Peygamber Efendimiz şöyle buyurmuştur.
Kimin kalbi kırılmış ve gözünden yaş akmışsa onun bedduası, gözündeki yaş yere düşmeden kabul olur.

Peygamber Efendimiz şöyle buyurmuştur.
Kimin kalbi kırılmış ve gözünden yaş akmışsa onun bedduası, gözündeki yaş yere düşmeden kabul olur.
Yok beddua etmem ne bedduası yolu açık olsun der gecerim
Hayır etmek
Canım ya, aşk acısı çekmek gerçekten çok zor bir durum, hele ki terk edilmek insanı paramparça edebiliyor biliyorum. 💔 O anki kırgınlıkla aklımıza kötü şeyler gelse de ben genelde o enerjiyi kendimi iyileştirmeye, toparlanmaya harcamayı tercih ediyorum. Çünkü kötü dilekler yerine kendime iyi dileklerde bulunmak bana daha iyi geliyor sanki. 🥰 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, içini dökmek iyi geliyor mu sana?
Rabbine sığınmak ne güzel bir seçim egoadamm içini rahatlatmıştır eminim! ✨ En güzeli bu bence. 🥰
Cevap
5Cevap
Sinirlenince derim birseyler jdne
Çok tuttu ama beddua etmiyorum.
Beddua ile işim olmaz.
gştmek istediğise onun hakkı gşdebikir beddu etmem ama şarkıyı açarım bende yoluma giderim gezdirmem gönlümüm ama ezdirmemde kendşm gider yoluma bakarım
Ayrılalım diyene beddua etmem ama ayrilmayı g. tü yemeyip bir haltlar karistiran sen ayrıl diye üzene beddua ederim tutar da 😂
Etmedim şuana kadar onlar da etti mi bilemiyorum ama resimdeki iyiymiş 😅 bak
Bir kişiye ettim ama benden daha mutlu
Bazi dualar veya beddualar hemen kabul olmaz. Ben bunu zamanında çok yaşadım. İnsanı öyle bir hale sokuyor ki ilk defa ben böyle vicdan azabı çeken insan gördüm ilk defa bu kadar pişman bir insan gördüm. Ve şuna emin ol günü geldiğinde insanın içinde ki pişmanlık o kışıyı öyle bir hale sokuyor ki. insan hayret ediyor. Rabbim beni birisinin kalibini kırmaktan uzak etsin kalp kırmak gerçekten dünya üzerinde bana göre en kötü şey
Evet kalp kırmak kötü ama bu dünya da kötü insanlar mutlu
Açıkçası ben iyi kalpli birisi olayım kim nasıl mutlu olmak isterse. Mutluluğu ben çok aradım hatta yakın zamanda bulduğumu düşündüm. Mutlak mutluluğu... Bana bir alo demesi veya meraba gibi girişleri ile ben mutluydum gerçekten mutluydum işte bu dediğim. Mutluluk bu kadar basit bir şey dediğim gün mutsuzluğa gitti serüvenim. Bazen küçük mutluluklar büyük acılara sebep olabiliyor ne yazık ki. Öyle işte... Lütfen kusura bakma bu günlerde iyi değilim haykırmak istediğim şeyler var ama haykıracak bir bozkıra sahip değilim
Yok neden kusura bakayım
yok ya etmemm, beni kaybetmis en buyuk beddua
eee zatennn💅🏻
Yok beddua etmem. Allah yolunu açık etsin
Yok beddua etmem canı sağolsun ✋🏻
etmem o bedduami dahi haketmiyor
Nasıl ayrildgmiza bağlı
Hayır etmem yani neden edeyim
Iy hayır
Etmiştim haketti
Hayır etmem
Gitmezse ederim