Eski sevgilim beni her yerden engelliyor, sizce amacı ne seviyor mu yoksa nefret mi ediyor?

Şimdi 2 ay önce falan eski sevgilimle barıştım ama ben ayrılmıştım ondan, sebebi boş verin neyse sonra biraz süre geçti bu bana yazmış yazmış derken eski sevgilisi bununla konuşmuş bana sallamış, kızdan haberim bile yok, bana sallamış o da bana attı ben de kim bu dedim falan, dedi söylerim ama aramızda, tamam dedim söyledi neyse zaten bahane olaraktan kullandı konuyu değiştirdi, konuştuk barıştık. Bi buçuk hafta sonra falan ayrıldım ben ondan gece gelip saçmaladı çünkü yok ben dalıyorum yok iyi değilim içten içe çöktüğünü söyledi ben de yoruldum dedim, bizden bişi olmayacak anladım dedim, niye öyle diyorsun dedi, boş ver dedim, aradı konuştuk engelledim onu. 4 gün sonra da eski sevgilisi arkadaşıma yazmış bana ulaşmak için, meğer eski sevgilisiyle sohbet ediyormuş benleyken neyse yazdım ona baya kavga ettik ağzına geleni söyledi engelledik birbirimizi. Biraz süre geçti 1 hafta 2 hafta evet beni yeni Instagram'dan engelledi, hiçbir bağımız yoktu oradan ama engellemiş sebebi ne engelliyorsa bu ne demek
Eski sevgilim beni her yerden engelliyor, sizce amacı ne seviyor mu yoksa nefret mi ediyor?