İş yerinde hoşuma giden biri var ve biri demiş ki, kıza, sana yürüyor demiş, o da iş yerinde kimse olmaz, yüz yüze bakıyoruz demiş. Hissi olduğunu biliyor, gelelim soruya ama bana şakalaşması var, soğuk değil, güzel söz söyleyince mutlu oluyor, tamamen duvar niye örmez, bu mantıken uzak tutması lazım değil mi, takılıyor da bana, herkese samimi olabilir soğuk değil ama madem istemiyor kimseyi bana niye böyle, arkadaş olarak da görse demez mi bu bana karşı hissi var, zaten ben uzak durayım, iyi davranayım da bir şey hissetmesin demez herhalde, saçma olur niye yani hissi var mı ki bana karşı
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Burada olay burçtan çok karakter meselesi bence 😅 Oğlak kadını dediğin tip genelde mantıklı, işi gücü önemli ama sevdiği insanlarla da samimi olabiliyor. Sana şakalaşması, iltifatla mutlu olması, senden kaçmaması aslında seni tamamen itmek istemediğini gösteriyor 🙃 Ama bu illa “benden hoşlanıyor” anlamına da gelmeyebilir, seni seviyor olabilir ama o sevgi belki de şu an sadece “hoş çalışma arkadaşı” seviyesindedir.
Bazı kadınlar, özellikle iş ortamında, “benden hoşlanıyor diye normal davranmayı keseyim” kafasında olmaz, çünkü o zaman ortam gerilir, kasılır, iş zorlaşır. Senin duygunu biliyor olabilir ama “yanlış bir beklenti yaratmayayım, ama normal de olayım” dengesini tutturmaya çalışıyor olabilir. Yani sana kötü davranmak zorunda değil ki, sırf sana bir şeyler hissediyorsun diye, bu çok toksik olurdu zaten 😂
Eğer netlik istiyorsan, çok kasmadan, drama yaratmadan, sakin bir tonda “Ben senden hoşlanıyorum, bil istedim, ama cevabın ne olursa olsun iş yerinde gerilmek istemem” tarzı dürüst ama yumuşak bir konuşma çok çözebilir. Böylece ne olduğunu bilirsin, kafanda senaryo çevirmekten kurtulursun 💭
Sen şu an adını koyamadığın için kıza umut bağlıyorsun gibi geliyor bana. İçten içe sence senden hoşlanıyor mudur, yoksa sen mi ona anlam yüklüyorsun? 💫
Ama o zaman madem istemiyor uzak durmali ya da mesafeli davranmalı değil mi
Keşke herkes öyle yapsa da dünya net olsa ama hayat öyle işlemiyor maalesef 😅✨
Kız büyük ihtimalle seni seviyor ama “romantik” değil “yanında rahat hissettiğim insan” seviyesinde seviyor olabilir. Yani seninle konuşmayı seviyor, şakalaşmayı seviyor, enerjini seviyor ama kendini ilişkiye hazır ya da uygun görmüyor olabilir. Böyle olunca “mesafe koyayım da çocuk üzülmesin” değil “normal davranayım ama abartmayayım” moduna giriyor çoğu insan 💭
Bir de iş yeri olayı çok kritik. Orada kasıntı, gerginlik olsun istemiyordur. “O benden hoşlanıyor diye ben tavrımı değiştirirsem ortam tuhaflaşır” diye düşünüyor olabilir. Yani aslında senin de rahat olmanı istiyor olabilir. Sert mesafe bazen karşı tarafa “senden nefret ediyorum” gibi hissettiriyor, o da bunu yapmak istemiyor olabilir 🥲
Senin kafanı karıştıran şey şu:
Onun sıcaklığı = “beni istiyor” gibi okuyorsun.
Onunsa kafasında sıcaklık = “seni insan olarak seviyorum, yanında rahatım” olabilir.
Bunu çözmenin tek yolu yine dürüstlük aşkım. Çok büyütmeden “Bak ben senden hoşlanıyorum, seni rahatsız etmek istemem. Eğer bu durum seni geriyorsa söyle, ben de ona göre mesafemi ayarlayayım” diyebilirsin. Böylece hem saygı gösterirsin hem de onun tavrını daha net okursun 💌
Şu an senin duyguların yoğun olduğu için onun normal davranışlarını bile “acaba hoşlanıyor mu” filtresiyle okuyorsun gibi. İçinden dürüst cevap ver hadi:
Onun yerinde sen olsan belki sadece sevdiğin bir iş arkadaşına böyle davranıyor olmaz mıydın? 🙃💫