kadında bilir her kadına bir zengin düşmeyeceğini.
Orada esas olan erkeğe duyulacak güvenin arayışıdır.
+1
Kesinlikle doğru
Babam zengin bir adam değil, hiç bi zaman büyük paralar kazanmadı
Ama evimizde veya eğitimimizle ilgili hiç bir eksiğimiz veya kaygımız olmadı. İdaresini yapıp bütçesini yönetmeyi bilmeli erkek.
Haftasonu babam bize mangal yakardı, sebze de yapardı, tavuk da yapardı, et de. Afiyetle yerdik.
Şimdi anlıyorum ki bütçe ona yetiyormuş öyle ayarlıyormuş. Yoksa sinemaya gidelim lunaparka gidelim burgerkinge gidelim vs dicez. Yok derdi mis gibi mangal yakıcaz bahçede.
Ama bize hiç param yok demedi, konu oraya gelmeden alternatifle bizi idare etmiş hep.
Cevap
64Cevap
Sevdiğim insanın neyi varsa benim de oyum vardır. İnsanlık hali bazen öfke olur maddi sıkıntılar tartışma doğurur ancak bu karşılıklı anlayış ile bir şekilde onarılır. Çabasız erkeğe tahammül edilmez elinden geleni yapan ve kazancı az olan insanın eli bırakılmaz
Parasız erkeği annesi bile sevmiyor şu zamanda. Para statü demek güç demek rahatalik ve rafah yaşam demek. O yüzden parasız erkeği sevecek kadın çok ama çok az
Para varsa " aşkım", yoksa "bay bay" 👋🏻
Tabi ki de 💲💲 kadınların param yok diyen erkeğe 💲💲 kesinlikle tahammülleri vardır 💲💲 kadınlar için erkeğin kalbi olması 💲💲 daha önemli. boymuş. yakışıklılıkmış. paraymış. ev arabaymış bunlar önemli değil 💲💲
😂😂
😂
Ya avelin zaten parası olmadığını anliyor ve biliyor yanın oluyorum zaten jfjj ayrıca fakir erkek severim ben.😂param yok diyen erkeğe bir tane ağzına yapıştırasım geliyor. Sus tamam ben halledicem diyorum. ama hâla param yok diyebiliyorsa sızlanıyorsa ikilesin ya. benim enerjime zıçmasın. Ya bir elemana (exim) ben "donunu bile almadan bana gel" demiştim düşün jfj öylede gönlü zengin düşünceli kemali mesudeee 😂parası olup olmamasını sallamam. Tembel , çalışkan olmasına ve zeki olmasına bakarım. parası olmayana tahammülüm var ama beyni olmayana nooo 😅
Her şeyi başı para? Sokakta attığımız adıma para ödüyoruz. Şöyle bir devirde parası olmayan adamla nasıl ilişki sürdürebilinir? Parası olmayan adam aşık olmasın demiyorum, sosyal hayatın 0 olduğu bir ilişkiye okey olan kadınlara aşık olsunlar.
Konuş kız arkandayım djdj
Bazı kadınların var, bazılarının yok. Ama mesele sadece “paran var mı” değil. Sürekli şikayet eden, hedefsiz duran, yük gibi hissettiren erkek itici geliyor çoğuna. Yoksa hayatının geçici olarak kötü döneminde olan ama çalışan, mücadele eden, karakterli erkeğe şans veren çok kadın da var. “Kalbim var” kısmı güzel ama tek başına ilişki yürütmüyor maalesef.
Elinden geleni yapan, her yolu deneyen yinede parası olmayan düzgün erkeğe hiç bir kadın kolay kolay hayır demez bence. Ama hiç bir şey yapmadan, hiç denemeden param yok diyorsa istemem öyle birini.
Katılıyorum
🌸
Şöyle bir durum yok eger calisipta param yok diyorsa orada bir sorun vardir ama hem calismiyor hem de param yok diyerek geliyorsa hic gelmesin gitsin calissin erkeksin sen parani adam akilli kazan ayrica parasi yok diye de bana yansitmasin hic hoslanmam ve bu kadar samimiyet mi desem bilemedim gerek yok konusmaya evli degiliz nisanli degiliz neticede.
bence olay para değil ya elbette insanların hayatlarında iniş çıkışlar olur parası yoktur ama yolda gelirken bir kaç papatya toplamıştır görünce aklıma geldin dese buket buket çiçekten daha çok mutlu eder ama hiçbir şey yapmayıp sürekli ortada param yok diye ağlayan tip bence sorun yani bunu söylemeden farklı ucuz yollarla da seven kızları mutlu edebilirler
Eğer kadında azcık karakter varsa zaten erkeği sırf parası olmadığı için benim fark etmez zaten olur çünkü burası Türkiye Her şeye zam geliyor ve İnsanoğlu kadın erkek fark etmeksizin zaten para yetiştiremiyor her şeye Eğer bir erkek çaba sarf ediyorda yine de olmuyorsa kadın burada hiçbir şey söyleyemez aynı şeyi şekilde erkek için de geçerli cinsiyet ayırmıyorum
Şu yorumları okuyorum da ülke gerçekten içleracısı her be kadar eğlencesine sorulsa bile milletimiz kanser hücresi resmen tabi analarının babalarının karnından para ile doğmuş millet arkadaş bişe derdi de yavaş yavaş hak veriyorum bu millet para için yapmayacağı şey yok diyodu da hak vermeye başladım ulan benim anam babam yokluktan geldi 30 yıldan fazladır evli ve herşeyi beraber yaptılar ama şimdiki nesilde o yok aa parasız mı bu adam değil
Yani açık konuşayım parası gerçekten olmayan da ve buna göz yumup her türlü zorluğa katlanan kadın gördüm. Haa keyfinden param yok diyeni de gördüm. O yüzden insan olan insan gibi adam gibi seven zaten bunu sorun etmez. Yok beklenti içinde olanlarda zaten yol yürünmez. Hep derim içi su alan kayık yüzmez diye
Yok. Günümüz kadınlarının hele.
Evvel zamanda nohut oda bakla sofa ya razı idi kadınlar. Kadir kıymet bilirdi..
Hâlâ öyle kadınlar var
:))
Erkek dediğin gider taşı sıkar suyunu çıkarır ya. Param yok ne ya
Hıhı 😒
Bize gelince parası yok başkalarına Ankaralı Ali dayı
😂😂
Kadini geçtim şimdi erkekler parasiz kadina bakmiyor hhajajjajj
Pis dolandırıcılar
😒
Paran yoksa yallah, boy uzun değilse yallah, tip yoksa yallah. Herkes en iyisini arıyor artık
Ne alakaysa
Bence de, seçenek çok sanıyorlar
Bir erkeğin karakteri olmasın kızlar için sorun olmaz ama parası yoksa büyük sorun.
Hayır karaktersiz olması büyük sorun
Parasız erkeği sadece annesi sever derler. 😒
O da yalan djd
Parası olunca bi insanın ADAM mı oluyor yani?
@visneliturta34 adamlık para ile ölçülmez ama parasız insanıda kimse takmıyor oda bir gerçek.
İşte onu diyorum bende türkiye şartları belli herkes paralı olmuyor paralı olanda milleti hor görüyor tam tersi
@visneliturta34 maalesef öyle
İnsanların seni beni takmaması daha iyi çünkü insan insanın başını belaya sokmak için var
@visneliturta34 ben beni takmayanı takmam 😂
Kalbim yok , aşkım yok sevgim yok demesin de. Para sonradan kazanılır yahu 🥲
Para hep bulunur yaw
Bilmiyorum. Olmayınca olmuyor herkes multi milyoner değil. Ama öğrencilik zamanlarımda bile param yokken buluşmaya bahane bulup gitmiyordum. Şimdi de elim dar olursa aynısını yaparım ama şükür fena değil şu an.
Parası olmayabilir ama her zaman yok diyorsa problem vardır dmdmddk
Ay sonuna doğru olmayabilir tabii djd
Anlayışla karşılarım buluşmayız ay sonlarında dmdmdmdmdmdm
:D fena djdj
Para etki eder en basitinden üstü açık cabrio bmw de bir kaç tur atsam bendende hoşlanır herkes piyasa da daha çok bunun tip fiziki özelliklerle de alakası yok aksine iddia eden fakirdir
eski kayınpederimin bir sözü geldi aklıma ironik tabiki; “parasız adam ş.. z adam derdi”:)))
şaka bir yana kapital önemlidir. Bir farkla parayı kişilik ve tarz olarak değilde araç olarak kullanmak.
Ay çok slakça ya.. kadın erkek fark etmez hepimiz çalışıyoruz bir insanın parası yoksa işi gücü yoksa tembeldir dramaya gerek yok realizmden devam shjxjskdkksks
Kalp darlık çekmek istemez 😂
Daralıyor muyuz parasız erko görünce jdjd
Duyduğum en güzel cevap..
param olsa da sana yok, eşşek kadar kadınsın git çalış senin masrafın benim işim değil derdim, kimsenin kredi kartı değilim.
Bence bu tamamen yaşla alakalı... 20 li yaşlarda bir çok kişinin şans vereceğini düşünüyorum. Ama 30 üstü bu tufaya düşmez
Yoksa kuruyup dursunlar 👍
Ülke gerçekleri ortada nüfusun % 95i parasız. % 5 lik kısmın içinden kadinlar çıkarılınca geriye çok az erkek kalıyor.
Bir kadın para için bir erkeğin kaçıncı karısı olmayı ister?
Parası akışı olmayan birinin zaten ilişki düşünecek hali olmaması gerekiyor mantıken. Mental sağlık iyi durumda değildir en başta
Harbi seven kadın mala mülke bakmicaktir sosyetik şekil ama bu demek değildir ki para tamamen önemsiz.
Peki ben de kadın parası yemek istiyorum bundan sonra...
50 sene yedirdim, biraz da ben yiyeyim. 👻
Hiç yoksa bence şans verilmemelide zaten fakir adamı kim severse sevsin ha azdır ya da yeni kazanmaya başlamiştir onlar apayrı tartışma konusu
neticede kalbiyle yemek yemiyicez veya kira odemiyicez, ama asgari yasam koşulları mevcutsa lüks istemek kadinin problemidir
Param yok diyince hallederiz diyorum ve hallediyorum ya bu sorun olmamalı
Canını yerim senin ya bunu herkes sorun ediyor
İnsan sevdiği insanın zor durumda olmasını istemez ya
Aynen öyle ama herkes istiyor sanki ya demek ki diyorum artık kimse sevmiyor tek dertleri para olmuş
Garip bir devirdeyiz maalesef
Aynen öyle maalesef artık daha da arttı sanki bu
Parası olmayana şans vermem. Vermem için en azından yakışıklı bir erkek olması lazım
Parası olmayabilir ama param yok dememeli. Bunu kolayca dile getirmesi hosuma gitmez.
Evde yayılıp yatıyor da yoksa kimse tahammül etmez
İse giricek birlikte çalışacak adam gibi adam lazım skdksx
Gercekten yoksa evet.
Ama her seye parasi var da bana gelince yok diyorsa er gec ayrilik olur
Erkekte para yoksa yaşaması bile suç kessin bece gtune sksun
Valla parası olmayan erkeği annesi bile sevmiyor artık
Hiç bir kadın kedinin ihtiyaçlarını karşılayamayan bir erkeği ömrü boyunca sevmez
param yokken yanımda olmayan param varken ona yer kalmaz.
Parası olupta bana gelince yok derse silerim ugrasamam parasız erkege tahammülüm olmaz birlikte gezip yiyip içemeyeceksek sevgili olmanın ne anlamı var durumu olmasa ona bişey diyemem
param yok denilmesine karismam da boyle soyleyip calismayanlar sıkıntı
Kalbim yok param var diyenleri seviyorlar işini gördükten sonrada burada ağlıyorlar
Ay sonunu anlarım da parazit erkeği anlamam
Genel olarak yoktur belki nadiren önemsemeyen çıkar
Bir erkeğin parası yoksa demek çalışmıyor yani, tembel birine tahammül etmem kendi adıma 😊
Genellikle paraya değil sinyallere bakarlar doğru siyalleri veren evli erkeğin yanlış sinyalleri veren bekar erkekten daha fazla şansı vardır genellikle bunun para ile fazla ilgisi yoktur aslında halk arasında biz buna şeytan tüyü deriz
Erkek çalışır kazanır hicbisey yapamazsa gider inşaatta amelelik Yapar aylak aylak gezmez paradan ziyade pinti ve tembel adam boş adamdır. Ama Karşıdaki kadında onu bütçesiyle kabullendiyse sınırları asmamalidir Erkek adam sürekli param yok demez
parası olmasın bilincli olsun benlik sıkıntı yok
Bi ara borcu vardır ya da ne bileyim iş bulamıyordur o ayrı ama sürekli param yok durumunda olması itici. Kadınlar zengin erkeğe değil kazanmak için çabalayan erkeğe bakarlar aslında.
Erkeğin zengin olanı makbul
Parasız erkeği anası da sevmez jfjbb
Sevmez, doğrusu bu dkdk
Ona var ama arabam yok diyene yok.
Aynı şey
Cidden aynı şey değil. Benim arkadaşım var çocukta para yok ama altında araba olduğu için kızları götürüyor. Sadece yakıt parasını kendisine koyar dışarı da artık birer kahve o da arabada . Onun sonrasında zaten aramda sevişme cinsel iletişim falan sote yerlerde.
Ben de para da var evde de var , aramada vardı. Araba varken bir sürü kız götürüyordum sosyal medyadan özellikle Tinder’dan falan düşüyordu yani. Sordukları ilk şey araban var mı ilk şey olmasa bile ilk o mesajda illaki gelir banko soru. .
Daha sonra sen dışarı çıkalım diyorsun kızı da tamam diyor konum atıyor gidiyorsun.
İki ay önce model yükselteeyim dedim , o aralıkta parayı da değerlendiririm dedim sağda solda.
Arabayı sattım yatırım yaptım bir yerlere alacak araba bulamadım. İnan bir sürü kız denk geldi ve ev olmasına rağmen kızlar gelmedi o arabada bir şey var .
Ama bir ay içerisinde banko alacağım yani bu iş böyle gitmiyor belli
Bi erkek sürekli param yok diye gezerse kadın bunalır konu parasız olması değil
Kesinlikle katılıyorum
Parasız erkek güçsüz erkektir, güçsüz erkeğe tahammül edemiyorum
Boş yapma Türkiye de çalışınca da paran karin doyurmaya yetiyor sadece
@Umutreymondson bahane
@Umutreymondson anlamazlar boş ver knk bazıları ortadoğu ülkesinde yaşadığı gerçeğini unutuyor tabi kendileri ana babadsn zengin ise ego Allah katında oluyor kimseye kızamıyorum bu yüzden
@visneliturta34 hepsinin awk kanka
@visneliturta34 Anadan babadan zengin olup çalışmayan insanlar tembeldir güçsüzdür demek kolay
@visneliturta34 kendilerini Avrupa da yaşiyor zannediyorlar awk
@Umutreymondson napalm var
seks yapınca tek taraflı mı zevk alıyor sizde ödeyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?